Μπάνσκο

Οδικώς, 3 ημέρες

Μπάνσκο-Βουλγαρία-Σόφια

ΑΠΟ 85 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη - Μπάνσκο
Συγκέντρωση στις 09.00 & αναχώρηση στις 09.30 για έναν από τους κορυφαίους χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη, το Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Διερχόμαστε από το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από μία ευχάριστη & γραφική διαδρομή φθάνουμε στον προορισμό μας. Εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού 4 - 4.30 ώρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία μας με το χωριό του Μπάνσκο. Ο συνοδός της εκδρομής θα σας προτείνει ανάλογα με τη διάθεσή σας, φαγητό σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα (Mehana) ή αργότερα ποτό σε κάποιο club της περιοχής. Διανυκτέρευση
2η ημέρα Μπάνσκο (Ελεύθερη Ημέρα - Προαιρετική Εκδρομή Σόφια - Μονή Ρίλας)
Πρόγευμα σε μπουφέ αμερικάνικου τύπου στο χώρο του ξενοδοχείο. Σήμερα η ημέρα μας είναι ελεύθερη για να περπατήσουμε τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού, να απολαύσουμε τον καφέ μας, να εξευρενήσουμε την τοπική αγορά. Ακόμη, έχετε χρόνο για να απολαύσετε ελεύθερα τις παροχές spa του ξενοδοχείου για στιγμές χαλάρωσης που όλοι έχουμε ανάγκη. Ελεύθερος Χρόνος. Διανυκτέρευση. Προαιρετική εκδρομή στη Σόφια Μονή Ρίλας Εναλλακτικά προτείνουμε ημερήσια εκδρομή στη Σόφια, την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας μαι μονή Ρίλας. Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη στη Σόφια και ξεκινάμε τη ξενάγησή μας με Έλληνα ξεναγό. Γνωρίζουμε ενδιαφέροντα μνημεία της πόλης όπως η εκκλησία Αλεξάντερ Νέφσκυ, την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, τη Ρώσικη εκκλησία, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό πανεπιστήμιο και τη γέφυρα των αετών. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σ ενα από τα 5 mall. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Μπάνσκο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Μπάνσκο - Θεσσαλονίκη
Πρόγευμα σε μπουφέ αμερικάνικου τύπου στο χώρο του ξενοδοχείου. Συγκέντρωση για check out στη reception στις 12.00. Μεταφέρουμε τις αποσκευές στο λεωφορείο. Ελεύθερος χρόνος για μία τελευταία βόλτα & ξεκινάμε στις 14.00 το ταξίδι της επιστροφής. Φθάνοντας στον συνοριακό σταθμό στο χωριό Kulata & μετά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών μας εγγράφων μπαίνουμε στην Ελλάδα. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς την πόλη μας. Εκτιμώμενος χρόνος ταξιδιού 4-4.30 ώρες. Φθάνουμε στη Θεσσαλονίκη έχοντας αποβάλει το άγχος της καθημερινότητας & με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ταξίδι μας.
Σημειώσεις Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν χωρίς να παραλειφθεί καμία εκδρομή ή ξενάγηση. Το πρόγραμμα δύναται να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
Περιλαμβάνονται:
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας -διατροφή -
  • Μετακινήσεις με λεωφορείο πολυτελείας -
  • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα -
  • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου-
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης -
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.