Μπαλί - Σιγκαπούρη Χριστούγεννα

Αεροπορικώς, 11 ημέρες

-

ΑΠΟ 1740 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πτήση από την Ελλάδα για Μπαλί
Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα. Στις 10.55 αναχωρούμε μέσω Σιγκαπούρη για το νησί των Θεών, το εξωτικό Μπαλί.  
2η ημέρα Μπαλί
Άφιξη στο Μπαλί. Μετά τις διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας ξεναγό. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για το νησί και τις καθημερινές δραστηριότητες. Τακτοποίηση στο δωμάτιο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή μπάνιο στον Ινδικό ωκεανό. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στην παραλία Σεμινιάκ για να απολαύσετε υπέροχο ηλιοβασίλεμα από το lounge bar Ku.De.Ta ή να χαλαρώσετε με το πρώτο σας Μπαλινέζικο μασάζ. Διανυκτέρευση. 
3η ημέρα Εκδρομή στο Κεντρικό & Βόρειο Μπαλί & Ναός Τάνα Λοτ
Πρωινή αναχώρηση από το ξενοδοχείο και επίσκεψη του σημαντικότερου αξιοθέατου του νησιού, του εμβληματικού ναού Τάνα Λοτ, χτισμένου πάνω σε βράχο μέσα στον Ινδικό ωκεανό. Επόμενη στάση ο ναός Ταμάν Αγιούν, ο βασιλικός ναός της δυναστείας Μενγκουί, περιτριγυρισμένος από λίμνη και επιβλητικούς κήπους. Στη διαδρομή θα απολαύσετε την υπέροχη βλάστηση και τα πανέμορφα χωριά. Συνεχίζουμε για την παραδοσιακή αγορά Κάντι Κούνινγκ, όπου μπορείτε να βρείτε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, καφέ, μπαχαρικά και βότανα, και εξωτικά λουλούδια, όπως οι ορχιδέες και τα τοπικά τριαντάφυλλα. Η εκδρομή μας συνεχίζει με το μαγευτικό Ινδουιστικό ναό Ουλούν Ντανού. Ο ναός είναι χτισμένος δίπλα στην υπέροχη λίμνη Μπερατάν. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω της βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Στόχος: Η εκδρομή θα σας μυήσει στον πολιτισμό του Μπαλί, με επίσκεψη σε μερικούς από τους κορυφαίους ναούς του νησιού. Επίσης θα μάθετε περισσότερα πράγματα για το μυστικό κόσμο των μπαχαριών. Εύκολη εκδρομή με μεγαλύτερες χρονικά μεταφορές. Διάρκεια: 9-10 ώρες.
4η ημέρα Μπαλί (Ελεύθερη μέρα)
Ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τις νότιες ακτές, τον κοραλλιογενή βυθό και την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή. Σας προτείνουμε προαιρετικά να κάνετε ολοήμερη κρουαζιέρα στα διπλανά κοραλλιογενή νησιά Λεμπόνγκαν και Νούσα Πενίδα, είτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά θεματικά πάρκα του νότου.
5η ημέρα Εκδρομή στα καλύτερα του Ουμπούντ (ορυζώνες & μαϊμούδες)
Πρόγευμα και παράδοση δωματίων. Αναχώρηση για τα υψίπεδα του Ουμπούντ, το πολιτιστικό κέντρο του νησιού. Πρώτη στάση το χωριό Ταμπάκ Σιρίνγκg, όπου θα δείτε το ναό Τίρτα Εμπούλ και το παλάτι που έφτιαξε ο πρώτος πρόεδρος της Ινδονησίας. Επόμενη στάση το ιερό δάσος των μαϊμούδων,  ένας προστατευμένος χώρος, όπου θα δείτε και θα παίξετε με τους μακάκους. Επόμενη στάση ο εντυπωσιακός καταρράκτης Tegenungan τον οποίο θα θαυμάσουμε μέσα σε υπέροχο τροπικό περιβάλλον, πριν φτάσουμε στους θεαματικούς ορυζώνες Tegelalang. Οι φημισμένες αναβαθμίδες του Μπαλί θα σας συναρπάσουν. Θα κάνουμε επίσης περιήγηση στο κέντρο του χωριού Ουμπούντ, όπου θα δείτε τα βασικότερα αξιοθέατα και θα έχετε χρόνο να παζαρέψετε στην υπέροχη τοπική υπαίθρια αγορά. Ελεύθερος χρόνος για μεταφορά στο νέο μας κατάλυμα. Στόχος: Η εκδρομή θα σας γνωρίσει με την υπέροχη ενδοχώρα του Μπαλί και του πολιτιστικού του κέντρου, του χωριού Ubud. Διάρκεια: 8 ώρες
6η ημέρα Μπαλί (Ελεύθερη μέρα)
Ελεύθερη μέρα για να απολαύσουμε τη μαγευτική φύση, τα πολύχρωμα χωριά, τους μυστηριακούς ναούς και υπαίθριες αγορές. Σας προτείνουμε εξαιρετικές δραστηριότητες φύσης, πολιτισμού και αδρεναλίνης, όπως την κατάβαση του ποταμού Αγιούνγκ ή βόλτα με ελέφαντες στο Τάρο. 
7η ημέρα Μπαλί - πτήση για Σιγκαπούρη
Μεταφορά από το Ουμπούντ στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για τη Σιγκαπούρη. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια, το πρώην τροπικό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μία από τις πλουσιότερες χώρες της Ασίας, αποτελώντας σήμερα έναν τεχνολογικό παράδεισο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύστε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Spectre, μπροστά από το εμβληματικό Marina Bay Sands και να περιηγηθείτε στους κήπους της Μαρίνα – gardens by the bay.
8η ημέρα Σιγκαπούρη (Ξενάγηση της πόλης)
Πρωινή ξενάγηση της πόλης, όπου θα γνωρίσουμε το αποικιακό και φυλετικό της κέντρο, βλέποντας το παλιό Κοινοβούλιο, το Victoria Memorial Hall και το Singapore Cricket Club. Θα κάνουμε στάση στο σύμβολο της πόλης, το Merlion (Λιοντορόψαρο) και τον κόλπο της Μαρίνα. Συνεχίζουμε για την ιστορική συνοικία της Chinatown, με την πλούσια πολιτιστική ιστορία. Εκεί θα επισκεφθούμε το Thian Hock Kheng, έναν από τους παλαιότερους Κινέζικους ναούς της Σιγκαπούρης. Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα από πέτρα, πλακάκια και ξύλο, δράκους και φοίνικες, υπέροχα σκαλίσματα, γλυπτά και κίονες. Επόμενη στάση μας είναι η μικρή Ινδία, όπου θα δούμε τα δρομάκια με τα μικρά καταστήματα, γεμάτα από εξωτικά φρούτα, τοπικά λαχανικά, βότανα και μπαχάρια και γιρλάντες από ορχιδέες. Τέλος θα  επισκεφθούμε τους περίφημους βοτανικούς κήπους της Σιγκαπούρης με τις υπέροχες ορχιδέες, τόπος πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ περπατήστε την Clarke Quay ή το Suntec City.
9η ημέρα Σιγκαπούρη (Προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Σεντόσα, Ενυδρείο & Universal Studios)
Πρόγευμα. Η σημερινή μας ημέρα είναι αφιερωμένη στο νησί Σεντόσα, το μεγάλο θεματικό πάρκο της πόλης. Η εκδρομή ξεκινάει με τη μεταφορά μας μέσω του εναέριου τελεφερίκ, απ’ όπου θα απολαύσουμε την  πανοραμική θέα του skyline της πόλης και το λιμάνι της, μέχρι να φτάσετε στο σταθμό του Σεντόσα. Εκεί θα επισκεφθούμε ένα από τα μεγαλύτερα ενυδρεία του κόσμου, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 100.000 ψάρια και θηλαστικά, με περισσότερα από 800 είδη, όπως το πελώριο σαλάχι μάντα, σφυροκέφαλο καρχαρία και πολλά ακόμη. Στη συνέχεια θα εισέλθουμε στο θεματικό πάρκο των Universal Studios της Σιγκαπούρης. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και τις επτά ζώνες του πάρκου και να βιώσετε από κοντά τη μαγεία των υπερπαραγωγών του διάσημου κινηματογραφικού στούντιο.  Θα απολαύσουμε διάφορα θεάματα, αξιοθέατα και φυσικά απίστευτες διαδρομές με τρενάκια γεμάτα αδρεναλίνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. 
10η ημέρα Σιγκαπούρη & Πτήση για Ελλάδα
Πρωινό και παράδοση των δωματίων. Ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές. Σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε στην Little India, την Chinatown και τη λεωφόρο της Ορχιδέας. Κατά τις 23.00 θα μεταφερθούμε από το ξενοδοχείο μας στο αεροδρόμιο του Τσανγκί, για να επιβιβαστούμε στην απευθείας πτήση της επιστροφής.
11η ημέρα Άφιξη στην Ελλάδα
Στις 09.25 το πρωί θα φτάσουμε πίσω στην πατρίδα γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις.
Special Price - Ειδική τιμή του ομαδικού προγράμματος ισχύει για κράτηση έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +100 € ανά άτομο.
 
Προτεινόμενα ξενοδοχεία
Παραλία Nusa Dua – Ayodya Resort & Spa 5*
Υψίπεδα Ubud – Sthala Ubud 5*
Σιγκαπούρη – Mi Hotel 4*
 
Αναβάθμιση διαμονής στη Σιγκαπούρη
Holiday Inn Atrium 4* sup με +50 € ανά άτομο σε δίκλινο
The Capitol Kempinski  5*lux με +140 € ανά άτομο σε δίκλινο
 
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων (220 € ανά άτομο)
  • Μία (1) αποσκευή και μία (1) χειραποσκευή ο έκαστος
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία, όπως αναφέρεται παραπάνω με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στο Μπαλί και τη Σιγκαπούρη
  • Ολοήμερη εκδρομή στο κεντρικό και βόρειο Μπαλί & επίσκεψη του Ναού Tanah Lot (ομαδικό πρόγραμμα)
  • Ολοήμερη εκδρομή στα καλύτερα του Ubud (ομαδικό πρόγραμμα)
  • Ξενάγηση μισή ημέρας στη Σιγκαπούρη
  • Ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωπος στη Σιγκαπούρη
  • Ενημερωτικά έντυπα
  • Τοπικοί φόροι
  • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ΦΠΑ
 
 
Δεν Περιλαμβάνονται
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα (20 € πληρωτέα κατά την άφιξη στη Σιγκαπούρη)
  • Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Έξοδα προσωπικής φύσεως, Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Φαγητό και ποτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων της Scoot