Μοναδική Ζανζιβάρη 8 ημέρες / 5 νύχτες - Ειδικές τιμές σε νεόνυμφους

Αεροπορικώς, 8 ημέρες

-Αφρική

ΑΠΟ 640 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Άφιξη στην Ζανζιβάρη
Άφιξη στην Ζανζιβάρη 
2η ημέρα Ελεύθερη μέρα - Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε κατά την διαμονή σας στη Ζανζιβάρη
Περιήγηση σε φάρμα μπαχαρικών - Επισκεφτείτε μια φάρμα μπαχαρικών και μάθετε πώς τα μπαχαρικά, τα βότανα και τα φρούτα αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται ως φάρμακα. Kite surfing - Χάρη στους σταθερούς παράκτιους ανέμους της, η Ζανζιβάρη είναι ιδανικό μέρος για wind- ή kitesurfing, ειδικά στις παραλίες Paje, Kiwengwa και Nungwi.
Περιήγηση με ποδήλατο βουνού - Αν σας αρέσει η άσκηση και η περιπέτεια, κάντε μια περιήγηση με ποδήλατο για να εξερευνήσετε το νησί. Σας προσφέρει μια ωραία εικόνα για τον καθημερινό τρόπο ζωής και την όμορφη φύση.
Περιήγηση με τα πόδια στο Stonetown - Η παλιά Stone Town είναι το ιστορικό κέντρο της Ζανζιβάρης και ένας εκπληκτικός συνδυασμός για λάτρεις του φαγητού και λάτρεις του πολιτισμού μπορούν να επισκεφθούν ενδιαφέροντα πολιτιστικά μέρη όπως το Sultan's Palace, το House of Wonders, την αγορά των σκλάβων και τις αγορές τροφίμων Darajani ή Forodhani. Μπορείτε να δειπνήσετε στο πρώην σπίτι του Freddie Mercury, ο οποίος γεννήθηκε στη Ζανζιβάρη.
Prison Island - Επισκεφθείτε το έρημο νησί που κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως μέρος όπου κρατούνταν σκλάβοι. Σήμερα το Prison Island είναι ένα μέρος για να χαλαρώσετε στην υπέροχη λευκή παραλία. Είναι ιδανικό για κολύμβηση με αναπνευστήρα, κολύμπι ή ηλιοθεραπεία. Μπορείτε επίσης να δείτε τα ερείπια της παλιάς φυλακής και γιγάντιες χελώνες.
Safari Blue - Απολαύστε τη φυσική ομορφιά της Ζανζιβάρης σε ένα παραδοσιακό ξύλινο ιστιοφόρο (dhow). Επισκεφθείτε 3 όμορφα νησιά όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε αναπνευστήρα και να απολαύσετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου. Ένα άλλο δημοφιλές ταξίδι για κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι στην Ατόλη Mnemba, ένα από τα πιο όμορφα σημεία για αναπνευστήρα στη Ζανζιβάρη.
Jozani Forest - Πηγαίνετε μια βόλτα στο τελευταίο ιθαγενές δάσος και μαγγρόβια στη Ζανζιβάρη. Οι τεράστιοι φοίνικες σε αυτό το δάσος είναι εντυπωσιακοί και θα δείτε πολλούς πιθήκους σαν τους σπάνιους Red Colobus Monkeys.
Chumbe Island -Αυτό το ακατοίκητο μικρό κοραλλιογενές νησί είναι ένας πραγματικός παράδεισος για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Είναι το πρώτο ιδιωτικό θαλάσσιο πάρκο στον κόσμο και διαθέτει μόνο 7 όμορφα φιλικά προς το περιβάλλον μπανγκαλόου, που περιβάλλονται από παρθένα φύση. 
3η ημέρα Ελεύθερη μέρα - Ιδανικές παραλίες να επισκεφτείτε
Paje Beach: Πιο γνωστή για Kitesurfing & Diving, διαθέτει όλα όσα πρέπει να έχει μια όμορφη παραλία της Ζανζιβάρης: τεράστιες εκτάσεις με λευκή άμμο, φοίνικες που αιωρούνται στο αεράκι, γαλάζια νερά και εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα.
Bwejuu Beach: Πιο γνωστή για χαλάρωση - είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες παραλίες της Ζανζιβάρης. Αυτή η παραλία με λευκή άμμο με φοίνικες στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού απέχει περίπου μιάμιση ώρα από το Stone Town. Είναι μια από τις πιο ήσυχες περιοχές της Ζανζιβάρης και μια αγαπημένη επιλογή για άτομα που αναζητούν απόλυτη χαλάρωση, ηρεμία και απομόνωση.
Nungwi Beach: Είναι πιο γνωστή ως μια ζωντανή παραλία. Η παραλία Nungwi, στη βορειοδυτική ακτή της Ζανζιβάρης, είναι μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς παραλίες του νησιού, που πρόσφατα έκανε τη λίστα Traveller’s Choice Awards 2018 του TripAdvisor με τις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι στα ανοιχτά της ακτής του Nungwi είναι υπέροχοι για καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα, ενώ μπορεί να εντοπίσετε ακόμη και δελφίνια, πράσινες χελώνες και φαλαινοκαρχαρίες σε ορισμένες περιόδους του χρόνου.
Kizimkazi Beach: Πιο γνωστή για τα Dolphin Safaris. Στη νότια ακτή της Ζανζιβάρης, αυτή η μικρή αλιευτική κοινότητα αποτελείται από δύο οικισμούς: το Kizimkazi Dimbani στα βόρεια και το Kizimkazi Mkunguni στα νότια.
Michamvi Beach: μια απομακρυσμένη λιμνοθάλασσα κοραλλιών, μια χερσόνησος στην κεντρική ανατολική ακτή του νησιού με ακατοίκητες παραλίες για εξερεύνηση, παρά την παρουσία δύο τεράστιων παραλιακών θέρετρων στην περιοχή.
Kendwa Beach: Πιο γνωστή για ηλιοβασιλέματα και κολύμπι, ιδανική για κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις. Αυτή είναι μια από τις λίγες παραλίες στη Ζανζιβάρη όπου η παλίρροια δεν παρουσιάζει σημαντικές διακυμάνσεις. Τα ηλιοβασιλέματα στην παραλία Kendwa είναι θρυλικά, οπότε να είστε στην παραλία μόλις αρχίσει να πέφτει ο ήλιος. Η παραλία ζωντανεύει με έναν νέο τρόπο μόλις δύσει ο ήλιος κάτω από τον ορίζοντα, με νυχτερινή ζωή και ήρεμα beach party. Αυτή η παραλία της Ζανζιβάρης φιλοξενεί επίσης πολύχρωμους αστερίες, οι οποίοι μπορεί να εντοπιστούν ακριβώς στην ανοικτή θάλασσα (αλλά φροντίστε να μην μαζέψετε αυτά τα πλάσματα ή να τα ενοχλήσετε στο φυσικό τους περιβάλλον).
Matemwe Beach: Πιο γνωστή για τον τοπικό πολιτισμό και τις καταδύσεις. Η μεγάλη, γραφική παραλία της Ζανζιβάρης, η μεγαλύτερη παραλία της Ζανζιβάρης), έχει μερικές από τις καλύτερες αμμουδιές του νησιού, ενώ ανάμεσα στους φοίνικες στο πίσω μέρος της παραλίας υπάρχουν παραδοσιακές κατοικίες για ψάρεμα, δίνοντας μια συναρπαστική ματιά στην τοπική κουλτούρα. Το παγκοσμίου φήμης νησί Mnemba Atoll βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από την ακτή, λίγο πιο πέρα από τον κύριο ύφαλο, και περιβάλλεται από παρθένους και εύκολα προσβάσιμους κοραλλιογενείς υφάλους. Η παραλία Matemwe διαθέτει μερικές από τις καλύτερες καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα στο νησί, καθώς και υπέροχο kitesurfing και ιστιοπλοΐα.
4η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα για να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
5η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα για να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
6η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα για να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
7η ημέρα Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα για να την αξιοποιήσετε όπως θέλετε
8η ημέρα Επιστροφή στην πόλη μας
Επιστροφή στην πόλη μας
Γνωστό ως το νησί των μπαχαρικών, το όμορφο νησί της Ζανζιβάρης στην ανατολική ακτή της Αφρικής ξεχειλίζει από πολιτισμό και ιστορία και από την άλλη μεριά ο επισκέπτης συναντά ειδυλλιακές παραλίες με λευκή άμμο & με τους φοίνικες να ταλαντεύονται νωχελικά στη θαλάσσια αύρα. Όλα τα παραπάνω συνηγορούν ώστε να αποτελεί η Ζανζιβάρη ένα υπέροχο μέρος για εξερεύνηση καθώς και ένα ονειρικό μέρος για χαλάρωση. Η Ζανζιβάρη είναι το ημιαυτόνομο τμήμα της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική. Αποτελείται από το Αρχιπέλαγ ος της Ζανζιβάρης στον Ινδικό Ωκεανό, 25–50 χιλιόμετρα από την ακτή της ηπειρωτικής χώρας και αποτελείται από πολλά μικρά νησιά και δύο μεγάλα: το Unguja (το κύριο νησί, που αναφέρεται ανεπίσημα ως Ζανζιβάρη) και το νησί Pemba. Πρωτεύουσα είναι η πόλη της Ζανζιβάρης, που βρίσκεται στο νησί Unguja. Το ιστορικό κέντρο της είναι η Stone Town, η οποία αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.

Πληροφορίες για το ταξίδι :
  • Διάρκεια πτήσης περίπου 8-12 ώρες (εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία που θα επιλέξετε και την αναμονή στον ενδιάμεσο σταθμό) ➢
  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ
  • Δεν απαιτούνται εμβόλια

Πότε να επισκεφτείτε τη Ζανζιβάρη
Η Τανζανία έχει τροπικό κλίμα κατά μήκος της ακτής, αλλά γίνεται εύκρατο στα υψίπεδα. Απρίλιο με μέσα Μάιου θα συναντήσετε πολύωρες βροχές (Πράσινη Περίοδος). Ιούνιο με Σεπτέμβριο είναι η δροσερή σεζόν. Νοέμβριο με Δεκέμβριο συνήθως έχει σύντομες βροχές, ενώ Οκτώβριο με Μάρτιο είναι η πιο καυτή σεζόν. 

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Etihad Airways & Aegean Airlines
  • 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό Uroa Bay Beach Resort 4* ή παρόμοιο
  • Μεταφορές αεροδρόμιο / ξενοδοχείο / αεροδρόμιο
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 455€