Μικρό Πανόραμα Βουλγαρίας – Αδριανούπολη

Οδικώς, 3 ημέρες

Βουλγαρία-Σαντάνσκι-Φιλιππούπολη-Σόφια-Αδριανούπολη-Μπόροβετς-Στάρα Ζαγόρα

ΑΠΟ 159 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση, διέλευση των συνόρων.  Πρώτη μας στάση το Σαντάνσκι . Χρόνος ελεύθερος για καφέ και αγορές. Έπειτα, συνεχίζουμε το Μαγευτικό Μπόροβετς. Χρόνος ελεύθερος για να θαυμάσουμε το τοπίο και αναχώρηση για τη Φιλιππούπολη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας που είναι χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Μια βόλτα στη Βουλγαρία του 19ου αιώνα στον πεζόδρομο Ulitsa Knyaz Aleksandar και τις πλατείες Stambolov και Ploshtad Centralen. Στην παλιά πόλη κυριαρχεί το αρχιτεκτονικό ύφος της βουλγαρικής αναγέννησης και καλύπτει την περιοχή των τριών λόφων Νεμπέτ Τεπέ, Τζαμπάζ Τεπέ και Ταξίμ Τεπέ. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι ο καθεδρικός ναός της Παναγίας, το Εθνογραφικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο που στεγάζεται στο σπίτι του Έλληνα έμπορου Αργύρη Κουγιουμτζόγλου και η γνωστή εκκλησία των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα . Συνεχίζουμε για Στάρα Ζαγόρα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ- ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Αδριανούπολη όπου και θα ξεναγηθούμε: τεμένη Σελιμιγιέ (το συγκρότημα Κουλιγιέ), Εσνή Τζαμί, το Κάραβαν Σεράι, το Λαογραφικό, Υγείας και Αρχαιολογικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και γεύμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο - Διανυκτέρευση .
3η ημέρα ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ – ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ) – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας , τη Σόφια. Θα δούμε τον βυζαντινό ναό της Αγίας Κυριακής, τα ρωμαϊκά μνημεία, τον περίφημο ναό του Αλεξάντερ Νιέφσκι, την Βουλή και την πανεπιστημιούπολη. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την επιστροφή μας στην Θεσσαλονίκη.   
Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορές , περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο ως αναλυτικό πρόγραμμα
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Best Boutique Hotel Stara Zagora
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγό του γραφείου μας καθόλη την διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Εισιτήρια και είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ποτά στα δείπνα
  • Φιλοδωρήματα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετική ενέργεια