«Μετέωρα Fun & Joy – Πεζοπορία – Mountain Bike – Ιππασία - buggies » – 28Η Οκτωβρίου

Οδικώς, 3 ημέρες

Μετέωρα-Ελάτη

ΑΠΟ 89 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Μετέωρα – Πεζοπορία – Παραδοσιακό Γλέντι σε Ταβερνάκι
 Αναχώρηση νωρίς το πρωί από τα γραφεία μας, μετά από τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στον προορισμό μας την πόλη της Καλαμπάκας και η περιπέτεια ξεκινάει! Ακολουθώντας τα μονοπάτια μέσα στο δάσος ανηφορίζουμε για τα ιερά βράχια των Μετεώρων, με την πρώτη στάση να γίνεται στο Μεγάλο Μετέωρο, το πιο εντυπωσιακό μοναστήρι της περιοχής. Εκεί θα ξαποστάσουμε από την πεζοπορία μας, θα θαυμάσουμε τη θέα και θα επισκεφθούμε το μοναστήρι. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο κέντρο της Καλαμπάκας, για φαγητό και βόλτα στην πόλη, πριν μεταβούμε και πάλι στα Μετέωρα για να θαυμάσουμε το ηλιοβασίλεμα. Σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες, θα πιούμε μπύρες και κρασί βλέποντας τον ήλιο να δύει! Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Το βράδυ (προαιρετικά) θα το περάσουμε σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι με τοπική κουζίνα, τσίπουρο και ζωντανή μουσική!
2η ημέρα Αναρρίχηση – Mountain Bike – Κaraoke – Καλαμπάκα Night Out
 Ξυπνάμε κι ύστερα από ένα δυναμωτικό πρωινό στο ξενοδοχείο, η περιπέτεια συνεχίζεται! Χωριζόμαστε σε ολιγομελή group και φεύγουμε για τις δραστηριότητές μας, οι οποίες περιλαμβάνουν αναρρίχηση και mountain bike. Αν δεν έχεις καμία εμπειρία, μην ανησυχείς! Οι εκπαιδευτές μας θα σου παρέχουν την κατάλληλη βοήθεια προκειμένου να τα καταφέρεις! Τα Μετέωρα θεωρούνται από τα καλύτερα αναρριχητικά μέρη της Ελλάδος, τόσο για το όμορφο περιβάλλον, όσο και για το εντυπωσιακό τους τερέν. Αντίστοιχα υπάρχουν αρκετά ποδηλατικά μονοπάτια και δασικοί δρόμοι, που ανεξαρτήτως επιπέδου, θα βρεις κάτι στα μέτρα σου που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Για όσους αποφασίσουν να μην ακολουθήσουν στις δραστηριότητες θα πάρουν την διαδρομή μέσα στο δάσος για το δεύτερο μοναστήρι. Το μεσημέρι θα κάνουμε όλοι μαζί μπάρμπεκιου στο δάσος και θα παίξουμε ξανά σαν παιδιά! Τα βραβεία περιμένουν όσους διακριθούν στη διελκυστίνδα, το hula hoop και τη σκυταλοδρομία! Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούμε για karaoke night και ομαδική έξοδο στα μπαράκια της Καλαμπάκας!
3η ημέρα Ελάτη – Δραστηριότητες – Επιστροφή
 Η τρίτη μέρα ξεκινάει με λίγο πιο αργό ξύπνημα, για να συνέλθουμε από το προηγούμενο βράδυ! Αφού φάμε πρωινό, θα αφήσουμε το ξενοδοχείο και θα κατευθυνθούμε προς το γραφικό χωριό της Ελάτης. Εκεί θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τοπικά προϊόντα να περιπλανηθούμε και να πιούμε καφέ στα μικρά μαγαζάκια του χωριού. Στη συνέχεια, θα πάμε σε ένα όμορφο ράντσο κοντά στο χωριό της Ελάτης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ιππασία, buggies, τοξοβολία και να δοκιμάσουμε τις πίτες και τα γλυκά του κουταλιού που ετοιμάζουν στο σαλέ οι φιλόξενοι ιδιοκτήτες. Εκεί η αγαπητή κ.Σοφία θα μας δείξει μια υπέροχη τοπική συνταγή. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής προς τις πόλεις μας γεμάτοι όμορφες εικόνες.
Στη συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να εξαργυρώσετε Δελτία ΟΓΑ και ΟΠΕΚΑ

Περιλαμβάνονται:
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογή σας
  • Πρωινό στο ξενοδοχείο μας    
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  • Αρχηγό, συνοδού του γραφείου καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια tour operator
 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φιλοδωρήματα
Παρατηρήσεις :
  • Για κρατήσεις απαιτείται προκαταβολή μόνο 20€ το άτομο
  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά μας κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων είναι δεδομένη. Δεδομένη οφείλει να είναι και η συμμόρφωση και η προσαρμοστικότητα του ταξιδιωτικού προϊόντος απέναντι στους νέους υγειονομικούς κανόνες. Ως εκ τούτου η διοίκηση του Grecos Tours θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών μέσα από τις παρακάτω πρακτικές:
  • Διάθεση αντισηπτικών υγρών σε κάθε λεωφορείο.
  • Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των ταξιδιωτών στο μεταφορικό μέσο.
Τέλος, το προσωπικό του Grecos Tours και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί και αρχηγοί – ξεναγοί, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδρομής και τη διασφάλιση της υγειονομικής ακεραιότητας των ταξιδιωτών.