ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 3, 4 ημέρες (Π)

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Άρτα-Πρέβεζα- Βονίτσα--Αιτωλικό--Ορεινή Ναυπακτία -Ναύπακτος-Μεσολόγγι-Αμφιλοχία-Γιάννενα

ΑΠΟ 119 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΡΤΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (480χλμ.)
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της. Επόμενος σταθμός μας η Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στην όμορφη παραλία της. Θα καταλήξουμε στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
 
2η ημέρα ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ περιήγηση πόλης - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ(ΑΝΩ και ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ- ΤΕΡΨΙΘΕΑ) (192 χλμ)
Πρωινό και γνωριμία με τη Ναύπακτο. Θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη, το κυκλικό λιμανάκι και τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη. Αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία, το ανατολικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας. Βορείως της Ναύπακτου και ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, διεσπαρμένα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Με ορμητήριο την Άνω και Κάτω Χώρα (χωριά με παραδοσιακό χρώμα), φτάνουμε στην Ελατού, χωριό κτισμένο μέσα σε ελατόδασος, και συνεχίζουμε για την Τερψιθέα, χτισμένη αμφιθεατρικά. Γεύμα εξ’ ιδίων. Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΑΙΤΩΛΙΚΟ – ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ – ΘΕΡΜΟ – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (160χλμ.)
Πρωινό και ξεκινάμε την περιήγηση μας στην πόλη του Μεσολογγίου. Θα επισκεφτούμε το σπίτι του Γρηγορίου Παλαμά. Επόμενη στάση στον κήπο των Ηρώων, το ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τις περίφημες λιμνοθάλασσες του Μεσολογγίου. Συνεχίζουμε για τη νερένια πόλη, τη Βενετία της Ελλάδας, το Αιτωλικό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας της Ελεούσας, που αποτελεί κόσμημα για την Αιτωλοακαρνανία. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Παντάνασσα, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας. Συνεχίζουμε για το Θέρμο. Πανέμορφο οροπέδιο, γενέτειρα του Κοσμά του Αιτωλού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (515χλμ.)
Πρωινό και αναχωρούμε για τη Βόνιτσα, το βενετσιάνικο μπαλκόνι στον Αμβρακικό. Συνεχίζουμε για την πόλη της Πρέβεζας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για τα πανέμορφα Γιάννενα, για φαγητό εξ ιδίων. Αναχώρηση και µε τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
 
Σημείωση : Στο 3ημέρο πρόγραμμα παραλείπεται η 2η μέρα και η επίσκεψη στη Ναύπακτο γίνεται μετά το Θέρμο

Περιλαμβάνει:
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό του γραφείου µας.
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής
  • επαγγελµατικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνει:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρο διαμονής