Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά ο γύρος της Δυτικής Μεσογείου με το Costa Smeralda

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Σαβόνα-Μασσαλία-Βαρκελώνη-Παλέρμο-Νάπολη-Ρώμη

ΑΠΟ 1327 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Σαβόνα
Πόλη με γνήσια Ιταλική φινέτσα, είναι η Σαβόνα. Περιπλανηθείτε στα στενά του ιστορικού της κέντρου. Ειδικά στην Via Pia θα νιώσετε ότι μεταφερθήκατε στον Μεσαίωνα. Γνωρίστε την συλλογή με έργα τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης. Επισκεφτείτε δυο μοναδικους ναους, τον καθεδρικο της πόλης (Savona Cathedral) και τον παραπλήσιο Sistine Chapel. Στο λιμάνι, βρίσκεται o πύργος του León Palcaldo (León Palcaldo tower). Απο εκεί θα έχετε την καλύτερη θέα προς το κρουαζιερόπλοιο σας!
2η ημέρα Μασσαλία
Γνωστή ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας με πολλές επιλογές για ψώνια και το Centre Bourse το μεγαλύτερο εμπορικό της πόλης να βρίσκεται στο ιστορικό λιμάνι. Επισκεφθείτε το Φρούριο Αγίου Ιωάννη , τη Notre Dame de la Garde όπου οι γραφικοί πεζόδρομοι και οι αγορές συνυπάρχουν με την ιστορία της πόλης και έντονη νυχτερινή ζωή στην παραθαλάσσια συνοικία Escale Borely.
3η ημέρα Βαρκελώνη
Γνωρίστε τη πρωτεύουσα της Καταλονίας, και αφεθείτε στην αξεπέραστη ομορφιά της Ισπανικής πόλης. Η Βαρκελώνη είναι γνωστή για την αρχιτεκτονικής της με πολύχρωμα μωσαϊκά και κτήρια άξια θαυμασμού! Επισκεφθείτε το Port Vell, το Ναό της Αγίας Οικογένειας και το Πάρκο του Γκουέλ, θαυμάστε τα πολύχρωμα σοκάκια και κάντε τα ψώνια σας στις φημισμένους εμπορικούς δρόμους της πόλης!
4η ημέρα Εν πλω
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
5η ημέρα Παλέρμο
Φημισμένο για τις παραλίες του, το Ανάκτορο των Νορμανδών, το Βασιλικό παρεκκλήσι και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη , το Παλέρμο συνδυάζει την ιστορία, με ένα σύγχρονο αστικό κέντρο και έντονη νυχτερινή ζωή και είναι και ο βασικός «κόμβος» του νησιού. Διασκεδάστε στην πλατεία Olivella, κάντε τα ψώνια σας στον εμπορικό δρόμο Liberta και χαλαρώστε στην όμορφη ιταλική πόλη!
6η ημέρα Νάπολη
Η Νάπολη, γνωστή για την Πομπηία, το κοσμοπολίτικο Κάπρι και τη Σορέντο με το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας γεμάτη χρώμα, γοητεία και αυθεντικό ιταλικό αέρα. Θα σας μαγέψει με τις υπαίθριες αγορές, τη φυσική της ομορφιά και το λιμάνι της Καμπανίας, το φεστιβάλ Maggio dei Monumenti και το διάσημο διαγωνισμό πίτσας Pizzafest το φθινόπωρο!
7η ημέρα ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ / ΡΩΜΗ
Είναι από τις ωραιότερες και πιο γνωστές ιταλικές πόλεις με διάσημα αξιοθέατα όπως το Κολοσσαίο, η Πιάτσα Ναβόνα τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την πλατεία Ισπανίας με τη Via dei Condotti έναν από τους καλύτερους δρόμους για να κάνετε τα ψώνια σας. Επισκεφθείτε ακόμα τη Ρωμαϊκή Αγορά και δοκιμάστε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις σε μια από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις!
8η ημέρα ΣΑΒΟΝΑ
Πόλη με γνήσια Ιταλική φινέτσα, είναι η Σαβόνα. Περιπλανηθείτε στα στενά του ιστορικού της κέντρου. Ειδικά στην Via Pia θα νιώσετε ότι μεταφερθήκατε στον Μεσαίωνα. Γνωρίστε την συλλογή με έργα τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης. Επισκεφτείτε δυο μοναδικους ναους, τον καθεδρικο της πόλης (Savona Cathedral) και τον παραπλήσιο Sistine Chapel. Στο λιμάνι, βρίσκεται o πύργος του León Palcaldo (León Palcaldo tower). Απο εκεί θα έχετε την καλύτερη θέα προς το κρουαζιερόπλοιο σας

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Πλήρης διατροφή
  • Δραστηριότητες, υπηρεσίες, πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο και λιμάνι
  • Λιμενικά τέλη και φόροι (150€)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιεροπλοίου (Ενήλικες: 10€/άτομο/ημέρα, Παιδιά 4-14: 5€/άτομο/ημέρα, Παιδιά έως 4 ετών: δωρεάν)
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Υπηρεσίες κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα