Μαλδίβες "Ατομικό εξωτικό & Γαμήλιο ταξίδι" 8 ημέρες αεροπορικώς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ‣ Ιούνιος έως Οκτώβριος (CM)
Αεροπορικώς, 8 ημέρες
από Αθήνα-Μαλδίβες-Μακρινά Ταξίδια-Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις-Ινδικό ωκεανό-Ασία-Μαλέ
1η ημέρα
- Αεροπορικά εισιτήρια με την Qatar Airways μέσω Nτόχα από Αθήνα
- Φόρους αεροδρομίου και επίναυλοι καυσίμων
- Πρωινό το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο στον συγκεκριμένο τύπο δωματίου
- Mεταφορές από και προς το αεροδρόμιο με ταχύπλοο και αεροπλάνο
- Αστική ευθύνη, πληροφοριακό υλικό
Σημειώσεις
- Επιβάρυνση με την Turkish μέσω Κων/πολης από Αθήνα 70 € και από Θεσ/νίκη 30 € το άτομο
- Οι τιμές είναι βασισμένες σε ειδικό οικονομικό αεροπορικό ναύλο.
- Σε περίπτωση που κατά τη ζήτηση κράτησης δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στον συγκεκριμένο ναύλο, θα υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση με τον αμέσως επόμενο οικονομικό διαθέσιμο ναύλο.
- Ανάλογα με την εποχικότητα ενδέχεται να υπάρχουν επιβαρύνσεις στα κοστολόγια
- *Ρωτήστε μας για τιμές από Θεσσαλονίκη
- *Διάφορες επιλογές διαμονής μπορείτε να δείτε στο αρχείο pdf


Οι Μαλδίβες είναι ένα αρχιπέλαγος από 1.200 νησάκια και Ατόλες στον Ινδικό Ωκεανό. Έχει εξαιρετικές υποδομές όπως αεροδρόμια, σύνδεση των νησιών με υδροπλάνα και speedboats και εξαιρετικά ξενοδοχεία που διαθέτουν spa, εγκαταστάσεις sport, εστιατόρια και καταπληκτικά δωμάτια και βίλλες!
Τα νησιά δεν απευθύνονται στον μαζικό τουρισμό! Έχει κανείς την εντύπωση πως βρίσκεται μόνος σε ένα τροπικό παράδεισο. Μια καταπράσινη στεριά μέσα σε μία γαλαζοπράσινη γαλήνια θάλασσα με αμμώδεις παραλίες!
Οι Μαλδίβες δίνουν την δυνατότητα της απομόνωσης αλλά και των οικογενειακών διακοπών με δραστηριότητες και club και για παιδιά.
Ταξιδεύοντας στις Μαλδίβες οι τρόποι για να προσεγγίσουμε τα νησιά είναι με speed boat ή με υδροπλάνο που αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία.
Εκτός από τις αμέτρητες επιλογές που έχετε σε resorts και τύπους δωματίων, υπάρχει η δυνατότητα για διάφορες δραστηριότητες στη θάλασσα (water sports, Snorkeling, Diving ), βόλτα με βάρκα για να δείτε τα δελφίνια και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα ή βόλτα με υποβρύχιο για να απολαύσετε τα πολύχρωμα ψαράκια του εξωτικού βυθού!
Αν είστε λάτρεις του “couleur local” μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα 189 νησιά στα οποία κατοικούν ντόπιοι ώστε να ζήσετε τον τρόπο ζωής και την κουλτούρα τους.
Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων και να απολαύσετε την τοπική αγορά ψαριών Male Fish Market, καθώς και την αγορά φρούτων και λαχανικών Male Local Market. Η θρησκεία των κατοίκων είναι το Ισλάμ και η πρωτεύουσα διαθέτει αρκετά επιβλητικά τζαμιά όπως το Grand Friday Morque και το Old Friday Mosque. Μπορείτε να μάθετε την ιστορία του νησιωτικού αυτού κράτους στο National Museum του Μάλε. Να βγάλετε μία selfie στο Victory Monument και να περπατήσετε στα καταπράσινα πάρκα Sultan Park, Hulhumale & Central Park. Κι αν κουραστείτε πιείτε τον καφέ ή το τσάι σας στο μικρό εμπορικό κέντρο του νησιού, Centro Mall.
Στις Μαλδίβες έχουμε όλο τον χρόνο καλοκαίρι! Λόγω του τροπικού κλίματος που επικρατεί, ο καιρός είναι ζεστός και υγρός κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η θερμοκρασία όλο τον χρόνο κυμαίνεται από 26 έως 32 βαθμούς Κελσίου.