Λονδίνο

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Λονδίνο-Βρετανικό Μουσείο-Μαντάμ Τουσσό-Χάιντ Πάρκ-Γκρήνουιτς-Οξφόρδη-Στράτφορντ απόν Έιβον-Αγγλία

ΑΠΟ 450 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Μ. Βρετανίας. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μπορείτε να επισκεφθείτε την πλούσια αγορά, ξεκινώντας τη βόλτα σας από την Όξφορντ Στριτ, την πιο εμπορική οδό της Ευρώπης, την πανέμορφη Ρίντζεντ Στριτ, τα αμέτρητα καταστήματα, όλα τα brand names της Μποντ Στριτ και την Κάρναμπι Στριτ.Επειδη το  Λονδίνο δεν ζει μόνον το πρωί,ζει κυρίως το βράδυ, ετοιμάσαμε για εσάς μια διαφορετική περιήγηση. Αλλωστε το Λονδίνο είναι ίσως η μοναδική ευρωπαϊκή μεγαλούπολη με θεματικους στολισμόυς, διαφορετικούς ανά συνοικία. Ξεκινάμε... Το περιφημο Mayfair,το Chelsea με την περίφημη Kings Road, ο δρόμος που σύμφωνα με την Αγκαθα Κριστι,οπου εμενε ο Ηρακλής Πουαρώ, οι φωτισμένες γέφυρες του Ταμεση, θα αποτελέσουν την απαρχή της βραδυάς. Αφού περάσουμε από την γέφυρα του Waterloo, όπου κάποιος μπορεί να θαυμάσει το Λονδίνο από ψηλά, θα χαθούμε στα σοκάκια των Docκlands εξερευνωντας τις διαδρομές που συχναζε ο Τζάκ ο Αντεροβγαλτης. Ομως δεν θα μείνουμε εκεί, θα μεταφερθουμε στο Μανχαταν του Λονδίνου, το περίφημο σύμπλεγμα ουρανοξύστων του Canary wharf, όπου θα απολαύσουμε πάνω σε ένα τεχνητό νησί τα ψηλότερα κτίρια της πόλης. Επιστροφή και περιήγηση στους θεματικους Χριστουγεννιατικους φωτισμούς , σκηνικό που δίνει στην πόλη μια μορφή βγαλμένη από την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Στην επιστροφή μας περιμένει το περίφημο Σοχο, και το Covent Garden oπου σε μια από τις πολλές παμπ ή στα εστιατόρια του θα ολοκληρώσουμε την βραδυά μας.
2η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ- ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ- ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγησή μας με τα σημαντικότερα αξιοθέατα περνώντας πρώτα από το φημισμένο Χάιντ Πάρκ με τα ανάκτορα του Κένσινκτον. Έπειτα  θα δούμε την περίφημη «Μαρμάρινη Αψίδα» (Μarble Arch) που αποτελεί το μοναδικό μαρμάρινο μνημείο της πόλης και την πλατεία Τραφάλγκαρ από την οποία διακρίνεται το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, τόπος διαμονής της Βασίλισσας Ελισάβετ. Συνεχίζουμε  περνώντας από το Κοινοβούλιο που στεγάζει την Βουλή των Κοινοτήτων και την Βουλή των Λόρδων και θα θαυμάσουμε το πιο αναγνωρίσιμο σημείο της πόλης το φημισμένο Μπίγκ Μπέν. Στάση για λίγο στον πύργο του Λονδίνου και στη συνέχεια επίσκεψη στην οικονομική καρδιά της πόλης, το Σίτυ με το Χρηματιστήριο, την τράπεζα της Αγγλίας και τον αριστουργηματικό καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Η μέρα μας θα ολοκληρωθεί με την  επίσκεψη στο Βρετανικό μουσείο από το οποίο δεν θα παραλείψουμε φυσικά την πτέρυγα που φιλοξενούνται τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ (ΜΑΝΤΑΜ ΤΥΣΣΩ/ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Σήμερα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το πασίγνωστο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσώ που είναι και το καλύτερο στο είδος του, το μουσείο Φυσικής ιστορίας, την Εθνική πινακοθήκη και φυσικά τον περίφημο τροχό της χιλιετίας. Για το μεσημέρι προαιρετική κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση με προορισμό την πόλη του Γκρίνουιτς όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και το περίφημο αστεροσκοπείο. Το απόγευμα επιστροφή δια μέσου των καναλιών του Κάναρι Γουάρφ, στο Λονδίνο.

4η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ ΟΞΦΟΡΔΗ (ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΑΠΟΝ ΕΙΒΟΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)

Σήμερα το πρόγραμμα  μας περιλαμβάνει επίσκεψη δύο σημαντικών και ιστορικών πόλεων  καθώς επίσης και ενός ιστορικού κάστρου. Πρώτος μας σταθμός η Οξφόρδη με τα υπέροχα κτίρια που χαρακτηρίζουν ένα από τα πιο σημαντικά πανεπιστήμια του κόσμου. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή στην επαρχιακή Αγγλία θα οδηγηθούμε στην πατρίδα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, το Στράτφορντ απόν Έιβον. Επιστροφή στο Λονδίνο το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας.

5η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ- ΠΥΡΓΟΣ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ- ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πρόγευμα και η σημερινή μας ημέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στον πύργο του Γουίνσδορ. Ο πύργος-κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας από την εποχή του Γουλιέλμου του κατακτητή απλώνεται πάνω σε ένα πανέμορφο λόφο και τα επιβλητικά του τείχη είναι θέαμα συναρπαστικό. Εκεί θα δούμε επίσης τα επίσημα διαμερίσματα της Βασίλισσας και το παρεκκλήσι του Σαίντ Τζώρτζ. Η περιήγηση μας θα κλείσει με μια βόλτα στα δαιδαλώδη δρομάκια της ομώνυμης πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια με Easy Jet/ Ryanair
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Μια χειραποσκευή ανά άτομο
  • Μια αποσκευή ανά 2 άτομα
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ελληνόφωνος συνοδός, μόνιμος κάτοικος Λονδίνου
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 
 
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων 165€
  • Εκδρομικό πακέτο +90€
  • Είσοδοι μουσείων
  • Δημοτικός φόρος πόλεως
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο