Λονδίνο - Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη

Αεροπορικώς, 4,5 ημέρες

Αγγλία-Λονδίνο-Βρετανικό Μουσείο-Κρουαζιέρα Τάμεση-Κάστρο του Γουίντσορ

ΑΠΟ 279 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ – By night
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λονδίνο. Μετά την άφιξη μας, μεταφορά και τακτοποίησή μας στο ξενοδοχείο .  
2η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
Πρωινό και ξεκινάμε αμέσως με την ξενάγηση της πόλης. Ο εκπρόσωπος του γραφείου μας θα μας ξεναγήσει στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης ανάμεσα στα οποία είναι το κτίριο του Κοινοβουλίου που στεγάζει τη Βουλή των Κοινοτήτων και τη Βουλή των Λόρδων, και φιλοξενεί το έμβλημα της πόλης, το πασίγνωστο Μπιγκ Μπεν, τη Μαρμπλ Αρτς, τον Κάθε δρικό Ναό του Αγίου Παύλου, το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και πολλά άλλα. Έπειτα από μια σύντομη στάση για καφέ, συνεχίζουμε για το Βρετανικό Μουσείο. Η ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα αποτελεί τον κύριο λόγο της επίσκεψης μας. 
3η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ
Ελεύθερη μέρα για βόλτες και αγορές. Ξεκινήστε από την Ρήτζεντ Στρητ και την Κάρναμπι Στρητ, που είναι ο παράδεισος των fashionistas. Συνεχίστε στα αμέτρητα καταστήματα, όλα brand names, της Μποντ Στρητ. Πρώτο και καλύτερο, το παγκοσμίως γνωστό Harrods. Για όσους ενδιαφέρονται, προτείνεται μία προαιρετική εκδρομή-κρουαζιέρα στον ποταμό Τάμεση, με επίσκεψη στην πόλη του Γκρίνουιτς. Το απόγευμα περπατήστε στο κέντρο της νυχτερινής διασκέδασης του Λονδίνου όπου θα δείτε το West End με τα υπέροχα musical, το Soho με τα σκοτεινά και ιδιαίτερα σοκάκια, την China Town, την Leicester Square, την πλατεία όπου λαμβάνουν χώρα οι πρεμιέρες Χολιγουντιανών υπερπαραγωγών κλπ.
4η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ – ΠΥΡΓΟΣ ΓΟΥΙΝΣΔΟΡ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για προαιρετική εκδρομή στον Πύργο του Γουίνσδορ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας από τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Θα επισκεφθούμε τα "Επίσημα Διαμερίσματα" και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σαίντ Τζώρτζις, αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας. Μετά το τέλος της επίσκεψής μας θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίνσδορ. Νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για τo απόγευμα προτείνουμε κρουαζιέρα στον ποταμό Ταμεση με επίσκεψη στην πόλη του Γκρίνουιτς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο 
5η ημέρα ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και ελεύθερο πρωινό για μια  τελευταία βόλτα και ότι επισκέψεις δεν προλάβατε τις προηγούμενες μέρες. τέλος μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα .
Περιλαμβάνονται: 
  • Αεροπορικά εισιτήρια με τη Easy Jet – Ryan Air  με χειραποσκεύη 10 κιλών ανά άτομο (Οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί με τον οικονομικό ναύλο της Easy Jet - Ryanair. Σε περίπτωση  διαφοροποίησης του, θα υπάρχει διαφοροποίηση και στην τελική τιμή) 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό, 
  • Μεταφορά από /προς αεροδρόμιο
  • Ξενάγηση. πόλης (private)
  • Aσφάλεια. 

Δεν περιλαμβάνονται::
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε μουσεία και πάρκα, τρένα
  • Κρουαζιέρες
  • Δημοτικοί φόροι
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων

Σημειώσεις:
Στο 4ήμερο πρόγραμμα, δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα του 5ήμερου προγράμματος.