Λίμνες Β. Ιταλίας - Μιλάνο - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

Ιταλία-Μιλάνο-Λάγκο Ματζόρε-Κόμο-Λουγκάνο-Ελβετία

ΑΠΟ 675 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ (ΣΤΡΕΖΑ)
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Μιλάνο. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για τη λίμνη Ματζόρε, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γεύμα και καφέ. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο GRAND BRISTOL 4* sup. (www.zacchera.com), δίπλα στη λίμνη. Διανυκτέρευση. 
2η ημέρα ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΜΟ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΑΝΟ (ΕΛΒΕΤΙΑ)
Πρωινή αναχώρηση για το Κόμο και την ομώνυμη λίμνη του. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Η προκυμαία, το ιδανικότερο μέρος για έναν ρομαντικό περίπατο, δίπλα της η Piazza Cavour, η κεντρική πλατεία με όμορφα καφέ και εστιατόρια, ο Καθεδρικός ναός, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει, είναι τα σημαντικότερα αξιοθέατα που θα δούμε κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας. Πριν το μεσημέρι θα συνεχίσουμε για τα Ελβετικά σύνορα, με προορισμό το κοσμοπολίτικο Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη του - μια πόλη που "κτυπά" με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΙΖΟΛΑ ΜΠΕΛΛΑ & ΙΖΟΛΑ ΠΕΣΚΑΤΟΡΙ - ΠΑΛΑΤΙ ΜΠΟΡΟΜΕΕ
Σήμερα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων) και Ίζολα Μπέλλα, όπου θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέε του 17ου αιώνα με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΣΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΖΕΡΜΑΤΤ (ΕΛΒΕΤΙΑ)
Πρωινή αναχώρηση για την εκδρομή μας στις Ελβετικές Άλπεις. Ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή, ανεβαίνουμε μέχρι το σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό και φθάνουμε στο "διαμάντι των Άλπεων", το παραμυθένιο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού (σε υψόμετρο 1.620 μέτρων) στη σκιά της μονίμως χιονισμένης κορυφής του πολυφωτογραφημένου βουνού Matterhorn (4.480 μέτρα). Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια, μέσα από τα οποία ξεπηδούν κάποια παλιά καλοδιατηρημένα ξύλινα σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις από την κουραστική, αλλά όμορφη εκδρομή μας. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΜΙΛΑΝΟ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ - ΑΘΗΝΑ
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας και το παγκόσμιο κέντρο μόδας. Πανοραμική ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον Καθεδρικό ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε Β΄, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο GRAND BRISTOL 4* sup.
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά • Εισιτήριο για την κρουαζιέρα στα νησιά Ίζολα Μπέλλα και Ίζολα Πεσκατόρι, στο παλάτι Μπορομεέ, στο μουσείο και στους κήπους
  • Εισιτήριο για τον οδοντωτό στο Ζερμάττ
  • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, όπως περιγράφονται ανωτέρω
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points/φόροι πόλεων, parking (200 €)
  • Είσοδοι σε μουσεία και λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ. 

Σημειώσεις:
  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.