ΛΕΥΚΑΔΑ

Οδικώς, 5,6 ημέρες

Λευκάδα

ΑΠΟ 260 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΕΥΚΑ∆Α (420 χλµ)
Συγκέντρωση στο γραφείο µας και αναχώρηση στις 07.00 για Λευκάδα. ∆ια µέσου Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων, στάση και επίσκεψη στο Μουσείο Βρέλη, µε τα κέρινα οµοιώµατα. Περνώντας από Πρέβεζα άφιξη στη Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ΛΕΥΚΑ∆Α - ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑΣ - ΚΑΘΙΣΜΑ
Πρωινό και περιήγηση της πόλης, προσκύνηµα στην πολιούχο του νησιού Παναγία Φανερωµένη. Θα επισκεφτούµε το Λαογραφικό µουσείο, την δηµοτική Βιβλιοθήκη, το Μουσείο φωνογράφων το οποίο είναι ατοµική συλλογή και περιλαµβάνει ενθυµήµατα ροµαντικής Λευκάδος. Χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε την γραφική παραλία του Αγ. Νικήτα και την πολύ γνωστή παραλία Κάθισµα για µπάνιο. Γεύµα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. ∆ιανυκτέρευση
3η ημέρα ΛΕΥΚΑ∆Α - ΝΥ∆ΡΙ – κρουαζ. ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Νυδρί, απ’οπου θα πάρουµε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδούρι το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα µας θα γίνει µεγαλύτερη και θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς, και τα παράλια της Ιθάκης.Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ∆ιανυκτέρευση.
4η ημέρα ΛΕΥΚΑ∆Α – ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΣΥΒΟΤΑ (87 χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για Βασιλική, το γραφικό κεφαλοχώρι της Νοτιοδυτικής Λευκάδος. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και µπάνιο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε τα Σύβοτα για γεύµα εξ΄ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.
5η ημέρα ΛΕΥΚΑ∆Α – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ – ΠΑΡΓΑ (170 χλµ)
Πρωινό και αναχώρηση για Ζάλογγο όπου οι ηρωικές Σουλιώτισσες γκρεµίστηκαν µε τα παιδιά τους για να µην πέσουν στα χέρια των Τούρκων. Θα επισκεφτούµε το Νεκροµαντείο, πρόκειται για οικοδόµηµα µε σειρές διαδρόµων και υπόγειους χώρους, το µοναδικό νεκροµαντείο της Ελλάδος. Στην αρχαιότητα, µε διάφορες προσφορές και θυσίες οι πιστοί επικοινωνούσαν µε τους νεκρούς. Αναχώρηση και άφιξη στην γραφική Πάργα, χρόνος ελεύθερος στους εκδροµείς για περιήγηση της πόλης και χρόνος για γεύµα εξ΄ιδίων. Επιστροφή στην Λευκάδα το απόγευµα
6η ημέρα ΣΥΒΟΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ –ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450 χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση. Κατευθυνόµενοι βόρεια και παραλιακά θα δούµε τις όµορφες παραλίες τις Θεσπρωτίας και θα κάνουµε στάση για καφέ και βόλτα στα γραφικά Σύβοτα. Συνεχίζουµε για Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύµα εξ’ιδίων. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας .
- Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραµµα.
- Συνοδό του γραφείου µας.
- ∆ιανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο που αναφέρεται στον τιµοκατάλογο.
- ∆ιατροφή.
- Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
- Φ.Π.Α.

∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους µουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως
προαιρετικό. Φόρος διανυκτέρευσης.
Σηµείωση: Στο 5ηµερο πρόγραµµα δεν πραγµατοποιείται η 5η ηµέρα