Λευκάδα (Κρουαζιέρα - Πάργα – Πηγές Αχέροντα) 3,4,5 ημέρες Κάθε εβδομάδα – όλο το καλοκαίρι

Οδικώς, 3,4,5 ημέρες

Λευκάδα-Πάργα-Πηγές Αχέροντα

ΑΠΟ 99 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη –Άρτα – Πρέβεζα - Λευκάδα
Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση . Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και ξεκούραση . Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η Άρτα , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το περίφημο Γεφύρι της Άρτας και χρόνος ελεύθερος στον  πλάτανο της Άρτας ή πλάτανο του Αλή Πασά που το 1976 κηρύχθηκε διατηρητέο μνημείο της φύσης. Επόμενη μας επίσκεψη η  Πρέβεζα . Πλούσιο σε ομορφιά είναι το ιστορικό κέντρο της πόλης το οποίο απαρτίζεται από παλιές και καλοδιατηρημένες κατοικίες με στενά και γραφικά σοκάκια, από την κεντρική αγορά της πόλης, αμέτρητα μεζεδοπωλεία, ουζερί και ψαροταβέρνες και την πλακόστρωτη παραλία στο λιμάνι της Πρέβεζας όπου το καλοκαίρι προσαράζουν αμέτρητα γιοτ.  Τέλος αναχώρηση για την «μυθική Ιθάκη» κατά τον Όμηρο, την Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.
2η ημέρα Λευκάδα – Γύρος Νησιού (Μον. Φανερωμένης – Άγ. Νικήτας για μπάνιο– Κάθισμα – Βασιλική – Νυδρί)
Πρωινό και περιήγηση στο πανέμορφο νησί για να γνωρίσουμε τα μυστικά του μέσα από έναν πανοραμικό γύρο. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλη της Λευκάδας με την όμορφη αγορά και τον υπέροχο πεζόδρομο στο ιστορικό κέντρο. Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης όπου θα προσκυνήσουμε . Έπειτα  διερχόμενοι από τον Αγ.Νικήτα  ένα παραδοσιακό, παραθαλάσσιο ψαροχώρι που έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθεριστικά κέντρα του νησιού, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό . Έπειτα  θα προχωρήσουμε προς το Κάθισμα (από ψηλά) με φόντο τα φανταστικά τυρκουάζ νερά. Συνεχίζουμε για Βασιλική και Νυδρί και χρόνος ελεύθερος . Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.
3η ημέρα Κρουαζιέρα Πόρτο Κατσίκι & Εγκρεμνοί – Φισκάρδο – Ιθάκη – Σπήλαιο Παπανικολή Μεγανήσι – Σκορπιός (προαιρετική/ κόστος 25€ το άτομο )
Πρωινό και αναχωρούμε για το χωριό Νυδρί, από όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια διαδρομή στα καταγάλανα νερά  του Ιονίου. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.  Έπειτα επιστροφή στην Λευκάδα και στο ξενοδοχείο μας.
4η ημέρα Λευκάδα – Ελεύθερη ημέρα για μπάνιο
Πρωινό και μετάβαση σε κάποια παραλία για μπάνιο. Επιστροφή και χρόνος ελεύθερος.
5η ημέρα Πηγές & Εκβολές Αχέροντα – Πάργα – Σύβοτα - Θεσσαλονίκη
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις πηγές του Αχέροντα ποταμού. Ο Αχέροντας έχει χαρακτηριστεί περιοχή ιδιαίτερου κάλλους. Τα Στενά, οι εκβολές του ποταμού αλλά και η ευρύτερη περιοχή ανήκουν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προστατευόμενων περιοχών Φύση 2000 (Natura 2000). Αφού απολαύσουμε το μοναδικό τοπίο συνεχίζουμε για την πλέον “πολύχρωμη” πόλη της Ηπείρου, την Πάργα. Επίσκεψη στον μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στο μουσείο όπου φυλάσσονται τα “ιερά κειμήλια” της πόλης. Μία βόλτα στο Ενετικό κάστρο θα μας δώσει την δυνατότητα να θαυμάσουμε από ψηλά το “νησί της Παναγιάς” και την καταπληκτική παραλία του Βάλτου . Έπειτα αναχώρηση για τα κοσμοπολίτικά Σύβοτα  με τα πολλά καταπράσινα μικρά νησάκια μέσα στη θάλασσα. Πολλοί καταπράσινοι κολπίσκοι, καταγάλανα νερά που δημιουργούν μικρά φιόρδ κάνουν το τοπίο μοναδικό σε ομορφιά. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη.

Στην  4ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 4η μέρα του προγράμματος

Στην  3ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται η 3η & 4η μέρα του προγράμματος
Στη συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να εξαργυρώσετε Δελτία ΟΓΑ και ΟΠΕΚΑ

 
Περιλαμβάνονται: 
  • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο που θα πληροί τους όλους υγειονομικούς όρους με επαγγελματία οδηγό,
  • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
  • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

Δεν περιλαμβάνονται :
Είσοδοι σε μουσεία ,αξιοθέατα ,  δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

Παρατηρήσεις :
  • Η σειρά των περιηγήσεων μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί κάτι από το αναγραφόμενο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του γραφείου
  • Είναι Απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός του λεωφορείου ,βάση των σχετικών πρωτοκόλλων
  • Προμηθευτείτε μαζί σας μαγιό και πετσέτα θαλάσσης ,καθώς η εκδρομή περιλαμβάνει και χρόνο για μπάνιο στη θάλασσα
  • Σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων ,απεργιών ,απρόβλεπτων καταστάσεων το γραφείο καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα στα πλαίσια του εφικτού για την ορθή εκτέλεση της εκδρομής και εφαρμόζει αυτά που ορίζει η σχετική νομοθεσία
  • Για την ασφάλεια των αποσκευών σας και του περιεχομένου τους, σας συνιστούμε να είναι κλειδωμένες κατά την παράδοσή τους στο λεωφορείο.  Αποφεύγετε επίσης να έχετε χρήματα, κοσμήματα και γενικά πράγματα αξίας μέσα σ'αυτές.
  • Για την ορθή εκτέλεση του προγράμματος ,σε περίπτωση που η πλειοψηφία του κόσμου συγκεντρώνεται σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο ,θα προταθεί σε όλους τους πελάτες ,ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις

 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά μας κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων είναι δεδομένη. Δεδομένη οφείλει να είναι και η συμμόρφωση και η προσαρμοστικότητα του ταξιδιωτικού προϊόντος απέναντι στους νέους υγειονομικούς κανόνες. Ως εκ τούτου η διοίκηση του Grecos Tours θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών μέσα από τις παρακάτω πρακτικές:
  • Διάθεση αντισηπτικών υγρών σε κάθε λεωφορείο.
  • Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των ταξιδιωτών στο μεταφορικό μέσο.
  • Τέλος, το προσωπικό του Grecos Tours και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί και αρχηγοί – ξεναγοί, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδρομής και τη διασφάλιση της υγειονομικής ακεραιότητας των ταξιδιωτών.