Λευκάδα Φθινόπωρο

Οδικώς, 4 ημέρες

Λευκάδα-Σύβοτα-Πάργα-Φισκαρδο-Ιθάκη-Σκορπιός-Πρέβεζα-Άρτα

ΑΠΟ 175 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΥΒΟΤΑ- ΠΑΡΓΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ
 Συγκέντρωση και αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για τη βορειοδυτική ακτή της Ηπείρου. Θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη Πάργα και τα μαγευτικά Σύβοτα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στη Λευκάδα με τους γραφικούς οικισμούς, την πυκνή βλάστηση και τους εντυπωσιακούς όρμους με τα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ- ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΙΘΑΚΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Νυδρί, το πιο τουριστικό μέρος του νησιού και γνωστό γιατί βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό. Δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια εκδρομή στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς (εάν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες), στη μυθική Ιθάκη (πατρίδα του Οδυσσέα) και στα Πριγκιπόννησα, το Μεγανήσι όπου βρίσκεται και η σπηλιά του θρυλικού υποβρυχίου «Παπανικολής» και τον Σκορπιό του Ωνάση που πλέον έχει αλλάξει ιδιοκτησία. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
 Πρόγευμα και περιήγηση στο νησί. Θα αρχίσουμε με περίπατο στην πόλη της Λευκάδας. Όμορφα σοκάκια, μικρές πλατείες, παραδοσιακά σπίτια, περίτεχνα καμπαναριά και πλακόστρωτοι πεζοδρόμοι συνθέτουν τον χαρακτήρα της πόλης. Θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης, και τον Άγιο Νικήτα. Θα δούμε επίσης το Ενετικό κάστρο.
4η ημέρα ΛΕΥΚΑΔΑ- ΠΡΕΒΕΖΑ- ΑΡΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και περιήγηση στη δυτική πλευρά του νησιού η οποία χαρακτηρίζεται από τις ωραιότερες ακτές όπως το Κάθισμα και Άγιος Νικήτας. Αναχωρούμε για την Πρέβεζα, όπου θα έχουμε χρόνο για περίπατο στην όμορφη πόλη. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Άρτα με το ομώνυμο γεφύρι διάσημο για τη μοναδική αρχιτεκτονική του, που ενώνει τις όχθες του Άραχθου. Επιστροφή στην πόλη μας το βράδυ.
Περιλαμβάνονται:
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
  • Μεταφορά προς και από το λιμάνι της Ραφήνας.
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.