KΩΣ

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

ΑΠΟ 279 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα 1η ημέρα Πτήση για Κω
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τo τρίτο σε μέγεθος νησί των Δωδεκανήσων και από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, Κω. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή. 
2η ημέρα 2η ημέρα Κως περιήγηση
Πρόγευμα και γνωρίστε τις ομορφιές του τόπου μαζί με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Επισκεφθείτε το Κάστρο των Ιπποτών, όπου η Γέφυρα του Κάστρου το συνδέει με την πόλη και τον πλάτανο του Ιπποκράτη. Θα δείτε την Casa Romana, αναστηλωμένη ρωμαϊκή οικία, την ιπποτική οικία του Κομεντόρη Fransesco Sans και το αρχαιολογικό μουσείο. Παρακολουθήστε τον επιτάφιο στη γραφική εκκλησία του Αγίου Φανουρίου, όπου γίνεται η αναπαράσταση των παθών του Χριστού.
3η ημέρα 3η ημέρα Κως
Πρόγευμα και μπορείτε να χαλαρώσετε με τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Περιηγηθείτε στο λιμάνι και στη μεσαιωνική πόλη που έχει χαρακτηριστεί από την Unesco μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και το βράδυ παρακολουθήστε τη λειτουργία της Ανάστασης στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου. 
4η ημέρα 4η ημέρα Κως
Πρόγευμα και χρόνος για να απολαύσετε τις ομορφιές του νησιού. Χαρείτε την παραδοσιακή φιλοξενία με νησιώτικους χορούς και τραγούδια την ημέρα του Πάσχα
5η ημέρα 5η ημέρα Πτήση επιστροφής
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.
Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια.
Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
Φόρος διαμονής.
Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.

Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.