Κρουαζιέρα Βαλτική Ανακάλυψη με το Costa Magica

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Σουηδία-Στοκχόλμη--Ελσίνκι-ΡΩΣΙΑ-Αγία Πετρούπολη-Τάλιν-Εσθονία

ΑΠΟ 769 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Η Στοκχόλμη, πρωτεύουσα της Σουηδίας, συνδυάζει τα μοντέρνα αξιοθέατα και την ιστορική γοητεία. Έχει δύο Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το Βασιλικό Ανάκτορο και το Κοιμητήριο του Δάσους. Περπατήστε στα λιθόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης και στις γραφικές γέφυρες που στολίζουν τα πολυάριθμα κανάλια.

Διανυκτέρευση στην Στοκχόλμη
2η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
Άναχώρηση απο το λιμάνι της Στοκχόλμης στις 07:00

Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
3η ημέρα ΕΛΣΙΝΚΙ
Άφιξη στο λιμάνι του Ελσίνκι στις 08:00

Το Ελσίνκι είναι η πρωτεύουσα της Φινλανδίας, και συχνά καλείται «Η Κόρη της Βαλτικής». Μια καταπράσινη πόλη, που συνδυάζει εντυπωσιακά νεοκλασικά κτίρια με σύγχρονες κατασκευές, ευρύχωρες λεωφόρους με πάρκα και έχει ανακηρυχθεί Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Design το 2012! Περπατήστε σε φημισμένες πλατείες όπως την Πλατεία της Αγοράς Καουπατόρι και θαυμάστε τα μοναδικά αξιοθέατα.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Ελσίνκι στις 18:00

 
4η ημέρα ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Αγίας Πετρούπολης στις 08:00

Η Αγία Πετρούπολη, είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης. Επισκεφτείτε σημαντικά αξιοθέατα όπως το φρούριο των Πέτρου & Παύλου, το Μουσείο Ερμιτάζ με τη μεγαλύτερη συλλογή έργων τέχνης στον κόσμο και κάντε ένα περίπατο στην κεντρική λεωφόρο Nevsky Prospect με τα υπέροχα καφέ και τα πολυτελή καταστήματα.

Διανυκτέρευση στην Αγία Πετρούπολη

 
5η ημέρα ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση απο το λιμάνι της Αγίας Πετρούπολης στις 18:00
6η ημέρα ΤΑΛΙΝ
Άφιξη στο λιμάνι του Τάλιν στις 09:00

Το Ταλίν της Εσθονίας, αποτελεί εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Η παλιά πόλη, έχει χαρακτηριστεί "μουσείο μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής" και μέσα στα λαβυρινθώδη στενάκια θα ανακαλύψει απίστευτους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς! Ξεκουραστείτε σε ένα από τα υπαίθρια μπαρ ή εστιατόρια στην ιστορική πλατεία του Δημαρχείου και επισκεφθείτε τα τοπικά καταστήματα για αναμνηστικά!

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Τάλιν στις 17:00

 
7η ημέρα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Επιστροφή στο λιμάνι της Στοκχόλμης στις 09:00

Διανυκτέρευση στην Στοκχόλμη
8η ημέρα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ
Αποβίβαση στο λιμάνι της Στοκχόλμης

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή
  • Δραστηριότητες, υπηρεσίες, πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικά τέλη και φόροι (150€)

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Στοκχόλμη - Αθήνα (εξαιρούνται οι αναχωρήσεις 3 & 17 Αυγούστου όπου περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια)
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο και λιμάνι  (εξαιρούνται οι αναχωρήσεις 3 & 17 Αυγούστου όπου περιλαμβάνονται οι μεταφορές)
  • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιεροπλοίου (Ενήλικες: 10€/άτομο/ημέρα, Παιδιά 4-14: 5€/άτομο/ημέρα, Παιδιά έως 4 ετών: δωρεάν)
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Υπηρεσίες κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
Πληροφορίες

Η μαγεία της Ιταλίας βρίσκεται στο κρουαζιερόπλοιο Costa Magica! Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Costa θα σε κάνει να θες να το εξερευνήσεις από την πρύμνη έως την πλώρη.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει σχεδιαστεί από τον Αμερικάνο αρχιτέκτονα Farcus και μεταφέρει την ομορφιά της Ιταλίας ενώ τα καταστρώματα είναι εμπνευσμένα από ιστορικούς Ιταλούς καλλιτέχνες. Η τέχνη βρίσκεται παντού μέσα στο κρουαζιερόπλοιο χάρη στα 5.500 έργα τέχνης με κεντρικό θέμα τη μαγεία. Ξεχωρίζει το Salento Grand Bar με τα πανύψηλα παράθυρα που βλέπουν στα καταστρώματα. Οι πισίνες είναι εσωτερικές κι εξωτερικές, κατάλληλες και για χειμώνα και για καλοκαίρι. Τα 4 εστιατόρια συνδυάζουν αποχρώσεις του μπλε και του χρυσού με αυθεντικές ιταλικές συνταγές ενώ οι αποχρώσεις του κίτρινου κυριαρχούν στις 1.358 καμπίνες. Μπορείς να διασκεδάσεις το βράδυ στη disco ή στο τριώροφο θέατρο με τις εντυπωσιακές γαλάζιες και κόκκινες αποχρώσεις ή να χαλαρώσεις σε ένα από τα 5 jaccuzi που διαθέτει το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι περίπου 14τμ και διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 17τμ και διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό, και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα ή καναπέ κρεβάτι, παράθυρο, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι περίπου 20τμ και διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια ή ένα διπλό, και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα ή καναπέ κρεβάτι, ιδιωτικό μπαλκόνι, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.