Κρουαζιέρα Θησαυροί της Μεσογείου με το Costa Diadema

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Ιταλία-Ισπανία-Γαλλία-Σαβόνα-Μασσαλία-Βαρκελώνη-Μαγιόρκα-Παλέρμο-Ρώμη

ΑΠΟ 599 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΣΑΒΟΝΑ
Πόλη με γνήσια Ιταλική φινέτσα, είναι η Σαβόνα. Περιπλανηθείτε στα στενά του ιστορικού της κέντρου. Ειδικά στην Via Pia θα νιώσετε ότι μεταφερθήκατε στον Μεσαίωνα. Γνωρίστε την συλλογή με έργα τέχνης της Δημοτικής Πινακοθήκης. Επισκεφτείτε δυο μοναδικους ναους, τον καθεδρικο της πόλης (Savona Cathedral) και τον παραπλήσιο Sistine Chapel. Στο λιμάνι, βρίσκεται o πύργος του León Palcaldo (León Palcaldo tower). Απο εκεί θα έχετε την καλύτερη θέα προς το κρουαζιερόπλοιο σας!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Σαβόνα στις 17:00

 
2η ημέρα ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Μασσαλίας στις 08:00

Γνωστή ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας με πολλές επιλογές για ψώνια και το Centre Bourse το μεγαλύτερο εμπορικό της πόλης να βρίσκεται στο ιστορικό λιμάνι. Επισκεφθείτε το Φρούριο Αγίου Ιωάννη , τη Notre Dame de la Garde όπου οι γραφικοί πεζόδρομοι και οι αγορές συνυπάρχουν με την ιστορία της πόλης και έντονη νυχτερινή ζωή στην παραθαλάσσια συνοικία Escale Borely.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μασσαλίας στις 17:00
3η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Βαρκελώνης στις 09:00

Γνωρίστε τη πρωτεύουσα της Καταλονίας, και αφεθείτε στην αξεπέραστη ομορφιά της Ισπανικής πόλης. Η Βαρκελώνη είναι γνωστή για την αρχιτεκτονικής της με πολύχρωμα μωσαϊκά και κτήρια άξια θαυμασμού! Επισκεφθείτε το Port Vell, το Ναό της Αγίας Οικογένειας και το Πάρκο του Γκουέλ, θαυμάστε τα πολύχρωμα σοκάκια και κάντε τα ψώνια σας στις φημισμένους εμπορικούς δρόμους της πόλης!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της
Βαρκελώνης στις 19:00

 
4η ημέρα ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις 09:00

Η Πάλμα, το πολιτιστικό κέντρο της Μαγιόρκα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί με τις λευκές παραλίες, όπως η Playa de palma και την έντονη νυχτερινή ζωή! Η Παλιά πόλη είναι ένας γοητευτικός λαβύρινθος, στενοσόκακων που επιβάλλεται να εξερευνήσετε με τα πόδια. Αξίζει να δείτε τις σπηλιές του Δράκου, το Safari Park, το Marineland αλλά και το Κάστρο Bellver!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της
Πάλμα ντε Μαγιόρκα στις 19:00

 
5η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
6η ημέρα ΠΑΛΕΡΜΟ
Άφιξη στο λιμάνι του Παλέρμο στις 08:00

Φημισμένο για τις παραλίες του, το Ανάκτορο των Νορμανδών, το Βασιλικό παρεκκλήσι και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη , το Παλέρμο συνδυάζει την ιστορία, με ένα σύγχρονο αστικό κέντρο και έντονη νυχτερινή ζωή και είναι και ο βασικός «κόμβος» του νησιού. Διασκεδάστε στην πλατεία Olivella, κάντε τα ψώνια σας στον εμπορικό δρόμο Liberta και χαλαρώστε στην όμορφη ιταλική πόλη!

Αναχώρηση απο το λιμάνι
του Παλέρμο στις 16:00

 
7η ημέρα ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ / ΡΩΜΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Ρώμης στις 09:00

Είναι από τις ωραιότερες και πιο γνωστές ιταλικές πόλεις με διάσημα αξιοθέατα όπως το Κολοσσαίο, η Πιάτσα Ναβόνα τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την πλατεία Ισπανίας με τη Via dei Condotti έναν από τους καλύτερους δρόμους για να κάνετε τα ψώνια σας. Επισκεφθείτε ακόμα τη Ρωμαϊκή Αγορά και δοκιμάστε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις σε μια από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της
Ρώμη στις 19:00

 
8η ημέρα ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΣΑΒΟΝΑ

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή (στα θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ' άτομο)
  • Δραστηριότητες, υπηρεσίες, πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας πάνω στο πλοίο
  • Λιμενικά τέλη και φόροι

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές αεροδρόμιο - λιμάνι - αεροδρόμιο
  • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιεροπλοίου (Ενήλικες και παιδιά άνω των 14: 9€ ανά άτομο, ανά ημέρα. Παιδιά 4-14: 4.5€ ανά άτομο, ανά ημέρα. Παιδιά έως 4: Δωρεάν)
  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Υπηρεσίες κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
Πληροφορίες:

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Diadema είναι το πιο σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο της Costa. Είναι ειδικά σχεδιασμένο κρουαζιερόπλοιο για χαλάρωση και διασκέδαση άρα για υπέροχες διακοπές!

Δεν ξέρεις πού να πρωτοπάς στο Costa Diadema. Στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα βρεις ένα κατάστρωμα μόνο για παιδιά με κάστρο και πειρατές. Θα μπορείς να κάνεις βόλτες στο ηλιοβασίλεμα και να πιείς κλασικά κοκτέιλ. Τα 7 εστιατόρια του πλοίου σου δίνουν πολλές επιλογές για να φας – να γευτείς Ιαπωνική κουζίνα στο Tavola Teppanyaki Restaurant , αλλά και πίτσα στην Pizzeria. Θα απολαύσεις αυθεντικό ιταλικό κρασί και παγωτό στα 11 bar, όπως το Gran Duca Di Toscana Wine Bar και στο Amarillo Ice Cream Parlour, αλλά μπορείς ακόμα να απολαύσεις γερμανική μπύρα στην pub του πλοίου! Οι καμπίνες είναι άνετες κι ευρύχωρες. Ο χρόνος στο κρουαζιερόπλοιο Costa Diadema κυλάει γρήγορα γιατί έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε σπορ, παιχνίδια, χαλάρωση στο τετραώροφο. Samsara Spa ή στα 8 jacuzzi, video games που θα σε ξανακάνουν παιδί, σε χορούς στη disco και σε shows στο τριώροφο θέατρο ή στο Tu Si Que Vales.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι περίπου 15 τμ, με 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 ή 4 άτομα. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους, μικρό καθιστικό με γραφείο, Δωρεάν 24ωρη υπηρεσία δωματίου (room service), δορυφορική τηλεόραση, ρυθμιζόμενος κλιματισμός, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρας μαλλιών και τηλέφωνο. Ρεύμα 220 V/60Hz – 110 V/60Hz.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 16 τμ, με παράθυρο και 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 ή 4 άτομα. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους, καθιστικό με γραφείο, δωρεάν 24ωρη υπηρεσία δωματίου (room service), καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι, δορυφορική τηλεόραση, ρυθμιζόμενος κλιματισμός, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών και τηλέφωνο. Ρεύμα 220 V/60Hz – 110 V/60Hz.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Οι καμπίνες με μπαλκόνι είναι περίπου 20 τμ, έχουν 2 χαμηλά κρεβάτια που μπορούν να μετατραπούν σε διπλό ή/και 3ο / 4ο κρεβάτι/κουκέτα ή καναπές κρεβάτι όπου μπορούν να κοιμίσουν 3 ή 4 άτομα. Έχουν μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και πόρτα με πρόσβαση στην ιδιωτική βεράντα της καμπίνας. Διαθέτουν επίσης ιδιωτικό μπάνιο με ντους, δωρεάν 24ωρη υπηρεσία δωματίου (room service), καθιστικό με γραφείο, καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι, δορυφορική τηλεόραση, ρυθμιζόμενο κλιματισμό, μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών και τηλέφωνο. Ρεύμα 220 V/60Hz – 110 V/60Hz.