Κρουαζιέρα στις Κυκλάδες 8 ημέρες

Κρουαζιέρα, 8 ημέρες

Πόρος-Πειραιάς-Ακρωτήρι-Κύθνος- Σύρος -Μύκονος-Δήλος-Πάρος-Αντίπαρος-Σαντορίνη-Φολέγανδρος-Πολύαιγος

ΑΠΟ 1070 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πειραιάς - Πόρος
Μαρίνα Ζέας, Επιβίβαση μεταξύ 2-3 το απόγευμα. Καλωσόρισμα στο πλοίο, ποτό και γνωριμία με τους άλλους επιβάτες και το πλήρωμα. Αναχώρηση για Πόρο. Σύντομη παραμονή 3 ωρών πριν αναχωρήσουμε για Πολύαιγο. Νυχτερινή πλεύση.
2η ημέρα Πολύαιγος - Φολέγανδρος
Άφιξη στην Πολύαιγο, ένα πολύ μικρό ακατοίκητο νησί ανατολικά της Μήλου με υπέροχα νερά. Μπάνιο και μεσημεριανό BBQ στο σκάφος. Μετά το γεύμα, αναχώρηση για Φολέγανδρο. Ένα πανέμορφο μικρό νησί των Κυκλάδων. Επίσκεψη στην Χώρα και τις ταβέρνες με τα παραδοσιακά εδέσματα. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Σαντορίνη
Πρωινή αναχώρηση και άφιξη στο λιμανάκι των Φηρών, στην Σαντορίνη (ενδεχόμενο αγκυροβόλιο). Επίσκεψη στα Φηρά, πρωτεύουσα της Θήρας, με το τελεφερίκ ή τα γαϊδουράκια για τους πιο τολμηρούς. Δυνατότητα εκδρομής στον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου και την Οία, γνωστή για το απαράμιλλης ομορφιάς ηλιοβασίλεμα πάνω στην καλντέρα. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα Αντίπαρος - Πάρος
Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί για Αντίπαρο όπου θα σταματήσουμε για ένα μαγευτικό μπάνιο στα γαλαζοπράσινα νερά της, πριν καταπλεύσουμε στο λιμάνι της Παροικιάς στην Πάρο. Δυνατότητα εκδρομής την πόλη της Παροικίας και στην γραφική Νάουσα. Το βράδυ, Ελληνική βραδιά πάνω στο πλοίο με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα Δήλος - Μύκονος
Το πρωί φτάνουμε στο Ιερό νησί της Δήλου, όπου υπάρχει η δυνατότητα εκδρομής στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο. Μετά την επίσκεψη στην Δήλο, σταματάμε σε μια όμορφη παραλία για βουτιές, πριν την άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου το απόγευμα. Από τον Τούρλο, το νέο λιμάνι της Μυκόνου η Χώρα βρίσκεται μόλις 15’ με τα πόδια και 2’ με λεωφορείο. Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων σας περιμένει να το εξερευνήσετε και η νύχτα προσφέρεται...Διανυκτέρευση.
6η ημέρα Σύρος
Μετά από μια μικρή στάση για πρωινό μπάνιο, φτάνουμε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Σύρο, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ήρεμο απόγευμα σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της, ή να περπατήσετε στην πόλη για να θαυμάσετε τη μοναδική αρχιτεκτονική των κτιρίων της. Διανυκτέρευση.
7η ημέρα Κύθνος - Ακρωτήρι Σουνίου - Πειραιάς
Το πρωί φτάνουμε στην Κύθνο, όπου θα αγκυροβολήσουμε στις Κολόνες για να απολαύσετε ένα υπέροχο μπάνιο στα καταγάλανα νερά. Έπειτα θα σηκώσουμε άγκυρα για τον τελικό μας προορισμό, την Μαρίνα Ζέα, όπου θα φτάσουμε αργά το απόγευμα, περνώντας από το Ακρωτήριο του Σουνίου και τον Ναό του Ποσειδώνα. Δείπνο Αποχαιρετισμού και διανυκτέρευση.
8η ημέρα Πειραιάς
Αποβίβαση στις 9:00 μετά το πρωινό γεύμα.

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας (Οι καμπίνες κατηγορίας C βρίσκονται στο κάτω κατάστρωμα και έχουν φινιστρίνια. Οι καμπίνες κατηγορίας Β βρίσκονται στο κάτω κατάστρωμα και έχουν φινιστρίνια. Οι καμπίνες διαθέτουν 2 μονά ή 1 διπλό κρεβάτι (flex), Οι καμπίνες κατηγορίας Α βρίσκονται στο πάνω κατάστρωμα και έχουν μεγάλο παράθυρο.)
  • Ημιδιατροφή: Πρωινός μπουφές και ένα πλήρες γεύμα καθημερινά, περιλαμβανομένων: Ποτό Καλωσορίσματος, Ελληνική Βραδιά, BBQ (καιρού επιτρέποντος), και Αποχαιρετιστήριο Δείπνο Καπετάνιου.
  • Γαλλικός καφές (καφές φίλτρου), τσάι, πόσιμο νερό και σνακ όλη μέρα
  • Παρέχονται χωρίς χρέωση βατραχοπέδιλα και μάσκες (βάσει διαθεσιμότητας)
  • Συνοδός
  • Λιμενικά έξοδα (280€)

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Ποτά και αναψυκτικά (εκτός από αυτά που αναφέρονται στα περιλαμβανόμενα)
  • Εκδρομές (οι εκδρομές προτείνονται και οργανώνονται επί του σκάφους από τους Διοργανωτές Εκδρομών)
  • Χρήση WiFi (διαθέσιμο με χρέωση)
  • Πλυντήριο ρούχων
  • Φιλοδωρήματα
  • Προσωπικά έξοδα (δαπάνες που πραγματοποιούνται στην ξηρά κλπ)
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
Σημείωση: Το προγράμμα ενδέχεται να αλλάξει κατά την διακριτική ευχέρεια της Variety Cruises και του Πλοιάρχου α) σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών - άνεμοι 6/7 beaufort ή περισσότερο, ανάλογα το πλοίο, β) από τις λιμενικές αρχές να μην επιτρέψουν την πλεύση ή γ) εξαιτίας άλλων έκτακτων συνθηκών. Τέτοιες αλλαγές δεν δικαιολογούν απαίτηση για αποζημίωση, αλλά η Variety Cruises εγγυάται ότι οι επιβάτες θα αποβιβαστούν στο κοινοποιηθέν λιμάνι αποβίβασης εγκαίρως για τις ορισμένες πτήσεις τους.