Κρουαζιέρα σε 5 νησιά του Αιγαίου και την Τουρκία με το Celestyal Olympia

Κρουαζιέρα, 4 ημέρες

Ελλάδα-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ρόδος-Ηράκλειο-Σαντορίνη-Τουρκία

ΑΠΟ 429 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
Αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά στις 11:30
 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η συγκεκριμένη κρουαζιερα ξεκινάει από το Λιμάνι του Πειραιά. Μόλις επιβιβαστείτε στο πλωτό σας ξενοδοχείο θα ξεκινήσει το ταξίδι

Άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου στις 18:00

ΜΥΚΟΝΟΣ

Πρώτος προορισμός η Μύκονος, το νησί των αέρηδων με τα κοσμοπολίτικα σοκάκια, τα παγκοσμίως γνωστά στέκια και πανέμορφους ανεμόμυλους. Εκεί θα περάσετε ουσιαστικά την πρώτη της κρουαζιερας, ενώ το αργά το βράδυ θα ξεκινήσει το ταξίδι για τον επόμενο σταθμό σας.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μυκόνου στις 23:00

2η ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΑΤΜΟΣ
Άφιξη στο λιμάνι του Κουσαντάσι στις 07:30
 

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Από τις πρωινές ώρες κιόλας θα βρεθείτε στη γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα στο Κουσάντασι. Αφότου πάρετε το πρωινό σας μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το πασίγνωστο ανατολίτικο παζάρι για τα ψώνια σας, καθώς και διάφορα ενδιαφέρονται αξιοθέατα, όπως το ιστορικό πανδοχείο Καραβάν Σεράι του 18ου αιώνα. Μια ανάσα από το Κουσάντασι βρίσκεται και η Αρχαία Έφεσος, την οποία όσοι θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Κουσαντάσι στις 13:00

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτμου στις 17:45

ΠΑΤΜΟΣ

Επόμενος προορισμός της κρουαζιερας είναι το ευλογημένο νησί της Πάτμου. Ευλογημένο όχι μόνο για τα θρησκευτικά του αξιοθέατα αλλά και για τη γενικότερη φυσική ομορφιά που το διακρίνει, καθώς και για τις πανέμορφες παραλίες του. Βεβαίως εδώ τα μνημεία που αξίζει να επισκεφθείτε είναι πολλά, όπως το Σπήλαιο της Αποκάλυψης και την Μονή της Πάτμου, όμως και όσοι δεν συγκινήστε από αυτά θα βρείτε ωραίες ασχολίες για να περάσετε αξέχαστα το απόγευμα σας στην Πάτμο.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Πάτμου στις 21:30

3η ημέρα ΡΟΔΟΣ
Άφιξη στο λιμάνι της Ρόδου στις 07:00

ΡΟΔΟΣ

Η τρίτη μέρα της κρουαζιερας θα σας βρει στο νησί των ιπποτών, την πανέμορφη Ρόδος. Διαλέξτε ανάμεσα στα υπέροχα αξιοθέατα, κάποια από τα οποία αποτελούν μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς προστατευόμενα από την UNESCO και στα παραλιακά μαγαζιά στο Φαληράκι που θα σας χαρίσουν μερικές στιγμές υπέρτατης διασκέδασης.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Ρόδου στις 18:00
4η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:00

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Πλέον ξημερώνει η τελευταία μέρα της κρουαζιερας και μόλις ξυπνήσετε θα βρίσκεστε ήδη στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό καφέ σας.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Ηρακλείου στις 12:00

Άφιξη στο λιμάνι της Σαντορίνης στις 16:30

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Όλο το απόγευμα θα είναι αφιερωμένο στη μοναδική Σαντορίνη με την αξεπέραστη ομορφιά και τα σπάνια τοπία. Απολαύστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα που δεν θα βρείτε πουθενά στον κόσμο, καθώς θα ολοκληρώνεται η κρουαζιερα σας.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Σαντορίνης στις 21:30
5η ημέρα ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00

Μεταφορά από Καβάλα,Θεσ/νίκη ,Κατερίνη ,Λάρισα και Βόλο στις 02/09 με επιβάρυνση 50€ μετ'επιστροφής

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (169€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Πακέτο ποτών/αναψυκτικών (απεριόριστα ποτά, καφέδες, νερά, αναψυκτικά καθημερινά!)
  • Φιλοδωρήματα
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο
  • Εκδρομή στην Κνωσσό

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές (εκτός από αυτήν της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
Πληροφορίες:
 

Το στολίδι της Celestyal Cruises το Celestyal Olympia οφείλει το ονομά του στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.Τον χειμώνα του 2014 είχε αποτελεσει πλωτό ξενοδοχείο στην χειμερινή ολυμπιάδα στο Sochi της Ρωσσίας.Κάθε καλακαίρι πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Το Celestyal Olympia ανανεώθηκε το 2015 κάνοντας ανακαίνιση και αλλαζοντας τα σαλόνια του και αυτή την στιγμη θεωρείται ένα πολύ μοντέρνο πλοίο στο εσωτερικό του.

Λεπτομέρειες για το Celestyal Olympia:

  • Έχει 724 καμπίνες με μπάνιο, τηλεόραση ραδιόφωνο και ρυθμιζόμενο κλιματισμό.
  • Φιλοξενεί μέχρι 1664 επιβάτες.
  • Διαθέτει τραπεζαριές, 4 καθιστικά , 5 μπαρ, καταστήματα αφορολογήτων ειδών, βιβλιοθήκη, παδότοπο, κομμωτήριο και καζίνο.
  • Διαθέτει επισης 2 πισινες γυμναστήριο, σάουνα και spa.
  • Το Celestyal Olympia εχει γιατρό εν πλω.
Οι καμπίνες:
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IA

Οι καμπίνες IA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC

Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XA

Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XB

Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC

Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.

 

ΣΟΥΙΤΑ SJ

Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.

 

ΣΟΥΙΤΑ SB

Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.

 

ΣΟΥΙΤΑ SG

Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.