Κρουαζιέρα σε 4 νησιά του Αιγαίου και την Τουρκία με το Celestyal Olympia

Κρουαζιέρα, 3 ημέρες

Ελλάδα-Τουρκία-Μύκονος-Κουσάντασι-Πάτμος-Ηράκλειο-Σαντορίνη

ΑΠΟ 539 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ
Αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά στις 11:30

Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας και μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές.Πηγαινετε σχετικα έγκαιρα πριν την αναχωρησή σας και επιβιβάζεστε στο κρουαζιερόπλοιο.

Άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου στις 18:00


Την πρώτη ημέρα της κρουαζιερας θα βρεθείτε στη Μυκονο, όπου το απογευματάκι θα έχετε την ευκαιρία να δειπνήστε σε κάποιο από τα πολλά κοσμοπολίτικα στέκια του νησιού ή να πιείτε το ποτό σας σε κάποιο από τα διεθνώς γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μυκόνου στις 23:00

 
2η ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΑΤΜΟΣ
Άφιξη στο λιμάνι του Κουσαντάσι στις 07:00

Το επόμενο πρωινό θα ξυπνήσετε σε μια άλλη χώρα, καθώς το πλωτό σας ξενοδοχείο θα έχει φτάσει στο Κουσάντασι της γειτονικής Τουρκίας. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε τα πρωινά σας ψώνια στο ανατολίτικο παζάρι της μικρής παραλιακής πόλης και όσοι έχετε όρεξη μπορείτε να επισκεφθείτε και την Αρχαία Έφεσο, λίγα χιλιόμετρα μακριά.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Κουσαντάσι στις 13:00

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτμου στις 16:00

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρεθείτε στην Πάτμο, το νησί της αποκαλύψεως. Πρόκειται για ένα νησί που όποιος το επισκεφθεί παραδέχεται πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία, είτε είστε θιασώτες του θρησκευτικού τουρισμού είτε όχι, ενώ σίγουρα όλοι θα απολαύσετε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Πάτμου στις 21:00

 
3η ημέρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:00

Προτελευταίος σταθμός αυτής της κρουαζιερας είναι η λεβεντογέννα Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηρακλειο. Ολόκληρο το πρωινό θα βρίσκεστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας και να γευτείτε κυριολεκτικά και μεταφορικά την φιλοξενία των Κρητικών.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Ηρακλείου στις 11:30

Άφιξη στο λιμάνι της Σαντορίνης στις 16:30

Τελευταία στάση πριν ολοκληρωθεί η κρουαζιερα σας και ξεκινήσετε τον δρόμο της επιστροφής είναι το ξεχωριστό νησί της Σαντορίνης, που είναι ξακουστό για τα πανέμορφα τοπία του, το ηφαίστειο, τις απίστευτες παραλίες και το ασύγκριτο ηλιοβασίλεμα.


Αναχώρηση απο το λιμάνι της Σαντορίνης στις 21:30
4η ημέρα ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (129€)
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Πακέτο ποτών/αναψυκτικών (απεριόριστα ποτά, καφέδες, νερά, αναψυκτικά καθημερινά!)
  • Φιλοδωρήματα
  • Μεταφορά από το λιμάνι της Μυκόνου στην Χώρα
  • Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο
  • Εκδρομή στην Κνωσσό

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές (εκτός από αυτήν της προσφοράς)
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο
Πληροφορίες:
 

Το στολίδι της Celestyal Cruises το Celestyal Olympia οφείλει το ονομά του στην γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων.Τον χειμώνα του 2014 είχε αποτελεσει πλωτό ξενοδοχείο στην χειμερινή ολυμπιάδα στο Sochi της Ρωσσίας.Κάθε καλακαίρι πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο με απόλυτη ασφάλεια και άνεση.

Το Celestyal Olympia ανανεώθηκε το 2015 κάνοντας ανακαίνιση και αλλαζοντας τα σαλόνια του και αυτή την στιγμη θεωρείται ένα πολύ μοντέρνο πλοίο στο εσωτερικό του.

Λεπτομέρειες για το Celestyal Olympia:

  • Έχει 724 καμπίνες με μπάνιο, τηλεόραση ραδιόφωνο και ρυθμιζόμενο κλιματισμό.
  • Φιλοξενεί μέχρι 1664 επιβάτες.
  • Διαθέτει τραπεζαριές, 4 καθιστικά , 5 μπαρ, καταστήματα αφορολογήτων ειδών, βιβλιοθήκη, παδότοπο, κομμωτήριο και καζίνο.
  • Διαθέτει επισης 2 πισινες γυμναστήριο, σάουνα και spa.
  • Το Celestyal Olympia εχει γιατρό εν πλω.
Οι καμπίνες:
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IA

Οι καμπίνες IA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IC

Οι καμπίνες IC βρίσκονται στα 5ο και 6ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.
 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XA

Οι καμπίνες XA βρίσκονται στα 2ο και 3ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και φινιστρίνι.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XB

Οι καμπίνες XB βρίσκονται στα 3ο και 4ο Decks, είναι περίπου 11 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο /4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ XC

Οι καμπίνες XC βρίσκονται στα 5ο, 6ο και 7ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση και παράθυρο.

 

ΣΟΥΙΤΑ SJ

Οι σουίτες SJ (Junior Suite) βρίσκονται στο 7ο Deck, είναι περίπου 22 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα , κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και παράθυρο.

 

ΣΟΥΙΤΑ SB

Οι σουίτες SB (Σουίτα με μπαλκόνι) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 27 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.

 

ΣΟΥΙΤΑ SG

Οι σουίτες SG (Προεδρική Σουίτα) βρίσκονται στο 9ο Deck, είναι περίπου 35 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 3 άτομα. Διαθέτουν 1 διπλό κρεβάτι και 1 καναπέ-κρεβάτι, μπάνιο με μπανιέρα και ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, ψυγείο μίνι-μπαρ και μπαλκόνι.