Κρουαζιέρα Νορβηγικά Φιόρδ με το Costa Favolosa (Οργανωμένες Αναχωρήσεις από Αθήνα)

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

-Έλεσυλτ-Γκεϊράνγκερ-Σταβάνγκερ-Σουηδία-Γκέτενμποργκ-Βαρνεμούντε

ΑΠΟ 1719 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Προγραμματισμένη άφιξη στην Κοπεγχάγη στις 10:45. Μόλις γίνει η παραλαβή των αποσκευών θα ακολουθήσει ξενάγηση στην πόλη κι έπειτα μεταφερόμαστε στον επιβατικό σταθμό για την επιβίβαση στο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Favolosa.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Κοπεγχάγης στις 17:30
2η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
3η ημέρα ΕΛΕΣΥΛΤ - ΓΚΕΪΡΑΝΓΚΕΡ

Άφιξη στο λιμάνι του 'Ελεσυλτ στις 08:00

Ακολουθεί το Έλεσυλτ, ένα μικρό χωριό, αρχαίο λιμάνι των Βίκινγκς, στην κορυφή του Γκέιρανγκερ φιορδ, στις βορειοδυτικές ακτές της Νορβηγίας, που θα σας μεταφέρει σε ένα αυθεντικά αγροτικό τοπίο.


Αναχώρηση απο το λιμάνι του Έλεσυλτ στις 09:00

Άφιξη στο λιμάνι του Γκειρανγκερ στις 11:00

Το μικρό χωριό, αρχαίο λιμάνι των Βίκινγκς, στην κορυφή του Γκέιρανγκερ φιόρδ, στις βορειοδυτικές ακτές της Νορβηγίας, μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα αυθεντικά αγροτικό τοπίο. Ποτάμια και ρυάκια που τροφοδοτούνται από τα νερά των παγετώνων κατρακυλούν από πανύψηλους γρανιτένιους λόφους και πέφτουν με ορμή στα ήσυχα νερά του φιόρδ.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Γκειρανγκερ στις 18:00

 
4η ημέρα ΜΠΕΡΓΚΕΝ
Άφιξη στο λιμάνι του Μπέργκεν στις 08:00

Το Μπέργκεν αποζημιώνει πλουσιοπάροχα τους επισκέπτες του. Αυτή η καταπληκτική περιοχή που περιλαμβάνεται στα μνημεία φυσικής ομορφιάς της Unesco θα σας θαμπώσει με το πραγματικά απερίγραπτο σκηνικό. Τα κρυστάλλινα βραχώδη τοπία δίπλα στη θάλασσα θα σας εντυπωσιάσουν , συχνά διακοσμημένα από καταρράκτες και μικρές φάρμες που πλέκονται αρμονικά στο τοπίο.

Άναχώρηση απο το λιμάνι του Μπέργκεν στις 18:00

 
5η ημέρα ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ

Άφιξη στο λιμάνι του Στάβανγκερ στις 08:00

Το Στάβανγκερ, χτισμένο στην νοτιοδυτική ακτή της Νορβηγίας, περιβάλλεται από πανέμορφα φιόρδ και προσφέρει στον επισκέπτη εκδρομές και κρουαζιέρες σε τοπία απίστευτου κάλλους. Το ομορφότερο μέρος της πόλης είναι το παραδοσιακό της κέντρο στο λιμάνι. Τα όμορφα ξύλινα σπιτάκια, ο επιβλητικός καθεδρικός ναός, και τα ζωντανά μπαράκια στη παραλία δίνουν στην πόλη μια ξεχωριστή γοητεία

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Στάβανγκερ στις 17:00

6η ημέρα ΓΚΕΤΕΝΜΠΟΡΓΚ
Άφιξη στο λιμάνι του Γκέτενμποργκ στις 10:00

Η 2η μεγαλύτερη πόλη της Δανίας κι ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας. Το Άρχους περιβάλεται από πυκνά δάση, λιβάδεια και λίμνες. Δείτε το υπαίθριο μουσείο της παλιάς πόλης Den Gamle By στο οποίο εκτίθενται ιστορικά κτίρια σε μινιατούρα από 2ο πόλεις της Δανίας και το Μουσείο Γερμανικής Κατοχής 1940-1945.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του 
Γκέτενμποργκ στις 17:00

 
7η ημέρα ΒΑΡΝΕΜΟΥΝΤΕ
Άφιξη στο λιμάνι του Βαρνεμούντε στις 08:00

Το Βαρνεμούντε είναι μια μικρή παραλιακή πόλη σε απόσταση μικρότερη από 2 ώρες από το Βερολίνο. Διακρίνεται για τον ιστορικό Φάρο του 1897 και το κτίριο Teepott κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Βαρνεμούντε στις 19:00

 
8η ημέρα ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Επιστροφή στο λιμάνι της Κοπεγχάγης στις 07:00

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή
  • Δραστηριότητες, υπηρεσίες, πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικά τέλη και φόροι (150€)
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Στοκχόλμη - Αθήνα
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο και λιμάνι
  • Έλληνας συνοδός
  • Φόροι αεροδρομίου

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιεροπλοίου (Ενήλικες: 10€/άτομο/ημέρα, Παιδιά 4-14: 5€/άτομο/ημέρα, Παιδιά έως 4 ετών: δωρεάν)
  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Υπηρεσίες κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
Πληροφορίες

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Favolosa είναι ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια της Costa! Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει χώρο για όλες τις δραστηριότητες κι όλα τα γούστα.

Ο χώρος του είναι γεμάτος εκπλήξεις! Η λάμψη βρίσκεται παντού – θα βρεις κρύσταλλα, μάρμαρο, όνυχα κι αλαβάστρινες λεπτομέρειες σε όλο το πλοίο. Τα 4 εστιατόρια του κρουαζιεροπλοίου, όπως το Samsara Restaurant και το Club Restaurant, είναι γεμάτα κρύσταλλα κι ανάγλυφες λεπτομέρειες που θα συνοδεύουν το ιταλικό σου φαγητό, ενώ πολυτέλεια θα βρεις και στα 13 bar. Πολύχρωμα έργα τέχνης βρίσκονται παντού και σε κάνουν να χαμογελάς. Ρωμαϊκά αγάλματα διακοσμούν τα καταστρώματα. Έτσι, οι κρουαζιέρες με το κρουαζιερόπλοιο Costa Favolosa είναι πολυτελείς!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ CLASSIC

Οι εσωτερικές καμπίνες είναι περίπου 16τμ και διαθέτουν κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο. Επίσης με extra χρέωση παρέχουν σύνδεση WiFi και Mini Bar.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ PREMIUM

Οι εξωτερικές καμπίνες είναι περίπου 16τμ και διαθέτουν παράθυρο με θέα στη θάλασσα, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο. Επίσης με extra χρέωση παρέχουν σύνδεση WiFi και Mini Bar.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ CLASSIC

Οι καμπίνες μπαλκόνι είναι περίπου 19τμ και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, κλιματισμό, Τηλεόραση, πιστολάκι για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο. Επίσης με extra χρέωση παρέχουν σύνδεση WiFi και Mini Bar.