Κρουαζιέρα Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία & Γαλλία με το MSC Bellissima

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Ιταλία-Βαρκελώνη-Βαλέτα -Μεσίνα-Νάπολη-Γένοβα-Ισπανία-Μάλτα-Γαλλία-Μασσαλία

ΑΠΟ 599 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΓΕΝΟΒΑ
ΓΕΝΟΒΑ
Έχει τη μεγαλύτερη παλιά πόλη της Ευρώπης και είναι κέντρο τουρισμού γνωστή για τα στενά δρομάκια, τα carruggi, και το λιμάνι της που έχει έντονη ζωή! Η Γένοβα έχει δεκάδες μουσεία και γκαλερί και το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Ευρώπη. Είναι από τις ομορφότερες Ιταλικές πόλεις και αξίζει να την επισκεφθεί κανείς για την απερίγραπτη ομορφιά της και το μοναδικό της στυλ.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Γένοβα στις 17:00
 
2η ημέρα ΝΑΠΟΛΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Νάπολη στις 11:00 

ΝΑΠΟΛΗ
Η Νάπολη, γνωστή για την Πομπηία, το κοσμοπολίτικο Κάπρι και τη Σορέντο με το ξακουστό ηλιοβασίλεμα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας γεμάτη χρώμα, γοητεία και αυθεντικό ιταλικό αέρα. Θα σας μαγέψει με τις υπαίθριες αγορές, τη φυσική της ομορφιά και το λιμάνι της Καμπανίας, το φεστιβάλ Maggio dei Monumenti και το διάσημο διαγωνισμό πίτσας Pizzafest το φθινόπωρο!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Νάπολη στις 19:30
3η ημέρα ΜΕΣΙΝΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Μεσίνα στις 08:00

ΜΕΣΙΝΑ
Είναι η πύλη προς τη Σικελία, με μοναδική αρχιτεκτονική και έντονο τουρισμό, η Μεσίνα είναι γνωστή για την ιστορία της καθώς ήταν κέντρο πολιτισμού και σήμερα γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη. Το λιμάνι και τα αναγεννησιακά στοιχεία της πόλης θα σας μαγέψουν. Αξίζει να δείτε τον καθεδρικό ναό στη Piazza del Duomo, το διάσημο αστρονομικό ρολόι, τη Madonnina και τη Fontana di Nettuno!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μεσίνα στις 18:00
4η ημέρα ΒΑΛΕΤΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Βαλέτα στις 08:00

ΒΑΛΕΤΑ
Η Βαλέτα ιδρύθηκε το από το Τάγμα των Ιπποτών και είναι πρωτεύουσα της Μάλτας. Είναι μια από τις μικρότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, ιδανική για τα ψώνια σας και έχει μοναδικά αξιοθέατα που θα σας εντυπωσιάσουν! Είναι τουριστικό κέντρο της Μάλτας, με έντονη νυχτερινή ζωή και κέντρο πολιτισμού με πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Βαλέτα στις 18:00
5η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
ΕΝ ΠΛΩ
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
6η ημέρα ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Βαρκελώνης στις 07:00

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
Γνωρίστε τη πρωτεύουσα της Καταλονίας, και αφεθείτε στην αξεπέραστη ομορφιά της Ισπανικής πόλης. Η Βαρκελώνη είναι γνωστή για την αρχιτεκτονικής της με πολύχρωμα μωσαϊκά και κτήρια άξια θαυμασμού! Επισκεφθείτε το Port Vell, το Ναό της Αγίας Οικογένειας και το Πάρκο του Γκουέλ, θαυμάστε τα πολύχρωμα σοκάκια και κάντε τα ψώνια σας στις φημισμένους εμπορικούς δρόμους της πόλης!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Βαρκελώνης στις 18:00
7η ημέρα ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Μασσαλίας στις 08:00

ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Γνωστή ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας με πολλές επιλογές για ψώνια και το Centre Bourse το μεγαλύτερο εμπορικό της πόλης να βρίσκεται στο ιστορικό λιμάνι. Επισκεφθείτε το Φρούριο Αγίου Ιωάννη , τη Notre Dame de la Garde όπου οι γραφικοί πεζόδρομοι και οι αγορές συνυπάρχουν με την ιστορία της πόλης και έντονη νυχτερινή ζωή στην παραθαλάσσια συνοικία Escale Borely.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μασσαλίας στις 18:00
8η ημέρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΓΕΝΟΒΑ
Επιστροφή στο λιμάνι της Γένοβα στις 08:00

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή (στα θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ' άτομο)
  • Δραστηριότητες, υπηρεσίες, πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικά τέλη και φόροι (140€)

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιεροπλοίου (Ενήλικες: 10€/άτομο/ημέρα, Παιδιά 2-12 ετών: 5€/άτομο/ημέρα, Παιδιά έως 2 ετών: δωρεάν)
  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Υπηρεσίες κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
Σημείωση: Η συγκεκριμένη κρουαζιέρα εντάσσεται στην προσφορά των "96 ΩΡΩΝ". Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τις νέες μειωμένες τιμές.

Οι καμπίνες:

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Οι εσωτερικές καμπινές είναι περίπου 14-28τ.μ. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι που κατόπιν αιτήματος μπορεί να μετατραπεί σε 2 μονά κρεβάτια. Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ

Οι εξωτερικές καμπινές είναι περίπου 17τ.μ. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι που κατόπιν αιτήματος μπορεί να μετατραπεί σε 2 μονά κρεβάτια. Διαθέτουν επίσης παράθυρο με θέα στην θάλασσα, μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Οι καμπινές με μπαλκόνι είναι περίπου 17τ.μ. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι που κατόπιν αιτήματος μπορεί να μετατραπεί σε 2 μονά κρεβάτια. Διαθέτουν επίσης μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα, μπάνιο με ντους ή μπανιέρα, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.