Κρουαζιέρα Ιταλία, Ισπανία & Γαλλία με το MSC Divina

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Ιταλία-Βαλένθια-Μαγιόρκα-Καλιάρι-Παλέρμο-Ρώμη-Γένοβα-Γαλλία-Ισπανία-Μασσαλία

ΑΠΟ 609 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΓΕΝΟΒΑ
ΓΕΝΟΒΑ
Έχει τη μεγαλύτερη παλιά πόλη της Ευρώπης και είναι κέντρο τουρισμού γνωστή για τα στενά δρομάκια, τα carruggi, και το λιμάνι της που έχει έντονη ζωή! Η Γένοβα έχει δεκάδες μουσεία και γκαλερί και το μεγαλύτερο ενυδρείο στην Ευρώπη. Είναι από τις ομορφότερες Ιταλικές πόλεις και αξίζει να την επισκεφθεί κανείς για την απερίγραπτη ομορφιά της και το μοναδικό της στυλ.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Γένοβα στις 18:00
2η ημέρα ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ / ΡΩΜΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια στις 07:00 

ΤΣΙΒΙΤΑΒΕΚΙΑ / ΡΩΜΗ
Είναι από τις ωραιότερες και πιο γνωστές ιταλικές πόλεις με διάσημα αξιοθέατα όπως το Κολοσσαίο, η Πιάτσα Ναβόνα τη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Πάνθεον και την πλατεία Ισπανίας με τη Via dei Condotti έναν από τους καλύτερους δρόμους για να κάνετε τα ψώνια σας. Επισκεφθείτε ακόμα τη Ρωμαϊκή Αγορά και δοκιμάστε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις σε μια από τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πόλεις!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Τσιβιταβέκια στις 19:00
3η ημέρα ​ΠΑΛΕΡΜΟ
Άφιξη στο λιμάνι του Παλέρμο στις 10:00

ΠΑΛΕΡΜΟ
Φημισμένο για τις παραλίες του, το Ανάκτορο των Νορμανδών, το Βασιλικό παρεκκλήσι και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη , το Παλέρμο συνδυάζει την ιστορία, με ένα σύγχρονο αστικό κέντρο και έντονη νυχτερινή ζωή και είναι και ο βασικός «κόμβος» του νησιού. Διασκεδάστε στην πλατεία Olivella, κάντε τα ψώνια σας στον εμπορικό δρόμο Liberta και χαλαρώστε στην όμορφη ιταλική πόλη!

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Παλέρμο στις 18:00
4η ημέρα ​ΚΑΛΙΑΡΙ (ΣΑΡΔΗΝΙΑ)
Άφιξη στο λιμάνι του Καλιάρι στις 09:00

ΚΑΛΙΑΡΙ (ΣΑΡΔΗΝΙΑ)
Με θέα τη Μεσόγειο, το Cagliari βρίσκεται στην καρδιά του κόλπου των Αγγέλων και χαρακτηρίζεται από γραφικά πολύχρωμα σπίτια. Εξερευνήστε τις λευκές αμμουδιές όπως το Poetto, τη πιο δημοφιλή, που είναι γεμάτη ζωή και ενδείκνυται για νυχτερινή διασκέδαση! Απολαύστε τις ομορφιές της πόλης και δοκιμάστε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις όλο το χρόνο στην ιταλική πρωτεύουσα.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Καλιάρι στις 17:00
5η ημέρα ​ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Μαγιόρκα στις 13:30

ΠΑΛΜΑ ΝΤΕ ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Η Πάλμα, το πολιτιστικό κέντρο της Μαγιόρκα είναι ιδανική για να εξερευνήσετε το πανέμορφο νησί με τις λευκές παραλίες, όπως η Playa de palma και την έντονη νυχτερινή ζωή! Η Παλιά πόλη είναι ένας γοητευτικός λαβύρινθος, στενοσόκακων που επιβάλλεται να εξερευνήσετε με τα πόδια. Αξίζει να δείτε τις σπηλιές του Δράκου, το Safari Park, το Marineland αλλά και το Κάστρο Bellver!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μαγιόρκα στις 00:00
 
6η ημέρα ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Βαλένθια στις 08:00

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
Γνωστή ως πόλη των τεχνών & της επιστήμης, η γεμάτη ζωή παραλιακή πόλη της Βαλένθια είναι ιδανικός προορισμός με μοναδικά μνημεία και την πλατεία del Ayuntamiento να είναι το κεντρικότερο σημείο της! Κάντε τη βόλτα σας στη Mercado Central, μια από τις μεγαλύτερες αγορές, εξερευνήστε την Αρχαία Πόλη και τα μοντέρνα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα που θα σας εντυπωσιάσουν.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Βαλένθια στις 16:00
7η ημέρα ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Μασσαλίας στις 12:00

ΜΑΣΣΑΛΙΑ
Γνωστή ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας με πολλές επιλογές για ψώνια και το Centre Bourse το μεγαλύτερο εμπορικό της πόλης να βρίσκεται στο ιστορικό λιμάνι. Επισκεφθείτε το Φρούριο Αγίου Ιωάννη , τη Notre Dame de la Garde όπου οι γραφικοί πεζόδρομοι και οι αγορές συνυπάρχουν με την ιστορία της πόλης και έντονη νυχτερινή ζωή στην παραθαλάσσια συνοικία Escale Borely.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μασσαλίας στις 20:00
8η ημέρα ΓΕΝΟΒΑ
Επιστροφή στο λιμάνι της Γένοβα στις 08:00

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης διατροφή (στα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ' άτομο)
  • Συμμετοχή στις εκδηλώσεις πάνω στο πλοίο
  • Γυμναστήριο
  • Λιμενικά έξοδα & φόροι (140€)

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές αεροδρόμιο - λιμάνι - αεροδρόμιο
  • Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιεροπλοίου (Ενήλικες: 10€/άτομο/ημέρα, Παιδιά 3-12: 5€/άτομο/ημέρα, Παιδιά έως 3 ετών: δωρεάν)
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια
  • Κατανάλωση ποτών / αναψυκτικών
  • Προαιρετικές εκδρομές
  • Υπηρεσίες κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
  • Αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
Σημειώσεις:
Υπάρχει και δυνατότητα αναχώρησης και από Τσιβιταβέκια.