Κρουαζιέρα Αιγαίο & Αδριατική με το MSC Magnifica

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Ελλάδα-Κατάκολο-Μπάρι-Ιταλία-Δαλματικές Ακτές-Βενετία-Κότορ-Κροατία-Κέρκυρα-Σαντορίνη

ΑΠΟ 739 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΝ ΠΛΩ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η κρουαζιέρα ξεκινάει απο το ιστορικό λιμάνι του Πειραιά.Κάνετε check-in και επιβιβάζεστε.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά στις 16:30

2η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Κέρκυρας στις 12:30

ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα είναι φημισμένη για την ατελείωτη φυσική ομορφιά της και είναι το νησί του τραγουδιού, της μουσικής, της ατέλειωτης έμπνευσης. Είναι ένας συναρπαστικός συνδυασμός του κοσμοπολίτικου και του παραδοσιακού. Μετά την Κεφαλονιά, η Κέρκυρα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα ελληνικά νησιά του Ιονίου. Από τις παρθένες παραλίες μέχρι την πλούσια βλάστηση, το νησί θα αφήσει παραθεριστές με αξέχαστες αναμνήσεις και ανεξίτηλες εικόνες.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Κέρκυρας στις 18:30
3η ημέρα ΚΟΤΟΡ

Άφιξη στο λιμάνι του Κότορ στις 07:00

ΚΟΤΟΡ

Το ίδιο το Κότορ είναι ίσως η ομορφότερη, αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα από ιστορικής άποψης, πόλη της ακτογραμμής του Μαυροβουνίου. Η παλιά πόλη του, κτισμένη από το 12ο έως τον 14ο αιώνα και περιστοιχισμένη από εξαιρετικά διατηρημένα μεσαιωνικά τείχη, έχει ολόκληρη ανακηρυχθεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Κότορ στις 13:00

4η ημέρα ΒΕΝΕΤΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας στις 09:00

ΒΕΝΕΤΙΑ

Η Βενετία είναι μια πόλη ξεχωριστή, μια πόλη μαγική που προσελκύει πολλούς τουρίστες ολόκληρο τον χρόνο. Η πόλη της Βενετίας είναι χτισμένη πάνω σε εκατόν δέκα εφτά μικρά νησάκια και διαθέτει εκατόν πενήντα κανάλια που συνδέονται με τετρακόσιες εννιά γέφυρες και παρόλο που φαντάζει μικρή δεν είναι. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σας στη Βενετία αξίζει πραγματικά να περιπλανηθείτε στις πλατείες της αλλά και να χαθείτε μέσα στα μυστηριώδη δρομάκια της, θαυμάζοντας την τόση ομορφιά του τόπου.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Βενετίας στις 17:00
5η ημέρα ΜΠΑΡΙ
Άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι στις 11:00

ΜΠΑΡΙ

Το Μπάρι βρίσκεται στην «πτέρνα της μπότας» της Ιταλίας και είναι διάσημο για τις παραλίες του, την παλιά πόλη και το εξαιρετικό φαγητό. Η γύρω περιοχή της Απουλίας στεγάζει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως τα ασυνήθιστα κωνικά σπίτια «trullo» που είναι διάσπαρτα σ’ όλο αυτό το τοπίο και τις μυστηριώδεις σπηλιές Sassi στην ατμοσφαιρική πόλη των τρωγλοδυτών Ματέρα.


Αναχώρηση απο το λιμάνι του Μπάρι στις 17:00
6η ημέρα ΚΑΤΑΚΟΛΟ
Άφιξη στο λιμάνι του Κατάκολο στις 11:00

ΚΑΤΑΚΟΛΟ

Κατάκολο είναι το λιμάνι μιας μικρής πόλης κοντά στην Ηλεία, στη δυτική Ελλάδα, γνωστή ως η «πύλη της Ολυμπίας». Το Κατάκολο βρίσκεται ακριβώς ανατολικά της αρχαίας πόλης της Ολυμπίας, γενέτειρας των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτός είναι πραγματικά ένας προορισμός για τον καθένα, ο οποίος θα μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Κατάκολο στις 17:00
7η ημέρα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Άφιξη στο λιμάνι της Σαντορίνης στις 08:00

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Η Πανέμορφη Σαντορίνη, με τα ασβεστωμένα κτίρια της, τις αμέτρητες εκτάσεις με ανθισμένα λουλούδια και τη γαλάζια θάλασσα είναι η Ελλάδα που βλέπουμε σε όλα τα φυλλάδια διακοπών με τα φημισμένα ηλιοβασιλέματα της, μεταξύ των καλυτέρων στον κόσμο!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Σαντορίνης στις 17:00
 
8η ημέρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:30

Η κρουαζιέρα εφθασε στο τέλος της.Αποβιβάζεστε στο λιμάνι του Πειραιά.

Περιλαμβάνονται

  • 7 νύκτες / 8 ημέρες κρουαζιέρας
  • Πλήρης διατροφή
  • Λιμενικοί Φόροι (€140/άτομο)
  • Καθημερινή ψυχαγωγία μέσα στο πλοίο
  • Έλληνας πλοιοσυνοδός
  • Πρόγραμμα στα ελληνικά

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές
  • Ποτά και αναψυκτικά
  • Τέλη υπηρεσιών πληρωτέα στο πλοίο (€10/βράδυ για κάθε άτομο άνω των 14 ετών και €5/βράδυ για κάθε παιδί από 3 έως 14 ετών)
Πληροφορίες

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica είναι πραγματικά μεγαλοπρεπές! Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο συνδυάζει παραδοσιακή αρχιτεκτονική με μοντέρνο design που βασίζεται στη μαγεία του γυαλιού και του plexiglass.

Όλες οι αισθήσεις ξυπνάνε όταν βρίσκεσαι στο κρουαζιερόπλοιο MSC Magnifica. Μέσα στο κρουαζιερόπλοιο υπάρχουν 5 εστιατόρια gourmet, όπως το Oriental Plaza που έχει στους τοίχους του εντυπωσιακές ζωγραφιές του Βούδα. Εκεί θα απολαύσεις τις καλύτερες συνταγές της παγκόσμιας κουζίνας. Θα πιείς το ποτό σου στα bars υψηλού design, όπως το Purple Bar που έχει τις ομορφότερες αποχρώσεις του μωβ. Θα κάνεις μια βουτιά στην εσωτερική πισίνα του La Grotta Azura Pool. Θα χαλαρώσεις το βραβευμένο MSC Aurea Spa όπου μπορείς να απολαύσεις μασάζ από το Μπαλί, σάουνα, θεραπείες ομορφιάς, θαλασσοθεραπεία και πολλά άλλα.
 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ BELLA

Οι εσωτερικές καμπίνές είναι περίπου 13-20τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και 3ο 4ο κρεβάτι κουκέτα.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ FANTASTICA

Οι εσωτερικές καμπίνές είναι περίπου 15τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και 3ο 4ο κρεβάτι κουκέτα.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.Οι καμπίνες Fantastica εχουν και επιπλέον προνόμια oπως 24ωρο room service και δωρεάν delivery.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ FANTASTICA

Οι εξωτερικές καμπίνές είναι περίπου 17τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και 3ο 4ο κρεβάτι κουκέτα.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.Οι καμπίνες Fantastica εχουν και επιπλέον προνόμια oπως 24ωρο room service και δωρεάν delivery.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ BELLA

Οι καμπίνές με μπαλκόνι είναι περίπου 18-25τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυαντότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και εναν καναπε-κρεβατι.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ FANTASTICA

Οι καμπίνές με μπαλκόνι είναι περίπου 18-25τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυαντότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και εναν καναπε-κρεβατι.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.Οι καμπίνες fantastica εχουν και επιπλέον προνόμια oπως 24ωρο room service και δωρεάν delivery.