Κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο με το MSC Musica

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Ελλάδα-Μύκονος-Άγιοι Σαράντα--Κροατία--Βενετία-Μπρίντιζι-Κατάκολο

ΑΠΟ 739 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΝ ΠΛΩ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά στις 16:30
2η ημέρα ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ
Άφιξη στο λιμάνι των Αγίων Σαράντα στις 12:00

ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ
Οι Αγιοί Σαράντα βρίσκονται στη νότια Αλβανία, σ' έναν ανοικτό κόλπο του Ιονίου πελάγους. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται ερείπια από την αρχαία πόλη Βουθρωτό τα οποία συμπεριλαμβάνονται στα μνημία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Οι Αγίου Σαράντα έχουν ελληνική μειονότητα, ελληνικά σχολεία και εκκλησίες

Αναχώρηση απο το λιμάνι των Αγίων Σαράντα στις 20:00
3η ημέρα ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Άφιξη στο λιμάνι του Ντουμπρόβνικ στις 09:00

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ
Τα τείχη της πόλης είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Ντουμπρόβνικ, που βρίσκεται στα παράλια της Κροατίας και είναι γνωστό ως το διαμάντι της Αδριατικής. Γνωρίζει έντονο τουρισμό αφού φημίζεται για την ομορφιά του και τα αξιοσημείωτα μνημεία όπως η εκκλησία του Άγ. Βλάσιου, το τελεφερίκ, τη παλιά πόλη και το καλοκαίρι αξίζει να βρεθείτε στο Φεστιβάλ του Ντουμπρόβνικ.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Ντουμπρόβνικ στις 15:00
4η ημέρα ΒΕΝΕΤΙΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας στις 09:00

ΒΕΝΕΤΙΑ
Είναι ένας από τους 10 κορυφαίους προορισμούς, διάσημη για το καρναβάλι της με άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα και αποτελεί σύμπλεγμα από 117 νησάκια ενωμένα με μοναδικές γραφικές γέφυρες και βενετσιάνικα κανάλια! Εξερευνήστε την Βενετία και τη μοναδική αρχιτεκτονική της, τις αγορές, την πλατεία του Αγίου Μάρκου, τα πολύχρωμα κανάλια με τις γόνδολες και την έντονη νυχτερινή ζωή!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Βενετίας στις 16:30
5η ημέρα ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ
Άφιξη στο λιμάνι του Μπρίντιζι στις 13:00

ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ
Το Μπρίντιζι βρίσκεται στη Νότια Ιταλία, στην ακτή της Αδριατικής. Στην ιστορία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο εμπόριο και τον πολιτισμό λόγο της θέσης του λιμανιού στην Αδριατική θάλασσα. Το Μπρίντιζι παίζει σημαντικό ρόλο στο εμπόριο προς την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή. Η πόλη υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και αμμώδεις παραλίες.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Μπρίντιζι στις 18:00
6η ημέρα ΚΑΤΑΚΟΛΟ
Άφιξη στο λιμάνι του Κατακολου στις 11:00

ΚΑΤΑΚΟΛΟ
Παραλιακή πόλη του Πύργου και κέντρο τουρισμού, το Κατάκολο είναι άκρως γραφικό με νησιώτικο αέρα και υπέροχες παραλίες. Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός, με ψαροταβέρνες και έντονη ζωή, είναι γνωστό για το Ποντίκαστρο και τον οικισμό του Άγιου Αντρέα. Θα σας εντυπωσιάσει με τις φυσικές του ομορφιές και τη ζωντάνια του αφού το μεγάλο του λιμάνι ενδείκνυται για κρουαζιερόπλοια!

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Κατακολου στις 17:00
7η ημέρα ΜΥΚΟΝΟΣ
Άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου στις 08:00

ΜΥΚΟΝΟΣ
Ίσως το πιο γνωστό ελληνικό νησί φημισμένο για τη νυχτερινή ζωή της, η Μύκονος, "το νησί των ανέμων", είναι ιδανική για τις αποδράσεις σας. Κοσμοπολίτικη και άκρως γραφική με πανέμορφα στενά δρομάκια και πασίγνωστες παραλίες, όπως η Ψαρού και η Ελιά, η Μύκονος θα σας μαγέψει με την όμορφη αρχιτεκτονική της, τους ανεμόμυλους, τη μεγάλη αγορά και την έντονη διασκέδαση!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Μυκόνου στις 19:00
 
8η ημέρα ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:30

Περιλαμβάνονται

  • 7 νύκτες / 8 ημέρες κρουαζιέρας
  • Πλήρης διατροφή
  • Λιμενικοί Φόροι (€140/άτομο)
  • Καθημερινή ψυχαγωγία μέσα στο πλοίο
  • Έλληνας πλοιοσυνοδός
  • Πρόγραμμα στα ελληνικά

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Εκδρομές
  • Ποτά και αναψυκτικά
  • Τέλη υπηρεσιών πληρωτέα στο πλοίο (€10/βράδυ για κάθε άτομο άνω των 14 ετών και €5/βράδυ για κάθε παιδί από 3 έως 14 ετών)
Πληροφορίες

Στο κρουαζιερόπλοιο MSC Musica θα θαμπωθείς από την ομορφιά! Το κρουαζιερόπλοιο της MSC είναι οικολογικό και συνδυάζει φυσικά υλικά με πολυτέλεια.

Ξεχωρίζει αμέσως το foyer που καταλήγει σε μια πισίνα με κρυστάλλινο νερό, δίπλα από τον οποίο υπάρχει ένα διάφανο πιάνο. Θα εντυπωσιαστείς από το κρυστάλλινο πάτωμα στο Crystal Lounge και στο Havana Club Cigar Room, όταν παίζεις τυχερά παιχνίδια στο Sanremo Casino ή όταν απολαμβάνεις μια θεατρική παράσταση στο La Scala Theatre. Η κουζίνα επίσης θα σε ενθουσιάσει – μπορείς να φας πίτσα, να απολαύσεις αυθεντικές ιταλικές συνταγές στο gourmet εστιατόριο Il Giardino και να φας sushi στο Kaito Sushi Bar. Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν μια πληθώρα δραστηριοτήτων για παιδιά και για εφήβους χάρη στα πολύχρωμα playrooms του κρουαζιερόπλοιου Μην ξεχάσεις να χαλαρώσεις στο MSC Aurea Spa!

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ BELLA

Οι εσωτερικές καμπίνές είναι περίπου 13-20τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και 3ο 4ο κρεβάτι κουκέτα.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ FANTASTICA

Οι εσωτερικές καμπίνές είναι περίπου 15τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και 3ο 4ο κρεβάτι κουκέτα.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.Οι καμπίνες Fantastica εχουν και επιπλέον προνόμια oπως 24ωρο room service και δωρεάν delivery.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ FANTASTICA

Οι εξωτερικές καμπίνές είναι περίπου 17τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυνατότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και 3ο 4ο κρεβάτι κουκέτα.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.Οι καμπίνες Fantastica εχουν και επιπλέον προνόμια oπως 24ωρο room service και δωρεάν delivery.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ BELLA

Οι καμπίνές με μπαλκόνι είναι περίπου 18-25τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυαντότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και εναν καναπε-κρεβατι.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

ΜΠΑΛΚΟΝΙ FANTASTICA

Οι καμπίνές με μπαλκόνι είναι περίπου 18-25τ.μ.Διαθέτουν δύο μονά κρεβάτια με την δυαντότητα να μετατραπούν σε ένα διπλό και εναν καναπε-κρεβατι.Διαθέτουν επίσης μπάνιο με ντους, δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, ντουλάπα, γραφείο, τηλέφωνο, καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.Οι καμπίνες fantastica εχουν και επιπλέον προνόμια oπως 24ωρο room service και δωρεάν delivery.