Κρουαζιέρα 3 Ήπειροι με το Celestyal Crystal

Κρουαζιέρα, 7 ημέρες

Ελλάδα-Ρόδος-Αίγυπτος-Αλεξάνδρεια-Πόρτ Σάιντ-Ασντόντ-Κύπρος-Λεμεσός-Κουσάντασι

ΑΠΟ 630 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΝ ΠΛΩ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Το σημαντικότερο λιμάνι της Ελλάδας, μια από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές, με μεγάλη αγορά, θέατρα & μουσεία, ο Πειραιάς υπόσχεται να σας μαγέψει! Περπατήστε στο γραφικό Μικρολίμανο και την Καστέλα και απολαύστε αέρα θάλασσας δίπλα στην Αθήνα! Ζωντανή νυχτερινή ζωή, γκάμα εστιατορίων & υπέροχη θέα! Επισκεφθείτε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράλια αστικά τοπία της Ελλάδας.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά στις 21:00
2η ημέρα ΕΝ ΠΛΩ
Η κρουαζιέρα σας βρίσκεται εν πλω. Έτσι λοιπόν μέχρι να φτάσετε στον επόμενο προορισμό σας φροντίστε να απολαύσετε το πολύ ωραίο φαγητό στις τραπεζαρίες του πλοίου και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο δίπλα στην πισίνα. Το βράδυ παρακολουθήστε τα καλλιτεχνικά προγράμματα της ψυχαγωγικής ομάδας του πλοίου και διασκεδάστε με την ψυχή σας!
3η ημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΠΟΡΤ ΣΑΙΝΤ
Άφιξη στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας στις 07:00

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Η Αλεξάνδρεια είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου και ιδρύθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο το 322π.Χ. Είναι πασίγνωστη για την βιβλιοθήκη της αρχαιότητας καθώς και για τον Φάρο της Αλεξάνδρειας, ένα από τα 7 Θαύματα του Κόσμου.

Σημείωση: Στην Αίγυπτο η αποβίβαση γίνεται στο λιμάνι της Αλεξάνδρειας, όπου συμμετέχετε στην ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή, και η επιβίβαση πάλι στο πλοίο γίνεται στο λιμάνι του Πορτ Σάιντ

ΠΟΡΤ ΣΑΪΝΤ

Το Πόρτ Σάιντ ιδρύθηκε κατά της κατασκευή της Διώρυγας του Σουέζ και βρίσκεται στο βόρειο άκρο του. Σημαντικό λιμάνι για τις εξαγωγές αιγυπτιακών προϊόντων, αλλά και πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Πορτ Σάιντ στις 22:00

4η ημέρα ΑΣΝΤΟΝΤ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ)
Άφιξη στο λιμάνι του Ασντόντ στις 08:00 

ΑΣΝΤΟΝΤ

Η Ασντόντ, γνωστή ως Άζωτος κατά την Ελληνιστική Περίοδο, είναι το μεγαλύτερο λιμάνι εισαγωγών του Ισραήλ. Επισκεφθείτε το πάρκο Yam, το Μάτι του Ήλιου και κάντε μπάνιο στις υπέροχες παραλίες του.

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Ασντόντ στις 22:00

5η ημέρα ΛΕΜΕΣΟΣ
Άφιξη στο λιμάνι της Λεμεσού στις 11:00

ΛΕΜΕΣΟΣ

Η Λεμεσός είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Κύπρου και η νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Είναι γνωστή για την πολιτιστική της παράδοση, αλλά και την πλούσια νυχτερινή ζωή της.

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Λεμεσού στις 18:00

6η ημέρα ΡΟΔΟΣ

Άφιξη στο λιμάνι της Ρόδου στις 12:00

ΡΟΔΟΣ

Το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το νησί των Ιπποτών, η Ρόδος προσφέρει άφθονη διασκέδαση, μοναδικά τοπία και ένα μαγικό ταξίδι στο παρελθόν! Ανακαλύψτε το νησί των αντιθέσεων με τις απομονωμένες παραλίες, τη Μεσαιωνική Πόλη και την κοιλάδα με τις πεταλούδες! Συνδυάζοντας μοναδικές εμπειρίες και διασκέδαση μέχρι το πρωί, η Ρόδος είναι η Βασίλισσα του Αιγαίου!

Αναχώρηση απο το λιμάνι της Ρόδου στις 20:00

7η ημέρα ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Άφιξη στο λιμάνι του Κουσαντάσι στις 07:00

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Το Kusadasi, με εύκολη πρόσβαση στην Έφεσο, είναι από τις ομορφότερες πόλεις της Τουρκίας, ιδανικό για διακοπές με ζεστές αμμώδεις παραλίες και υπέροχα ηλιοβασιλέματα! Κάντε μια βόλτα στο λιμάνι και απολαύστε τη θέα του Αιγαίου και την φημισμένη νυχτερινή ζωή. Συνδυάστε το ταξίδι σας με την Έφεσο, και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε αξέχαστα και οικονομικά!

Αναχώρηση απο το λιμάνι του Κουσαντάσι στις 19:30

8η ημέρα ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά στις 09:00

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή στην καμπίνα σας
  • Πλήρη Διατροφή Καθημερινά
  • Βραδιά Gala και Shows
  • Τα Λιμενικά Τέλη (289€)
  • Είσοδο σε Πισίνα / Γυμναστήριο
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο
  • Πακέτο ποτών/αναψυκτικών (απεριόριστα ποτά, καφέδες, νερά, αναψυκτικά καθημερινά!)
  • Φιλοδωρήματα
  • Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο, στη Ρόδο και στην Αλεξάνδρεια
 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • ​Προαιρετική Εκδρομή στο Άσντοντ 100€/άτομο 
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο



Μεταφορά από και προς το λιμάνι του Πειραιά 50 € ανά άτομο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Celestyal Crystal είναι ένα κομψό κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises. Το χειμώνα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Κούβα, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιεί ειδυλλιακές κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και την Τουρκία. Η δυνατότητά του να επισκέπτεται μικρά αλλά πανέμορφα νησιά που άλλα κρουαζιερόπλοια δεν μπορούν να προσεγγίσουν το έχει χαρακτηρίσει ως «κατακτητή» της Ανατολικής Μεσογείου.

Το Celestyal Crystal χαρακτηρίζεται επίσης από τα άνετα σαλόνια του και την ασφάλεια που παρέχει. Διαθέτει καμπίνες οι οποίες ξεκινάνε από πολύ οικονομικές τιμές μέχρι σουίτες που ικανοποιούν απαιτητικό πελάτη. Φέτος, το 2016, το Celestyal Crystal, πρόσθεσε έξτρα καμπίνες με ιδιωτικά μπαλκόνια.

Λεπτομέρειες για το Celestyal Crystal

  • Έχει 480 καμπίνες που διαθέτουν μπάνιο, τηλεόραση, ραδιόφωνο και ρυθμιζόμενο κλιματισμό.
  • Φιλοξενεί συνολικά 1200 επιβάτες
  • Διαθέτει 3 εστιατόρια a la cart, μπουφέ, 3 καθιστικά, 2 bar, πισίνα, γυμναστήριο, Jacuzzi, σάουνα, αίθουσα Spa & Μασάζ, σαλόνι ομορφιάς, κομμωτήριο, casino, καταστήματα αφορολογήτων ειδών και ιατρείο 
  • Υπάρχει πάντα γιατρός εν πλω, διαθέσιμος όλο το 24ωρο.

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΝΑ IB

Οι καμπίνες IB βρίσκονται στα 4ο και 5ο Decks, είναι περίπου 12 τ.μ. και μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Διαθέτουν 2 χαμηλά μονά κρεβάτια και 3ο/4ο κρεβάτι κουκέτα, μπάνιο με ντους, κλιματισμό, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας και τηλεόραση.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
 
Κλασικό Κάιρο  (ALX-01)  
07:30 Αναχώρηση
10:30-12:15 Επίσκεψη των Πυραμίδων και της Σφίγγας
12:30-13:30 Μεσημεριανό μπουφέ
14:15-16:00 Επίσκεψη στο μουσείο
16:45-17:15 Έκθεση παπύρων και ψώνια σουβενίρ
17:30 Αναχώρηση για το Πορτ Σάιντ
20:30 Προβλεπόμενος χρόνος άφιξης στην αποβάθρα.


Περιήγηση στη μεσαιωνική Ρόδο και την Ακρόπολη της Λίνδου

(RHO – 01)    

Η Λίνδος βρίσκεται 55 χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για ένα διατηρητέο γραφικό χωριό το οποίο «σηκώνει» στην κορυφή του την ακρόπολη της Λίνδου, με τον αρχαίο Ναό της Αθηνάς που οικοδομήθηκε το 300 π.Χ.. Στην παλιά πόλη της Ρόδου, θα περάσετε την Πύλη D’ Amboise, για να περπατήσετε την οδό των Ιπποτών. Κατά μήκος της είναι χτισμένες οι οικίες των Ιπποτών, χωρισμένες ανάλογα το Τάγμα, οι οποίες μέχρι σήμερα φέρουν τα αντίστοιχα οικόσημα. Περνώντας μέσα από την Θαλασσινή Πύλη θα βρεθείτε πίσω στο κρουαζιερόπλοιο για ξεκούραση και μεσημεριανό.
 
Κουσάντασι . Η Αρχαία Έφεσος διαμέσου της Ιστορίας - Ελληνιστική και Ρωμαϊκή περίοδος (KUS – 02)                                 

 Η μέρα είναι γεμάτη από ιστορία, εξαιρετικά μνημεία κι αξιοθέατα, σε συνδυασμό με επιλεγμένο, θρησκευτικό τουρισμό. Αθάνατα δείγματα της Ελληνιστικής, Ρωμαϊκής και Πρωτοχριστιανικής περιόδου. Στον αρχαιολογικό χώρο θα ξεναγηθείτε ανάμεσα στην Αγορά, το Ωδείο, στη Βιβλιοθήκη του Κέλσου, τη μαρμαρόστρωτη κεντρική Οδό των Κουρητών, στα Θερμά Λουτρά της Σχολαστικίας, την Κρήνη του Τραϊανού, τα Δημόσια Αποχωρητήρια, τις Κατοικίες των Πατρικίων, το Πρυτανείο, το Ναό του Αδριανού.

Ιεροσόλυμα και Βηθλεέμ (ASH-01) 
Αναχώρηση από το Ασντόντ
09:00-09:30 Όρος των Ελαιών
09:30-10:00 Κήπος της Γεθσημανής
10:00-12:00 Παλαιά Πόλη των Ιεροσολύμων
12:00- 12:20 Αναχώρηση για την Βηθλεέμ
12:30 μμ-13:30 Διάλειμμα για γεύμα
13:30-14:30 Βασιλική της Γεννήσεως (Θέα στο Πεδίο των Ποιμένων)
14:30-15:00 Ψώνια μετά την επίσκεψη στην Βασιλική
16:30 μμ Άφιξη στην αποβάθρα