Κοστιέρα - Αμαλφιτάνα - Κάπρι Αγ. Πνεύμα

, 6 ημέρες

-Κοστιέρα Αμαλφιτάνα

ΑΠΟ 645 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑΠΟΛΗ - ΣΟΡΡΕΝΤΟ - ΣΑΛΕΡΝΟ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEAN για Νάπολη. Φθάνοντας, θα αναχωρήσουμε για το γοητευτικό Σορρέντο, όπου κατά την περιήγησή μας θα περπατήσουμε στην κεντρική Piazza Tasso και στα στενά εμπορικά δρομάκια της παλιάς πόλης για να καταλήξουμε στο μπαλκόνι της Villa Comunale με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Νάπολης Εδώ μπορείτε να γευθείτε το λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Σαλέρνο. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND SALERNO4* σε δωμάτια superior με θέα τη θάλασσα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΚΑΠΡΙ
Πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο, απ ́ όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) με προορισμό έναν από τους πιο διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς του κόσμου, το κομψό και φινετσάτο νησί Κάπρι. Φθάνοντας στη Marina Grande θα ανέβουμε με τελεφερίκ στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι, τη Χώρα, όπου θα επισκεφθούμε τους διάσημους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni-σήμα κατατεθέν του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ανακάπρι (Άνω Κάπρι), όπου βρίσκεται η Villa San Michele και να ανεβείτε με τελεφερίκ στην κορυφή του Monte Solaro (589 μέτρα, το ψηλότερο σημείο του νησιού με καταπληκτική θέα). Συγκέντρωση στη Marina Grande, επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΣΑΛΕΡΝΟ - ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ - ΠΟΖΙΤΑΝΟ - ΑΜΑΛΦΙ - ΡΑΒΕΛΛΟ - ΣΑΛΕΡΝΟ
Σήμερα θα αναχωρήσουμε με καραβάκι (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) για το κουκλίστικο Ποζιτάνο. Περπατώντας στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια θα νιώσουμε τον κοσμοπολίτικο αέρα της εποχής του ’60. Φεύγοντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φθάσουμε στην "μητρόπολη της ακτής", το γραφικό Αμάλφι, που χάρισε το όνομά του στα 50 χιλιόμετρα της ακτογραμμής. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα και περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο τη ςπόλης. Σας προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε με πουλμανάκια HOP ON-HOP OFF (έξοδα ατομικά) το σκαρφαλωμένο στα 305 μέτρα χωριό Ραβέλλο και να δείτε την βίλα Ρούφολο (Villa Rufolo) με τον πύργο, τους κήπους της και θέα που κόβει την ανάσα. Επιστροφή στο Αμάλφι και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΣΑΛΕΡΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ - ΣΑΛΕΡΝΟ
Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στην χιλιοτραγουδισμένη Νάπολη. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε στο ιστορικό της κέντρο με τα γραφικά σοκάκια, τις μεγαλόπρεπες εκκλησίες, τα μαγαζάκια και τις πιτσαρίες και θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία της χώρας, το Εθνικό Αρχαιολογικό μουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τις τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσετε στον τόπο της την κλασική πίτσα ναπολιτάνα και επιστροφή στο Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΣΑΛΕΡΝΟ - ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΠΕΣΤΟΥΜ) - ΠΟΜΠΗΪΑ - ΣΑΛΕΡΝΟ
Πρωινή αναχώρηση για το Πέστουμ (Paestum), την αρχαία Ποσειδωνία, που από τα ερείπιά της και τους επιβλητικούς ναούς της αναδύεται η ένδοξη ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας. Ο ναός Basilica είναι το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή και είναι αφιερωμένος στην Ήρα. Εδώ και οι ναοί του Ποσειδώνα και της Αθηνάς .Στη συνέχεια αναχωρούμε για την Πομπηία, έναν από τους σημαντικότερους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους διεθνώς, o οποίος περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα και τις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και θα θαυμάσουμε μια "ζωντανή" αρχαία πόλη. Επιστροφή στο Σαλέρνο. Δείπνο. Διανυκτέρευση
6η ημέρα ΣΑΛΕΡΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινή αναχώρηση για το αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια 
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
  • Πρωινό και δείπνο καθημερινά
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης


Δεν περιλαβάνονται:
Φόροι αεροδρομίου, είσοδοι μουσείων & θεαμάτων, τοπικοί φόροι πόλεων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο