Κλασική Βιέννη

Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Αυστρία-Βιέννη-Σένμπρουν

ΑΠΟ 435 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Πτήση Για Βιέννη (Περιήγηση)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη που κατέχει τον τίτλο της πρωτεύουσας με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στον κόσμο. Θα περιηγηθούμε πανοραμικά ώστε να έχουμε μια αρχική εικόνα της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να κάνετε την βόλτα σας στην Βιέννη και να περπατήσετε στους μεγάλους εμπορικούς δρόμους του ιστορικού κέντρου ή να δειπνήσετε σε ένα παραδοσιακό κελάρι. 
2η ημέρα Βιέννη (Ξενάγηση Πόλης) – Ανάκτορο Σένμπρουν
Πρόγευμα και ξεκινάμε τη ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος στην στολισμένη πόλη. 
3η ημέρα Bιέννη - Mάγιερλινγκ – Mπάντεν
Πρόγευμα και αναχώρηση για τα περίχωρα της Bιέννης, το περίφημο Bιεννέζικο Δάσος. Eκεί στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα. Kατόπιν θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Xαϊλιγκενκρόιτς και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Βιέννη νωρίς το απόγευμα
4η ημέρα Bιέννη - Πτήση Επιστροφής
Μετά το πρωινό μας, θα συναντηθούμε με αντιπρόσωπο στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης από όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.
Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων 165 €. Περιλαμβάνει 8kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 23kg ανά άτομο. 

Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια Θεσ/νικη - Αθήνα – Βιέννη – Αθήνα – Θεσ/νικη με Aegean Airlines.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* - όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογό μας με πρόγευμα.
  • Ξενάγηση πόλης και Παλατιού με ελληνόφωνο ξεναγό.
  • Εκδρομή στα Βιεννέζικα Δάση .
  • Έμπειρο συνοδό - αρχηγό του γραφείου.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
.Δεν περιλαμβάνονται
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα & αρχαιολογικούς χώρους.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα περιλαμβάνονται.