Κέρκυρα

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 4 ημέρες

Κέρκυρα-Παλαιοκαστρίτσα-Μον ρεπό -Αχίλλειο-Κανόνι

ΑΠΟ 220 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Αναχώρηση μέσω  Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  
2η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το παλάτι Αχίλλειο (Φλωρεντιανού ρυθμού, κτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ). Μετάβαση στην πλατεία της πόλης όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα. Περιήγηση στα Βενετσιάνικα καντούνια, στη ξακουστή πλατεία Σπιανάδα. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η Κέρκυρα διαθέτει. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή «Κανόνι» με θέα τα 2 νησάκια, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Μετά θα επισκεφτούμε την πιο φημισμένη περιοχή της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση. Στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Κερκυραϊκή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ ( Προαιρετική Κρουαζιέρα)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση των εκδρομέων για μπάνιο ή προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΑ. Το βράδυ ελεύθεροι στην πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για να περπατήσουμε στα Βενετσιάνικα καντούνια και να θαυμάσουμε την μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, τη ΣΠΙΑΝΑΔΑ με τα καφενεία της, το παλιό φρούριο, την παλιά πόλη, και το νέο φρούριο. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η ΚΕΡΚΥΡΑ διαθέτει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΛΗ
Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι. Επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Επίσκεψη στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα στα Γιάννενα.  Αναχώρηση για την επιστροφή μας μέσω  Μέτσοβο – Βέροια – Θεσσαλονίκη με τις ανάλογες στάσεις για φαγητό – καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 
  • Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις σe ξενοδοχείο  3 αστέρων POTAMAKI BEACH σε δίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ.
  • Περιηγήσεις - Ξεναγήσεις του προγράμματος με τοπικό ξεναγό.
  • Αρχηγό - Συνοδό του γραφείου.
  • Τα εισιτήρια F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Φ.Π.Α. 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Γεύματα – δείπνα και νυχτερινές διασκεδάσεις.
  • Εισόδους μουσείων.
  • Κρουαζιέρα ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ. 
  •  Φόρο διαμονής 1,5€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.