ΚΕΡΚΥΡΑ 3,4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Οδικώς, 3,4 ημέρες

ΕΛΛΑΔΑ-Κέρκυρα

ΑΠΟ 125 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Θεσσαλονίκη – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα
Συγκέντρωση στο γραφείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με στάσεις καθοδόν . Επιβίβαση στο ferry boat με προορισμό την Κέρκυρα και άφιξη νωρίς το μεσημέρι. Με τη βοήθεια του αρχηγού μας, ακολουθεί η πρώτη γνωριμία με την παλιά πόλη η οποία είναι πραγματικό κόσμημα -δεν είναι τυχαίο ότι έχει ανακηρυχθεί ως ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό μνημείο από την UNESCO- εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα δύο επιβλητικά φρούρια που την αγκαλιάζουν. Μια βόλτα στα γραφικά, λιθόστρωτα καντούνια, το νοσταλγικό Καμπιέλο, σίγουρα θα σας μεταφέρει κάπου στην Ιταλία και θα ξυπνήσει τα πιο ρομαντικά σας συναισθήματα. Έπειτα μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.
2η ημέρα Κέρκυρα - Γύρος πόλης - Αχίλλειον - Ποντικονήσι
Πρωινό και ακολουθεί περιήγηση της πόλης. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, το μοναδικό στην Ευρώπη μουσείο ασιατικής τέχνης στα παλαιά ανάκτορα. Θα δούμε επίσης την δημοτική πινακοθήκη, και το πολυγωνικό βενετικό πηγάδι. Στην συνέχεια αφού περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα καντούνια της παλιάς πόλης, καταλήγουμε στο περίφημο Λιστόν. Μπροστά μας ξετυλίγεται η Σπιανάδα και απέναντι δεσπόζει το παλιό φρούριο. Χρόνος ελεύθερος και αναχωρούμε για το Γαστούρι, όπου θαυμάσουμε το εντυπωσιακό ανάκτορο που έκτισε η βασίλισσα της Αυστρίας Ελισάβετ, το εκπληκτικό Αχίλλειον, ένας υπέροχος χώρος με αναγεννησιακές τοιχογραφίες και αγάλματα, με αυτό του Αχιλλέα να προεξέχει, προτομές των εννέα μουσών αλλά και διάσημων φιλοσόφων καθώς και ένα κατάφυτο κήπο με πεζούλια. Μετά αναχωρούμε για την αριστοκρατική συνοικία της πόλης το Κανόνι με το Ποντικονήσι και την Μονή Βλαχερνών, ίσως την πιο φωτογραφισμένη περιοχή του νησιού και σήμα κατατεθέν για την Κέρκυρα όπου θα απολαύσουμε την μοναδική θεά που απλώνεται μπροστά μας. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα Δασιά – Παλαιοκαστρίτσα
Μετά το πρωινό, συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με το νησί, επισκεπτόμενοι το βόρειο τμήμα του. Θα περάσουμε από την Δασσιά και θα καταλήξουμε στην περίφημη Παλαιοκαστρίτσα την τουριστικότερη ίσως περιοχή του νησιού. Θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μοναστήρι της Θεοτόκου πάνω στην κορυφή του ομώνυμου λόφου. Στην συνέχεια μετάβαση στην πόλη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. 
4η ημέρα Κέρκυρα – Ελεύθερος χρόνος – Ηγουμενίτσα – Θεσσαλονίκη
Αφού πάρουμε το πρωινό μας  Ελεύθερος χρόνος. Έπειτα μετάβαση στο λιμάνι. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και μεταφορά στην πόλη μας μετά από στάσεις καθοδόν.
Στην 3ήμερη εκδρομή δεν παραλείπεται κάτι από το πρόγραμμα του 4ημέρου.

Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο που θα πληροί τους όλους υγειονομικούς όρους με επαγγελματία οδηγό,
  • Εισιτήρια Φ/Β για άτομα και πούλμαν Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή με πρωινό* (το πρωινό θα είναι σε πακέτο στο δωμάτιο) στα επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται :
  • Είσοδοι σε μουσεία ,αξιοθέατα , δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά μας κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων είναι δεδομένη. Δεδομένη οφείλει να είναι και η συμμόρφωση και η προσαρμοστικότητα του ταξιδιωτικού προϊόντος απέναντι στους νέους υγειονομικούς κανόνες. Ως εκ τούτου η διοίκηση του Grecos Tours θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών μέσα από τις παρακάτω πρακτικές:
  • Διάθεση αντισηπτικών υγρών σε κάθε λεωφορείο.
  • Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των ταξιδιωτών στο μεταφορικό μέσο.
  • Τέλος, το προσωπικό του Grecos Tours και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί και αρχηγοί – ξεναγοί, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδρομής και τη διασφάλιση της υγειονομικής ακεραιότητας των ταξιδιωτών.