Κέρκυρα – 28Η Οκτωβρίου 3,4 και 5 ημέρες

Οδικό Ακτοπλοϊκώς, 3,4,5 ημέρες

Κέρκυρα-Παλαιοκαστρίτσα-Αχίλλειο-Κανόνι-Παλαιό φρούριο

ΑΠΟ 99 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΗΓΟΥΜΕΝΙΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
 Συγκέντρωση στο γραφείο μας , επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση.  Μετά από ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο και μετά από 2 ώρες περίπου φθάνουμε στο καταπράσινο νησί των Φαιάκων. Πρώτη γνωριμία με την πόλη ,ελεύθερος χρόνος ,μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.  Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση.  Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ – ΞΕΝΆΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και εν συνεχεία θα ξεναγηθούμε στην πόλη.  Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου της πόλης, όπου εκεί φυλάσσονται σε ασημένια λάρνακα τα οστά του Αγίου. Το μοναδικό στην Ευρώπη Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, το οποίο στεγάζεται στα Παλαιά Ανάκτορα - επιβλητικό κτίσμα του 19αι, στο οποίο έγινε η Διάσκεψη κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Ιούνιο του 1994.  Εδώ θα δούμε επίσης τη Δημοτική Πινακοθήκη, το Μνημείο της Ένωσης των Επτανήσων και το Πολυγωνικό Βενετσιάνικο πηγάδι. Στη συνέχεια αφού περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα καντούνια της παλιάς πόλης, θαυμάζοντας τα παραδοσιακά σπίτια με Ιταλική επίδραση, θα καταλήξουμε στο περίφημο Λιστόν, ένα εξαιρετικό δείγμα της Γαλλικής παρουσίας όπου θα απολαύσουμε τον καφέ ή το αναψυκτικό μας. Μπροστά μας ξετυλίγεται η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, η Σπιανάδα και απέναντι δεσπόζει το Παλιό Φρούριο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε(προαιρετικά) στα πολλά μαγαζιά που βρίσκονται γύρω από τη Σπιανάδα και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος Χρόνος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΔΑΣΙΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ
Μετά το πρωινό μας θα συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με το νησί, επισκεπτόμενοι το βόρειο τμήμα του. Θα περάσουμε από τη Δασιά και θα καταλήξουμε στην περίφημη Παλιοκαστρίτσα, την πιο τουριστική ίσως περιοχή του νησιού, όπου σύμφωνα με κάποιους μελετητές ταυτίζεται με την ομηρική πόλη των Φαιάκων. Θα επισκεφθούμε το επιβλητικό μοναστήρι της Θεοτόκου πάνω στην κορυφή του ομώνυμου λόφου. Μεγάλη εντύπωση θα μας προκαλέσουν οι αγιογραφίες και οι εικόνες καθώς και τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας, που φυλάσσονται στο μοναστήρι και συνεχίζοντας μετά το χωριό Κρήνη θα δούμε το Βυζαντινό Φρούριο Αγγελόκαστρο, κτίσμα του 13ου αιώνα. Στη συνέχεια μετάβαση στην πόλη όπου και θα γευματίσουμε. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ – ΚΑΝΟΝΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Γαστούρι για να θαυμάσουμε το εντυπωσιακό ανάκτορο που έκτισε η βασίλισσα της Αυστρίας Ελισσάβετ, το εκπληκτικό Αχίλλειον.  Ένας υπέροχος χώρος με αναγεννησιακές τοιχογραφίες και αγάλματα, με αυτό του Αχιλλέα να δεσπόζει, προτομές των εννέα μουσών αλλά και διασήμων φιλοσόφων καθώς και έναν κατάφυτο κήπο με πεζούλια.  Κατόπιν αναχωρούμε για την αριστοκρατική συνοικία της πόλης το Κανόνι, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τη μοναδική θέα που απλώνεται μπροστά του: καταπράσινες ακτές, το νησάκι με την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών, που ενώνεται με το Κανόνι με μια στενή λωρίδα στεριάς και το ξακουστό Ποντικονήσι, που έχει πάνω του μια εκκλησιά του Παντοκράτορα κτισμένη τον 11ο ή 12ο αιώνα. Το μεσημέρι οδηγούμαστε στον παραλιακό δρόμο του όρμου Γαρίτσας όπου θα γευματίσουμε σε μια από τις πολλές γραφικές ταβέρνες της περιοχής.  Ακολούθως, αφού απολαύσουμε για μια ακόμη φορά τη βόλτα μας στην υπέροχη Σπιανάδα και τον καφέ μας στο Λιστόν, αργά το απόγευμα, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προαιρετική ομαδική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ -ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε από την Κέρκυρα και με το Ferry Boat περνάμε απέναντι στην Ηγουμενίτσα.  Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό Μέτσοβο , χρόνος ελεύθερος για φαγητό , καφέ ή γεύμα. Συνέχεια του ταξιδιού μας για την πόλη μας .Άφιξη νωρίς το βράδυ.
Στη συγκεκριμένη εκδρομή μπορείτε να εξαργυρώσετε Δελτία ΟΓΑ και ΟΠΕΚΑ

Περιλαμβάνονται:
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογή σας
  • Πρωινό ή Ημιδιατροφή εντός ξενοδοχείου  
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους εκδρομείς και το λεωφορείο
  • Περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές λεωφορείο
  • Αρχηγό, συνοδού του γραφείου καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Επίσημο ξεναγό στη ξενάγηση της πόλης και του «Αχίλλειον»
  • Ασφάλεια tour operator
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, διασκεδάσεις, ποτά
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φιλοδωρήματα
Παρατηρήσεις :
  • Για κρατήσεις απαιτείται προκαταβολή μόνο 20€ το άτομο
  • Στο 3ήμερο και 4ήμερο πρόγραμμα δεν παραλείπεται κάτι από το πρόγραμμα ,αλλά γίνεται συγχώνευση των προγραμμάτων των υπόλοιπων ημερών 
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η διαφοροποίηση στην καθημερινότητά μας κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων είναι δεδομένη. Δεδομένη οφείλει να είναι και η συμμόρφωση και η προσαρμοστικότητα του ταξιδιωτικού προϊόντος απέναντι στους νέους υγειονομικούς κανόνες. Ως εκ τούτου η διοίκηση του Grecos Tours θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την υγειονομική ασφάλεια των ταξιδιωτών μέσα από τις παρακάτω πρακτικές:
  • Διάθεση αντισηπτικών υγρών σε κάθε λεωφορείο.
  • Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων κατά την επιβίβαση και αποβίβαση των ταξιδιωτών στο μεταφορικό μέσο.
  • Τέλος, το προσωπικό του Grecos Tours και πιο συγκεκριμένα οι οδηγοί και αρχηγοί – ξεναγοί, προσαρμοσμένοι στα νέα δεδομένα και με αίσθημα ευθύνης συμβάλλουν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδρομής και τη διασφάλιση της υγειονομικής ακεραιότητας των ταξιδιωτών.