ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ - ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΜΕ ΤΡΕΝΟ - ΕΘΙΜΟ ΚΑΜΗΛΑΣ

Οδικώς, 3 ημέρες

Ξάνθη-Αλεξανδρούπολη-Καρναβάλι Ξάνθης

ΑΠΟ 109 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα
Συγκέντρωση στα γραφεία μας και μέσω της Εγνατίας οδού, κατευθυνόμαστε προς το ανατολικό άκρο της Μακεδονίας , με άφιξη στην πόλη της Δράμας . Άμεση επιβίβαση στο τρένο στις 10:11 (εισιτήρια εξ ιδίων)  για μια μοναδική διαδρομή παράλληλα με τον ποταμό Νέστο και άφιξη στο χωριό Τοξότες στις 12.39 του νομού Ξάνθης .Έπειτα  επίσκεψη στο ξενοδοχείο NEMESIS για να θαυμάσουμε τους 8 πέτρινους πύργους και να επισκεφτούμε το θεματικό πάρκο Αποικία όπου θα δούμε στρουθοκαμήλους , λάμα , παγώνια , ελάφια , ζαρκάδια . Επιβίβαση στο λεωφορείο ξανά και αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη και στο ξενοδοχείο. Ταχτοποίηση και χρόνος για ξεκούραση . Το απόγευμα  μια πρώτη γνωριμία με την Αλεξανδρούπολη και επιστροφή στο ξενοδοχείο .
2η ημέρα
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Ξάνθη η οποία μας περιμένει μασκαρεμένη , για να διασκεδάσουμε ! Μουσική ,χορός  άφθονοι καρναβαλιστές και κέφι ! Το καρναβάλι της Ξάνθης είναι από τα πιο σημαντικά της Ελλάδας και σίγουρα το πιο σημαντικό στη Βόρειά Ελλάδα .Ο θεσμός κλείνει με την καρναβαλική παρέλαση και το έθιμο της καύσης του ομοιώματος του Τζάρου. (Tips Σας προτείνουμε στον ελεύθερο χρόνο σας να επισκεφτείτε το μουσείο της σκιάς , το σπίτι του Μάνου Χατζηδάκη , να γευματίσετε στην παλιά πόλη της Ξάνθης και να δοκιμάσετε καριόκες ) . Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση .
3η ημέρα
Πρωινό και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με μια πρώτη στάση στη Σταυρούπολη για να αναβιώσουμε το έθιμο της καμήλας ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του στην ανατολική Ρωμυλία . Έπειτα κατευθυνόμαστε για φαγητό στην όμορφη  Καβάλα και τέλος γεμάτοι όμορφες εικόνες επιστρέφουμε στην  Θεσσαλονίκη.
Περιλαμβάνονται: 
 
 • Μεταφορά με σύγχρονα λεωφορεία
 • Διαμονή με πρωινό ή ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Nefeli 4* στην Αλεξανδρούπολη
 • Έμπειρος συνοδός - αρχηγός του γραφείου μας
 • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • 24ώρη εξυπηρέτηση από το συνοδό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 
 
Δεν Περιλαμβάνονται:
 
  • Είσοδοι σε μουσεία ,αξιοθέατα ,επισκέψιμους χώρους, εισιτήριο τρένου 3,5 €
  • Φόρος διαμονής ξενοδοχείου