Καλαμπάκα - Μονές Μετεώρων - Αναχωρήσεις από Αθήνα

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Ελλάδα-Καλαμπάκα-Μετέωρα-Λίμνη Πλαστήρα-Τρίκαλα-Μέτσοβο-Ελάτη-Περτούλι

ΑΠΟ 195 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό το Φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα. Περιήγηση στα χωριά της και καταλήγουμε στο φράγμα, μήκους 220μ. Στάση για φωτογραφίες και αγορές ντόπιων προϊόντων. Συνεχίζουμε με το γύρο της λίμνης. Προαιρετικό γεύμα με θέα τη λίμνη και άφιξη στο νεόκτιστο (2015) Grand Meteora 4* (Καστράκι) αργά το απόγευμα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.
2η ημέρα ΜΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΤΡΙΚΑΛΑ
Πρωινό και μετάβαση στα Μετέωρα. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό σε δύο από τις πιο αξιόλογες μονές, Μεγάλου Μετεώρου και Αγίου Στεφάνου. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο κέντρο της πόλης. Γεύμα και συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
3η ημέρα ΜΕΤΣΟΒΟ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Πρωινό και μετάβαση στο Μέτσοβο, στην οροσειρά της Πίνδου, σε υψόμετρο 1160μ. Επίσκεψη στη Μητρόπολη Αγία Παρασκευή και έπειτα στο Αρχοντικό Τοσίτσα. Σειρά έχει η Πινακοθήκη. Γεύμα και επιστροφή στην Καλαμπάκα, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Μανιταριών και Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων. Δείπνο.
4η ημέρα ΠΥΛΗ - ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινή εξόρμηση στα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, τα χωριά του Κόζιακα. Στάσεις στην Πύλη, στη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά, στη γέφυρα του Αγ. Βησσαρίωνα. Συνεχίζουμε για την Ελάτη, μέσα στο ομώνυμο δάσος. Σταματάμε για καφέ και προχωρούμε για το Περτούλι, με τα χαρακτηριστικά πέτρινα σπίτια, σε υψόμετρο 1050μ. Χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΔΩΡΟ η ξενάγηση στα Μετέωρα!

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό 
  • Ημιδιατροφή
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε: € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως
Σημείωση: Στην 3ήμερη εκδρομή παραλειπεται η 2ή ημέρα του προγράμματος