ΙΚΑΡΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Αεροπορικώς, 6 ημέρες

Ικαριά

ΑΠΟ 420 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση για Ικαρία
Συγκέντρωση στο αεροδρομίο. Στις 05:30 το πρωί αναχώρηση για την Ικαρία . Άφιξη στις 07:30 το πρωί και μεταφορά από το αεροδρόμιο για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί επίσκεψη στον παραθαλάσσιο οικισμό Νάς για φαγητό με θέα το ηλιοβασίλεμα.
2η ημέρα Άγιος Κήρυκος - Φάρος
Πρωινό , αναχώρηση για τον Αγιο Κήρυκο , την πρωτεύουσα του νησιού βόλτα στα λιθόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης ,όπου θα θαυμάσουμε την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου , το Γυμνάσιο , την Εκκλησία του Αγίου Κηρύκου , τα διώροφα καπετανόσπιτα και στο λιμάνι θα δούμε την ‘’Ικαριάδα ‘’, το γλυπτό που υπενθυμίζει τη σχέση του νησιού με τον Ίκαρο, φαγητό στην παραλία του  Φάρου , επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος , Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Μαγγανίτης-Σευχέλες
Πρωινό , σήμερα θα επισκεφθούμε το παραθαλάσσιο ψαροχώρι Μαγγανίτη , ένα από τα απομακρυσμένα χωριά νότια του νησιού. Εδώ βρίσκεται και μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού , οι Σευχέλες . Χρόνος ελεύθερος για φαγητό , επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα Θέρμα
Πρωινό και αναχωρούμε για τις λουτροπηγές στα Θέρμα. Περίφημες ιαματικές πηγές και στην περιοχή του Ξυλοσύρτη όπου αναβλύζει η πηγή με την ονομασία ΄΄ Αθάνατο Νερό΄΄. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα Οσία Θεοκτίστη
Πρωινό και θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης . Στο εσωτερικό του ναού, θα δούµε τοιχογραφίες µε απεικονίσεις της Αγίας Γραφής και δίπλα τη µικρή σπηλιά µέσα στην οποία είναι χτισµένο το βυζαντινό παρεκκλήσι της µονής, “Θεοσκέπαστη”. επιστροφή στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.
6η ημέρα Πτήση επιστροφής
Πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και στις 12:40 μ.μ. πτήση για Θεσσαλονίκη . άφιξή στην Θεσσαλονίκη στις 14:40 μ.μ
Περιλαμβάνει:
  • Αεροπορικά εισιτήρια για Ικαρία με επιστροφή
  • Διαμονή 5 νύχτες στο ΚΕΡΑΜΕ 3* περιοχή Εύδηλος
  • Πρωινό
  • Περιηγήσεις
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
 

Δεν περιλαμβάνονται 
  • Οι φόροι αεροδρομίου +35 € άτομο
  • Οτι αναφέρετε σαν προαιρετικό και προτεινόμενο