Γύρος Εύβοιας

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Έυβοια-Χαλκίδα-Κύμη-Αθηνα

ΑΠΟ 129 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙ∆Α
Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 08.00 και µε ενδιάµεσες στάσεις για καφέ φτάνουµε στην πρωτεύουσα της Εύβοιας τη Χαλκίδα όπου συµβαίνει το σπάνιο παλιρροϊκό φαινόµενο που κάνει την πόλη ξεχωριστή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος και πρώτη γνωριµία µε την πόλη. ∆ιανυκτέρευση.
2η ημέρα ΧΑΛΚΙ∆Α - ΑΛΙΒΕΡΙ - ΚΥΜΗ – ΕΡΕΤΡΙΑ
Πρωινό και ξεκινάµε να γνωρίσουµε την ανατολική πλευρά της Ευβοίας. Αφού περάσουµε από το Αλιβέρι µε την µονάδα παραγωγής ρεύµατος, θα καταλήξουµε στην Κύµη. Την πανέµορφη κωµόπολη των καραβοκύρηδων, των φορεσιών µε τις αναγεννησιακές επιδράσεις και την υπέροχη θέα στο Αιγαίο και την Σκύρο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε την Ερέτρια, ελεύθερος χρόνος και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Χαλκίδα, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν. ∆ιανυκτέρευση. 
3η ημέρα ΧΑΛΚΙ∆Α - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό ελεύθερο για να χαρούµε τη γιορτινή Χαλκίδα. Νωρίς το µεσηµέρι αναχώρηση για την Αθήνα. Βόλτα µε το λεωφορείο για να δούµε το Ολυµπιακό Στάδιο, το Προεδρικό Μέγαρο, το Καλλιµάρµαρο, τις Στήλες του Ολυµπίου ∆ιός και άλλα αξιοθέατα του κέντρου. Στάση στο Σύνταγµα για να δούµε τη Βουλή µε το µνηµείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στην εορταστική Αθήνα. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στη Χαλκίδα. ∆ιανυκτέρευση. 
4η ημέρα ΧΑΛΚΙ∆Α - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ - ΑΙ∆ΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνηµα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, σύντοµη στάση για καφέ. Στη συνέχεια µέσω Αγιόκαµπου, θα επιβιβασθούµε στο πλοίο για τη Γλυφα. Άφιξη και αναχώρηση για τον Βόλο όπου θα έχουµε χρόνο για βόλτα και γεύµα. Αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη το βράδυ.
Περιλαμβάνει:
  • Μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Αθήνα. Διατροφή.
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης και ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνει :
  • Γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα. 
  • Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   Στην 3ημερη εκδρομή δεν πραγματοποιείται το πρόγραμμα της 3ης ημέρας.