ΓΥΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 3, 4 ημέρες (Π)

Οδικώς, 3,4 ημέρες

Χαλκίδα--Κύμη-ΕΡΕΤΡΙΑ-Αθήνα --Αιδηψός-Βόλος-Έυβοια

ΑΠΟ 139 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΧΑΛΚΙΔΑ (400χλµ.)
Αναχώρηση από το γραφείο µας στις 08.00 και µε ενδιάµεσες στάσεις για καφέ φτάνουµε στην πρωτεύουσα της Εύβοιας τη Χαλκίδα όπου συµβαίνει το σπάνιο παλιρροϊκό φαινόµενο που κάνει την πόλη ξεχωριστή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος και πρώτη γνωριµία µε τη γιορτινή Χαλκίδα. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΛΙΒΕΡΙ - ΚΥΜΗ – ΕΡΕΤΡΙΑ (170χλµ.)
Πρωινό και ξεκινάµε να γνωρίσουµε την ανατολική πλευρά της Εύβοιας. Αφού περάσουµε από το Αλιβέρι µε τη µονάδα παραγωγής ρεύµατος, θα καταλήξουµε στην Κύµη. Την πανέµορφη κωµόπολη των καραβοκύρηδων, των φορεσιών µε τις αναγεννησιακές επιδράσεις και την υπέροχη θέα στο Αιγαίο και τη Σκύρο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφτούµε την Ερέτρια, ελεύθερος χρόνος και γεύµα εξ ιδίων. Επιστροφή στη Χαλκίδα, ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος.Διανυκτέρευση.

 
3η ημέρα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ (150χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα. Βόλτα µε το λεωφορείο για να δούµε το Ολυµπιακό Στάδιο, το Προεδρικό Μέγαρο, το Καλλιµάρµαρο, τις Στήλες του Ολυµπίου Διός και άλλα αξιοθέατα του κέντρου. Στάση στο Σύνταγµα για να δούµε τη Βουλή µε το µνηµείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα στην εορταστική Αθήνα. Νωρίς το βράδυ επιστροφή στη Χαλκίδα. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ - ΑΙΔΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (400χλµ.)
Πρωινό και αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούµε το µοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο µοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωµα του Αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας µετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνηµα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, σύντοµη στάση για καφέ. Στη συνέχεια µέσω Αγιόκαµπου, θα επιβιβασθούµε στο πλοίο για τη Γλυφα. Άφιξη και αναχώρηση για τον Βόλο όπου θα έχουµε χρόνο για βόλτα και γεύµα. Αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη το βράδυ.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην 3ηµερη εκδροµή παραλείπεται η 3η µέρα.

Περιλαμβάνει:
  • Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας.
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδό του γραφείου µας
  • Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο Γλύφα
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.
  • Πρωινό.
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
 
Δεν περιλαμβάνει:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
  • Φόρος διαμονής