Γραφικό Πήλιο Φθινόπωρο

Οδικώς, 3 ημέρες

Πήλιο-Χάνια-Άγιος Ιωάννης-Τσαγκαράδα-Τρίκερι-Βυζίτσα-Μηλιές-Καλά Νερά

ΑΠΟ 129 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΑΝΙΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΧΑΝΙΑ
 Συγκέντρωση στα γραφεία μας και αναχώρηση με προορισμό τα Χάνια. Μετά από μια υπέροχη διαδρομή και αφού περάσουμε από την Πορταριά και την Μακρυνίτσα θα φτάσουμε στα Χάνια Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε τον γραφικό Άγιο Ιωάννη, ξακουστή παραλία και κορωνίδα του τουρισμού του Πηλίου, για μπάνιο στα καταγάλανα νερά του. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
2η ημέρα ΧΑΝΙΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ-ΤΡΙΚΕΡΙ-ΧΑΝΙΑ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια εξερεύνηση στο βουνό των Κενταύρων. Πρώτη μας στάση, το πηλιορείτικο μπαλκόνι με την απέραντη θέα στο Αιγαίο, Τσαγκαράδα. Συνεχίζοντας, μέσα από μια καταπράσινη και εντυπωσιακή διαδρομή θα φτάσουμε στο Τρίκερι, στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου της Μαγνησίας με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα και φυσική ομορφιά. Στις υπέροχες ακρογιαλιές του θα κάνουμε το μπάνιο μας και θα απολαύσουμε την παραδοσιακή πηλιορείτικη κουζίνα. Το βράδυ επιστροφή στον ξενοδοχείο μας στα Χάνια.
3η ημέρα ΧΑΝΙΑ-ΒΥΖΙΤΣΑ-ΜΗΛΙΕΣ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Βυζίτσα, από τα πιο γνωστά και παραδοσιακά χωριά του Πηλίου. Αποτελεί διατηρητέο οικισμό που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν το γνήσιο πηλιορείτικο τοπίο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις Μηλιές, ένα από τα γραφικότερα χωριά του βουνού των Κενταύρων. Συνεχίζουμε για τα Καλά Νερά που βρίσκονται στον Παγασητικό κόλπο και χαρακτηρίζονται από τα αρχοντικά και τα παραδοσιακά κτίρια. Θα κάνουμε το μπάνιο μας. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στα στενά δρομάκια και τη γραφική προβλήτα με τα πολλά καταστήματα και τα ξακουστά βολιώτικα τσιπουράδικα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το ταξίδι της επιστροφής.
Περιλαμβάνονται:
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
 Δεν περιλαμβάνονται:
  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.