Γιάννενα - Ζαγοροχώρια Φθινόπωρο

Οδικώς, 3 ημέρες

Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Μέτσοβο

ΑΠΟ 135 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ
 Συγκέντρωση στα γραφεία μας το πρωί, αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο ορεινό χωριό της Ηπείρου, Μονοδένδρι. Επίσκεψη στη μονή Αγίας Παρασκευής και από ψηλά θα θαυμάσουμε το φαράγγι του Βίκου. Συνεχίζουμε για το μεγαλύτερο σε πληθυσμό χωριό του Ζαγορίου, Τσεπέλοβο, χρόνος για γεύμα. Το απόγευμα φτάνουμε στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΚΑΛΠΑΚΙ-ΚΟΝΙΤΣΑ- ΜΟΝΗ
Μολυβδοσκέπαστης Πρόγευμα και αναχώρηση για το ξακουστό Καλπάκι, όπου θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο. Συνεχίζουμε για τη μονή Μολυβδοσκέπαστης, εκεί που οι πρόποδες του όρους Νεμέρτσικα συναντούν τον Αώο ποταμό, κοντά στη συμβολή του με το Σαραντάπορο, βρίσκεται η μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης. Το όνομα της μονής προέρχεται από τις μολύβδινες πλάκες που αντί για κεραμίδια ή πέτρινες πλάκες, σκέπαζαν παλιότερα το καθολικό της. Αναχώρηση για την Κόνιτσα. Το όνομά της το έχει πάρει από την σλαβική λέξη «konitza» που σημαίνει αλογοπάζαρο. Η πόλη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους πρόποδες του βουνού Γυμνάδι και η φυσική της ομορφιά είναι αξεπέραστη. Κατά την επίσκεψή σας θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα παλιά πετρόκτιστα αρχοντικά, τα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής γεφύρια της, όπως η γέφυρα του Αώου, του Βοϊδομάτη και της Μαύρης Πέτρας. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό. Επιστροφή στα Γιάννενα.
3η ημέρα ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ- ΜΕΤΣΟΒΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και αναχώρηση για Μέτσοβο. Ελεύθεροι για περίπατο, στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Καλαμπάκα, Τύρναβο. Παρακολούθηση των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων (Μπουρανί). Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.   
Σε περίπτωση που επιθυμείτε μεταφορά με δικό σας μέσο η τιμή διαμορφώνεται Essence 4* sup. Πρωινό 140 € Ηλικία 0-6 ετών Δωρεάν Ηλικία 6-12 ετών 25 €

Περιλαμβάνονται
  • Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο.
  • Πρόγευμα στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φόρος διαμονής.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο