Εύβοια 4,5 ημέρες οδικώς από Θεσσαλονίκη ‣ Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος (AP)

Οδικώς, 4,5 ημέρες

Ελλάδα-Ωρεοί-Νέοι Πόροι-Λιχαδονήσια-Αγ.Γεώργιος -Κουκουναριές-Σκιάθος-Πευκί -Άγιος Ιωάννης-Όσιος Δαυίδ-Αιδηψός-Ιστιαία-από Θεσσαλονίκη-Έυβοια

ΑΠΟ 220 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΙΣΤΙΑΙΑ - ΩΡΕΟΙ -ΑΙΔΗΨΟΣ 310 χλμ.:
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ). Θα πάρουμε το F/B από την Γλύφα και θα περάσουμε στον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Αναχώρηση για την Ιστιαία, εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες μέσα στην Ιστιαία. Στην συνέχεια χρόνος για γεύμα και μπάνιο στους Ωρεούς. Άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Δείπνο και θα επισκεφτούμε τα λουτρά της Αιδηψού και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Σύλλας. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ - ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ 160 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται για ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Xρόνος ελεύθερος για προσκύνημα. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Επόμενη στάση για μπάνιο και καφέ στην παραλία Κοχύλι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και χρόνος ελεύθερος στην Αιδηψό. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΠΕΥΚΙ – (ΣΚΙΑΘΟΣ – ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ) 60 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Πευκί. Άφιξη και αναχώρηση προαιρετικής κρουαζιέρας για Σκιάθο και Κουκουναριές όπου θα έχουμε και χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο Πευκί και στην συνέχεια στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ. 60 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για καφέ. Στην συνέχεια προαιρετικά με βάρκες θα επισκεφτούμε τα Λιχαδονήσια όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Επίσκεψη στην σπηλιά του Σίλα και στα λουτρά. Το βράδυ δείπνο και χρόνος ελεύθερος στην Αιδηψό. Διανυκτέρευση. 
5η ημέρα ΑΙΔΗΨΟΣ – ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 310 χλμ.
Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου – Γλύφας . Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ σε χωριό της περιοχής. Αναχώρηση για Νέους Πόρους όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα αναχώρουμε για την πόλη μας. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ. 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Καλοκαιρι -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ημιδιατροφή
ΤΙΜΗ
220 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Καλοκαιρι -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ημιδιατροφή
ΤΙΜΗ
220 €
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
TIMH
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
- Φθινοπωρο -
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Ημιδιατροφή
ΤΙΜΗ
220 €
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
  • Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας.
  • Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 40 Πλατάνια 2* με ημιδιατροφή.
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Τα εισιτήρια του F/B για Γλύφα- Αγιόκαμπο – Γλύφα.
 
Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.
Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη
 
ΣΤΗΝ 4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η 3η  ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ