ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ - ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ

Οδικώς, 3 ημέρες

Επίδαυρος-Μυκήνες-Ναύπλιο-Ύδρα-Σπέτσες

ΑΠΟ 200 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ
Αναχώρηση από το Γραφείο μας στις 07:00. Με καθ’οδόν στάσεις στα Τέμπη και στη Λαμία για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στην Επίδαυρο όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαίο θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο. Συνεχίζουμε για Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα ΤΟΛΟ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για το Τολό. Θα επισκεφθούμε κάνοντας κρουαζιέρα με τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός η Ύδρα με την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις που γίνονται με τα γαϊδουράκια. Θα δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17ος αιώνας). Χρόνος ελεύθερος. Ο επόμενος μας σταθμός είναι οι Σπέτσες, μια σημαντική δύναμη κατά τη διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821 με κυρίαρχη μορφή την Μπουμπουλίνα, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι της, το σπίτι-μουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη και το ναό του Αγίου Νικολάου. Επιστροφή στο Ναύπλιο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση
3η ημέρα ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα μπροστά στον οποίο δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας. Θα δούμε επίσης το αρχαιολογικό και πολεμικό μουσείο καθώς επίσης και το Βουλευτικό, το κτίριο που χρησιμοποιήθηκε ως πρώτο Κοινοβούλιο της Ελλάδας. Στο Παλαμήδι θα δούμε το παλαιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τις Μυκήνες, ένα από τα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση φθάνουμε το βράδυ στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Περιλαμβάνει:
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Grove Seaside Hotel 4*.
  • Πρωινό
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Το εισιτήριο για την κρουαζιέρα Ύδρα-Σπέτσες
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α. Και φόρο διαμονής
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 
Δεν περιλαμβάνει:
Ποτά, επιπλέον γεύματα. Φιλοδωρήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.