Διεθνές τρίγωνο Ελλάδα-Βουλγαρία-Τουρκία

Οδικώς, 3 ημέρες

Βουλγαρία-Φιλιππούπολη-Τουρκία

ΑΠΟ 139 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση για Ξάνθη - Ορεστιάδα - Σβίλενγκραντ
Συγκέντρωση κι αναχώρηση από τα γραφεία μας. Μετά από μία σύντομη στάση για καφέ στη Μουσθένη συνεχίζουμε για τη γραφική Ξάνθη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το μεσημεριανό γεύμα στην Ορεστιάδα. Αναχώρηση, διέλευση των συνόρων και άφιξη στον προορισμό μας, Σβίλενγκραντ που διασχίζει ο ποταμός Έβρος. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 
2η ημέρα Αδριανούπολη
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για την Αδριανούπολη όπου και θα ξεναγηθούμε: τεμένη Σελιμιγιέ (το συγκρότημα Κουλιγιέ), Εσνή Τζαμί, το Κάραβαν Σεράι, το Λαογραφικό, Υγείας και Αρχαιολογικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και γεύμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα Φιλιππούπολη - Μπόροβετσ - Επιστροφή
Μετά το πρόγευμα, περιήγηση στο Σβίλενγκραντ και στη συνέχεια αναχώρηση με το λεωφορείο μας για τη Φιλιππούπολη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Μια βόλτα στη Βουλγαρία του 19ου αιώνα στον πεζόδρομο Ulitsa Knyaz Aleksandâr και τις πλατείες Stambolov και Ploshtad Centralen. Στην παλιά πόλη κυριαρχεί το αρχιτεκτονικό της ύφος της βουλγαρικής αναγέννησης και καλύπτει την περιοχή των Τριών Λόφων Νεμπέτ Τεπέ, Τζαμπάζ Τεπέ και Ταξίμ Τεπέ. Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα είναι το αρχαίο ρωμαϊκό θέατρο χωρητικότητας 7.000 θεατών που κατασκευάστηκε τον 2ο αιώνα μ.Χ. από τον αυτοκράτορα Τραϊανό. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα είναι ο καθεδρικός ναός της Παναγίας, το Εθνογραφικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο που στεγάζεται στο σπίτι του Έλληνα έμπορου Αργύρη Κουγιουμτζόγλου και η γνωστή εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα. Συνεχίζουμε για το μαγευτικό Μπόροβετς. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο πολυτελές Merit Grand Mosta Hotel & Casino 5*.
  • Δύο (2) πρωινά και δύο δείπνα στον χώρο του ξενοδοχείου μας.
  • Δωρεάν χρήση χαμάμ και εσωτερικής πισίνας του ξενοδοχείου μας.
  • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις και εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα.
  • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.