Διακοπές ή εκδρομή στο Μαρμάρι Εύβοιας 5 ή 8 ημέρες

Οδικώς, 5,8 ημέρες

Μαρμάρι Εύβοιας-Αυλωνάρι-Κύμη-ΕΡΕΤΡΙΑ-Προκόπι-Χαλκίδα-Έυβοια-Εύβοια

ΑΠΟ 179 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα Αναχώρηση – Εύβοια (περιοχή Μαρμάρι)
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Τέμπη, Βόλο, Αλαμάνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στη Χαλκίδα το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
2η ημέρα Μαρμάρι - Αυλωνάρι – Κύμη
Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στην ανατολική Εύβοια. Διέλευση από Βέλος, Λέπουρα, άφιξη στο χωριό Αυλωνάρι. Ελεύθεροι να δούμε τα ερείπια μεσαιωνικού πύργου και τη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και συνεχίζουμε για Κύμη. Στη συνέχεια επίσκεψη στη Χαλκίδα για να επισκεφτούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης και φυσικά να γνωρίσουμε από κοντά το ασύνηθες και μοναδικό φαινόμενο των θαλάσσιων ρευμάτων στη γέφυρα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
3η ημέρα Μαρμάρι – Ερέτρια
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή την Ερέτρια όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα καταπληκτικό τοπίο στη μέση του Ευβοϊκού κόλπου. Περιοχή με ένδοξο παρελθόν, συνδυάζει το ορεινό στοιχείο με τη θάλασσα. Κοντά στο λιμάνι της Ερέτριας βρίσκονται δύο μικρά νησιά, το Πεζονήσι ή «νησί των Ονείρων», το οποίο συνδέεται με τη στεριά με γέφυρα και η Αγία Τριάδα. Επιστροφή για το εορταστικό πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος στη Χαλκίδα και αμέσως μετά μπάνιο σε οργανωμένη παραλία του νησιού. Αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.
4η ημέρα Μαρμάρι - Προκόπι – Άγ. Ιωάννης ο Ρώσος
Πρόγευμα και αναχωρούμε για προαιρετική εκδρομή στο Προκόπι, που οφείλει την ονομασία της στην ομώνυμη πόλη της Καππαδοκίας, τόπο καταγωγής των προσφύγων που εγκαταστάθηκαν εδώ μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Θα επισκεφθούμε την θαυματουργή εκκλησία Αϊ-Γιάννη τον Ρώσο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε την κάρα του αγίου. Αμέσως μετά επίσεψη σε οργανωμένη παραλία του νησιού για μπάνιο και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
5η ημέρα Μαρμάρι – Ελεύθερη μέρα για μπάνιο ή Επιστροφή Θεσσαλονίκη
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για μπάνιο . Όσοι συμμετέχουν στο 5ήμερο πρόγραμμα θα αναχωρήσουν για τη Χαλκίδα . Στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό θα φτάσουμε το βράδυ στην πόλη μας .
6η ημέρα Μαρμάρι – Ελεύθερη μέρα για μπάνιο
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στις παραλίες του νησιού . Στη νότια Εύβοια μπορείτε να επισκεφτείτε εκπληκτικές παραλίες , είτε οργανωμένες είτε απόμερες και μοναχικές. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα την μοναδική παραλία ‘’ Ποτάμι ‘’, τη Κάρυστο , την παραλία του Αγίου Δημητρίου ή Σχοινοδαύλια, την παραλία στο Γιαννίτσι και τις παραλίες στα Μεσοχώρια.
7η ημέρα Μαρμάρι – Ελεύθερη μέρα για μπάνιο
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στις παραλίες του νησιού . Στη νότια Εύβοια μπορείτε να επισκεφτείτε εκπληκτικές παραλίες , είτε οργανωμένες είτε απόμερες και μοναχικές. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα την μοναδική παραλία ‘’ Ποτάμι ‘’, τη Κάρυστο , την παραλία του Αγίου Δημητρίου ή Σχοινοδαύλια, την παραλία στο Γιαννίτσι και τις παραλίες στα Μεσοχώρια.
8η ημέρα Μαρμάρι – Χαλκίδα – Θεσσαλονίκη
Πρωινό και ελεύθερος για το τελευταίο μπάνιο. Το μεσημέρι αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσους σταθμούς για καφέ, φαγητό και ξεκούραση.
Περιλαμβάνονται : Τρεις 4 ή 7 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας, όπως αυτά αναφέρονται στον τιμοκατάλογο. Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά. Τη μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο και αντίστροφα Έμπειρος συνοδός-αρχηγός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής. Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δεν περιλαμβάνονται : Φόρος διαμονής. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά. Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Προαιρετικές εκδρομές : Ολοήμερη εκδρομή Αυλωνάρι – Κύμη, : 15€ στα γραφεία μας – 20€ στο προορισμό. Ολοήμερη εκδρομή στην Ερέτρια & μπάνιο σε οργανωμένη πλάζ : 15€ στα γραφεία μας – 20€ στο προορισμό. Ολοήμερη εκδρομή Προκόπι – Άγ. Ιωάννης ο Ρώσος & μπάνιο σε οργανωμένη πλάζ : 15€ στα γραφεία μας – 20€ στο προορισμό Πακέτο προαιρετικών εκδρομών. Στην περίπτωση προαγοράς όλων των προαιρετικών εκδρομών η τιμή μειώνεται από 45€ στα 30€
Καλέστε μας για να ενημερωθειτε για τιμές Family Suite