Blog

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

Πώς ταξιδεύουν οι Έλληνες και πώς επιστρέφουν την περίοδο των Χριστουγέννων

19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Από την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, όλοι οι ταξιδιώτες άνω των 5 ετών θα μπορούν να εισέρχονται στην Ελλάδα είτε με αρνητικό PCR (μοριακό) τεστ 72 ωρών, είτε με rapid test 24 ωρών, σύμφωνα  με το νέο μέτρο κατά της διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον και αφορά τα αεροπορικά ταξίδια, τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις, αλλά και την είσοδο στην Ελλάδα από τα χερσαία σύνορα.

  [...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

Πως θα γίνεται η είσοδος στην χώρα, σύμφωνα με τα νέα μέτρα

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα στα ταξίδια που θα ισχύσουν από την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεκεμβρίου και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.
Αφορά τις ηλικίες από 5 ετών και άνω. [...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

Παράταση στη χρήση του Freedom Pass δίνει υπουργική απόφαση!

17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Το μέτρο αφορά νέους 18-25 ετών που έκαναν τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου κατά της Covid-19. [...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

Δεν έχεις αποφασίσει ακόμα που θα ξοδέψεις το freedom pass σου; Δώσε παράταση μέχρι και το καλοκαίρι!

10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Λύση στο πρόβλημα της λήξης του Freedom Pass στις 31/12, έρχεται να δώσει το Grecos.gr Travel! [...]


0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

Τα περίφημα Ruin Bar της Βουδαπέστης

29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Περνώντας το κατώφλι της Εβραϊκής συνοικίας, συναντάμε τα περίφημα  Ruin Bars που έχουν δημιουργηθεί σε κτίρια, πολλά από τα οποία κατά την διάρκεια της Γερμανικής κατοχής εώς και την διάλυση της Σοβιετικής ένωσης ήταν στα όρια της στάχτης. Εγκαταλειμμένα κτίρια, ερειπωμένα σπίτια και παλιά εργοστάσια, διακοσμούνται με ετερόκλητα συνήθως μεταχειρισμένα έπιπλα και αντικείμενα, μεταμορφώνοντας τους χώρους σε νυχτερινά στέκια με έντονη διασκέδαση και πολυχώρους με μοναδικό χαρακτήρα το καθένα. Το φαινόμενο αυτό σε τόσο μαζική κλίμακα αναπτύχθηκε μόνο στην Βουδαπέστη, κατατάσσοντας την Ουγγρική πρωτεύουσα σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης. [...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

8 λόγοι για να επισκεφτείτε το Παρίσι τα Χριστούγεννα

29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

8 λόγοι για να επισκεφτείτε το Παρίσι τα Χριστούγεννα

Η Πόλη του Φωτός φοράει τα καλά της και σας περιμένει να την ανακαλύψετε

[...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

PELION RESORT HOTEL 4*

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
PELION RESORT HOTEL 4*
Βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων. Χτισμένο το 2008 σύμφωνα με την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική του Πηλίου, σαν ένα "χωριό" μέσα στο χωριό και σχεδιασμένο με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, το συγκρότημα έξι κτιρίων Pelion Resort αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία στην Πορταριά.
Η υποδοχή, το μπαρ και το εστιατόριο, καθώς και το άνετο καθιστικό με τζάκι, στεγάζονται στα 2 κύρια κτίρια. Στο ισόγειο του κτιρίου υποδοχής υπάρχει επίσης το σπα μας. Ένας χώρος ηρεμίας και απόλαυσης όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τη σάουνα, χειροποίητα φτιαγμένη με τον παραδοσιακό φινλανδικό τρόπο και το τζακούζι. Επίσης μια σειρά από θεραπείες και μασάζ που ενισχύουν την υγεία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου.


  [...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

​Amalia Hotel Meteora 4*

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
Amalia Hotel Meteora 4* -Covid Free επιλογές για την εορταστική περίοδο!
Στη σκιά των Μετεώρων, σας περιµένει και φέτος το κλασσικό µας Winter Club στην Καλαµπάκα, για Μοναδικές Οικογενειακές Γιορτές!!
 
Πολιτιστική εμπειρία: Μην παραλείψετε να γνωρίστε τα μυστικά του Εθνικού Δρυμού της Πίνδου με επίσκεψη στο υπέροχο μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων.
Παραμυθένια εμπειρία: Στα κοντινά Τρίκαλα (μόλις μισή ώρα από το Amalia) σας περιμένει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το παραμυθένιο εργοστάσιο του Αι Βασίλη στον “Μύλο των Ξωτικών” www.milosxotikon.gr. Απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee κ.α.! Μην παραλείψετε να επισκευθείτε και το τέμενος του Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι) όπου συνήθως στην περίοδο των εορτών φιλοξενεί πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις.
 
Το Family Winter Club λειτουργεί: 23/12 άφιξη - 27/12 αναχώρηση / ή 30/12 άφιξη - 3/1 αναχώρηση και 6/1 άφιξη - 9/1 αναχώρηση. Για τις υπόλοιπες ημερομηνίες (πριν - ενδιάμεσα - μετά), θα λειτουργεί με ημιδιατροφή. [...]

0 comments 0 share
Όλα τα άρθρα

​The MET Hotel 5* Deluxe

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
The MET Hotel 5* Deluxe       
Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το THE MET HOTEL αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας, διαθέτοντας πολυτελή δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόρια, προηγμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης. Όλες οι παροχές του ξενοδοχείου υποστηρίζονται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άψογη εξυπηρέτηση, προσωπική φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.
Τα δωμάτια σχεδιασμένα  με κομψές γραμμές προσφέρουν εξαιρετική θέα στην πόλη ή σε όμορφες γωνιές του ξενοδοχείου. Διαθέτουν οικολογικό στρώμα, cocomat μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, τηλεόραση 32’’ με επίπεδη οθόνη υψηλής ευκρίνειας και δωρεάν δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί υψηλής τεχνολογίας, χρηματοκιβώτιο για φορητό υπολογιστή, αυτόνομο κλιματισμό, γραφείο εργασίας και απευθείας τηλεφωνική γραμμή με φωνητικό ταχυδρομείο. Το κομψό μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα ή καμπίνα ντους, μεγεθυντικό καθρέπτη, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, στεγνωτήρα μαλλιών, πολυτελή βαμβακερά μπουρνούζια και παντόφλες, καθώς και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης. [...]