Blog

30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Οι πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης φορούν τα γιορτινά τους.

900 comments 0 share
Όλοι μας, όσο εσείς τόσο και εμείς αγαπάμε αυτούς τους προορισμούς και κάνουμε τα πάντα για να τα τους επισκεφτούμε στα γιορτινά τους. Υπάρχει όμως μία ερώτηση που απασχολεί πολλούς από εσάς, η οποία είναι ''και αν πάμε και δεν είναι στολισμένα και χάσουμε όλη την μαγεία;'' Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει πολλές φορές και από το δικό μας μυαλό και έτσι ψάξαμε τους 6 top λατρεμένους από εσάς Χριστουγεννιάτικους προορισμούς και βρήκαμε το πότε φοράνε τα στολίδια τους και τι έχουν ετοιμάσει για εμάς εκείνες τις μέρες.  

Ρώμη, Ιταλία. 

 
Ένα από τα πολλά πράγματα που θαυμάζουμε στην Ρώμη είναι ότι όποια εποχή και να την επισκεφτούμε είναι το ίδιο υπέροχη, πόσο μάλλον την περίοδο των Χριστουγέννων όπου είναι στολισμένη στα γιορτινά της. Αυτό που εμείς δεν ξέραμε είναι ότι η Ρώμη βιάζεται να βάλει τα γιορτινά της και να μας υποδεχτεί με πολύχρωμα φώτα και διάφορους στολισμούς από τις αρχές του Δεκέμβρη ξεκινώντας από τις βιτρίνες των καταστημάτων, συνεχίζοντας στα στενά της πόλης και καταλήγει στην Piazza NavonaΕκεί θα βρείτε πάγκους με χριστουγεννιάτικα γλυκά, παιχνίδια, φιγούρες για φάτνη, στολίδια και δώρα. 
Ζησε και εσύ την μαγεία της στολισμένης αιώνιας πόλης μόνο από 199€ !!!

 







 














Παρίσι, Γαλλία. 

Κάθε Χριστούγεννα η πόλη του φωτός ανταποκρίνεται στο όνομα του και δεν μας έχει απογοητεύσει ούτε μία φορά! Όλα είναι στολισμένα, λαμπερά και γιορτινά. Το κέντρο της πόλης αυτής, ειδικά το βράδυ, φωτίζεται φαντασμαγορικά και οι βόλτες γίνονται αξέχαστες. Τόσο ιδιαίτερες, τόσο ρομαντικές.. Αααχ αυτή η πόλη.. Μας παρασύρει από τα μέσα του Νοέμβρη να την ερωτευτούμε για την καλαίσθητη διακόσμηση της με λαμπιόνια. Από τις αρχές του Νοεμβρίου μπορείτε να επισκεφτείτε τις πολύφωτες αγορές του που θα σας συναρπάσουν.

Μην χάσεις την ευκαιρία να χαρείς την πόλη του Φωτός στην πιο όμορφη της εποχή!!! Από 345€





Βιέννη, Αυστρία. 

 

Θέλετε και εσείς να ζήσετε το παραμύθι των Χριστουγέννων σε μία πρωτεύουσα που συνδυάζει ιστορία και πολιτισμό, μοντέρνα τέχνη και παράδοση, γεύσεις και εικόνες; Τότε η Βιέννη είναι ο απόλυτος προορισμός για εσάς! Ακολουθήστε μας σε αυτό το ταξίδι να εξερευνήσουμε μαζί τις Χριστουγεννιάτικες αγορές, βιτρίνες και σοκάκια που αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Το στολίδι της Αυστρίας,ή Βασίλισσα των Χριστουγέννων σε περιμένει να γιορτάσεις μαζί της τον στολισμό και την διακόσμηση της από 245€





Βουδαπέστη, Ουγγαρία.


Η Βουδαπέστη δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να μοιάζει μαγική τα Χριστούγεννα.. Αρκεί να στολίσει τα γκοτθικά της κτήρια και το τράμ με φωτάκια και να στήσει τους πάγκους στην κεντρική πλατεία για να μεταμορφωθεί στο απόλυτο Χριστουγεννιάτικο ειδύλλιο. Φέτος στολίζει νωρίς και μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τους ντόπιους στην φωταγώγηση της πόλης.

Ζήσε το στολισμό της πολης της Βουδαπέστης και εσύ απο κοντά μόνο από 199€



Λονδίνο, Αγγλία.

Σε πολύ λίγες πόλης γιορτάζουν τα Χριστούγεννα όπως οι Λονδρέζοι, αφού βλέπουν την χώρα του για 2 ολόκληρους μήνες να μεταμορφώνεται από γειτονιά σε γειτονιά. Από τις αρχές Νοεμβρίου έχει δώσει το σύνθημα η Oxford Street με χιλιάδες χρυσά και ασημένια φωτάκια που θυμίζουν πελώριες νιφάδες από χιόνι και χιλιάδες αστέρια που ολοκληρώνουν αυτό το ονειρεμένο σκηνικό. Συνέχεια έχει η Regent Street για να φτάσουμε στο μεγάλο γεγονός όπου την 1η Δεκεμβρίου τα φλας μας πέφτουν στην Trafalgar Square εκεί όπου φωταγωγείται το πανύψηλο δέντρο που από το 1947 δωρίζει η Νορβηγία ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την βοήθεια της Βρετανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Μητρόπολη της Ευρώπης σε περιμένει για να γιορτάσεται μαζί το στολισμό της!Από 279€

 




Βερολίνο, Γερμανία.



Τα Χριστούγεννα είναι η σημαντικότερη οικογενειακή γιορτή στη Γερμανία. Από τις αρχές Δεκεμβρίου πολλοί δρόμοι πλυμμυρίζουν με Χριστουγεννιάτικες μυρωδιές. Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές ανοίγουν, τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στήνονται και στολίζονται. Η παραμονή αποτελεί την κορύφωση του εορτασμού των Χριστουγέννων. Υπέροχες μυρωδιές, γιορτινή λάμψη, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και νόστιμες λιχουδιές. Ζήστε τα χριστουγεννιάτικα παζάρια της Γερμανίας με όλες τις αισθήσεις σας.

Η πρωτέυουσα της Γερμανίας βάζει τα γιορτινά της σε περιμένει μόνο από 229€


Ζήσε και εσυ τον στολισμό των ποιό όμορφο Εορταστικών προορισμών της Ευρώπης με το Grecos.gr