Blog

31 ΜΑΪΟΥ 2022

Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΟΜΗΡΟΣ με το ταξιδιωτικό γραφείο Grecos.gr Travel.

0 comments 0 share
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΟΜΗΡΟΣ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού και κοινωνικού του έργου, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με το ταξιδιωτικό γραφείο Grecos.gr Travel.
Το Grecos.gr Travel, είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τα ταξίδια στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Διοργανώνει συνεχώς οδικές εκδρομές που αποσπούν πληθώρα θετικών αξιολογήσεων από τους ταξιδιώτες. Διακρίνεται επίσης για τις υπηρεσίες του σε μακρινούς προορισμούς όπως το Ντουμπάι, το Κάιρο και η Αμερική.  Πρωτοστατεί επίσης, στην διοργάνωση αεροπορικών εκδρομών σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προσφέροντας ξενάγηση πόλης & μεταφορές σε όλους τους προορισμούς.
Απώτερος στόχος από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Επισιτισμού και συγκεκριμένα των ειδικοτήτων της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ι.ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ όπου θα προσφέρονται από κοινού, ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του Ι.ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.
Τέλος, από την Grecos.gr Travel θα υπάρχει μια συνεχής υποστήριξη της Πρακτικής Άσκησης των αποφοίτων όλων ειδικοτήτων σε αντίστοιχες δομές της εταιρίας.