Blog

23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

5 λόγοι για να επιλέξεις μια κρουαζιέρα από Θεσσαλονική , αυτό το καλοκαίρι, με τη Celestyal Cruises !!!

0 comments 0 share

Η επανέναρξη της κρουαζιέρας με την Celestyal Cruises πραγματοποιείται με τα δύο κρουαζιερόπλοιά της, Celestyal Crystal και Celestyal Olympia, αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο το ιδανικό τους μέγεθος, καθώς λόγω αυτού, μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα και τα μικρά νησιά του Αιγαίου. Τα δυο κρουαζιερόπλοια μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, αφού οι εν πλω δραστηριότητες που προσφέρουν απλώνονται σε μια μεγάλη γκάμα για όλα τα γούστα. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο spa, μπορείτε να απολαύσετε εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, ενώ, προσφέρεται πλούσιο, καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, για να γίνει το ταξίδι σας ακόμη πιο διασκεδαστικό. Έχεις ταξιδέψει με αεροπλάνο, έχεις ταξιδέψει με πλοίο, έχεις ταξιδέψει με το αυτοκίνητο… μήπως ήρθε ο καιρός να ταξιδέψεις πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο;  Η δυσκολία των ταξιδιών, μετά από ένα χρόνο απαγόρευσής τους, έρχεται  να αντικατασταθεί από τη χαρά και την προσμονή καθώς όλα δείχνουν πως επιτέλους μπορούμε να ξανακάνουμε σχέδια για διακοπές, απολαμβάνοντας ελεύθεροι τις ηλιόλουστες παραλίες και τις καταγάλανες ελληνικές θάλασσες.

Η Celestyal Cruises επιστρέφει με απίστευτες κρουαζιέρες και γίνεται ο  βασικός λόγος να ονειρευόμαστε νέες εμπειρίες και ανοιχτούς μπλε ορίζοντες. Φανταστείτε το άρωμα της θάλασσας, καθώς η Ρόδος φανερώνεται μπροστά σας, το ζεστό αεράκι της Σαντορίνης να σας χαϊδεύει τα μαλλιά και την απέραντη γαλήνη της παραλίας του Σαρακήνικου στη Μήλο, να σας υποδέχεται με τα κρυστάλλινα νερά της!
 Αυτοί είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους για να ταξιδέψετε φέτος με την Celestyal Cruises. Εμείς, συγκεντρώσαμε ακόμα πέντε και σας τους παραθέτουμε ευθύς αμέσως. … για τις κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων με μοναδικές παροχές σε μία τιμή.Οι κρουαζιέρες επτά διανυκτερεύσεων, είναι ίσως ο πιο εύκολος, άνετος και μαγευτικός τρόπος για να βιώσετε την Ελλάδα μέσα από το πρίσμα νέων εμπειριών και να γίνετε «τουρίστας» στη χώρα σας. Η Celestyal Cruises «σηκώνει άγκυρα» με το Celestyal Crystal και την κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» και συνεχίζει στις 28 Ιουνίου μέχρι 30 Αυγούστου με την κρουαζιέρα «Μυθικό Αρχιπέλαγος». Το «Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνει σταθμούς επιβίβασης και αποβίβασης το λιμάνι του Λαυρίου και το λιμάνι του Πειραιά και θα επισκέπτεται το Κουσάντασι, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Μήλο και την Κρήτη ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τριήμερη, τετραήμερη ή και επταήμερη απόδραση. Από τα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου έως τις λευκές παραλίες της Μήλου και τον γοητευτικό Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, σας περιμένει ένα ταξίδι τοπικών εμπειριών.

Η επανέναρξη της κρουαζιέρας με την Celestyal Cruises πραγματοποιείται με τα δύο κρουαζιερόπλοιά της, Celestyal Crystal και Celestyal Olympia, αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο το ιδανικό τους μέγεθος, καθώς λόγω αυτού, μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα και τα μικρά νησιά του Αιγαίου. Τα δυο κρουαζιερόπλοια μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, αφού οι εν πλω δραστηριότητες που προσφέρουν απλώνονται σε μια μεγάλη γκάμα για όλα τα γούστα. Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο spa, μπορείτε να απολαύσετε εξειδικευμένες θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, ενώ, προσφέρεται πλούσιο, καθημερινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας, για να γίνει το ταξίδι σας ακόμη πιο διασκεδαστικό.  


Η Celestyal Cruises, σας δίνει την ευκαιρία να ζήσετε ξανά, να αφεθείτε σε στιγμές που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σας και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες που θα διηγείστε για καιρό. Σας μεταφέρει σε εξαιρετικά μέρη… όπου μέσα από αυτά ανακαλύπτετε το δικό σας εσωτερικό κόσμο και ό,τι σας συγκινεί, δημιουργώντας τις μοναδικές δικές σας εμπειρίες. Εξερευνήστε τη Μεσόγειο με τις κρουαζιέρες, τριών, τεσσάρων ή επτά διανυκτερεύσεων και αναπνεύσετε, ονειρευτείτε και νιώστε ελεύθεροι εν πλω! Ζήστε την εμπειρία, ζήστε τη ζωή! 
Οι κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων, της Celestyal Cruises, σας κάνουν μια περιήγηση σε μερικές από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Μεσογείου, ταξιδεύοντας στην ιστορία. Στην Αρχαία Έφεσο μπορείτε να σταματήσετε τον χρόνο και να ζήσετε την μυσταγωγία μιας τόσο πλούσιας ιστορικά και αρχαιολογικά πόλης, με όλες σας τις αισθήσεις. Ανακαλύψτε μυστικά του παρελθόντος στον Ναό της Αρτέμιδος και στην Βιβλιοθήκη του Κέλσου.