Blog

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

​The MET Hotel 5* Deluxe

0 comments 0 share
The MET Hotel 5* Deluxe       
Τοποθετημένο σε κομβικό σημείο, σε μια από τις πιο ζωντανές γωνιές της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το THE MET HOTEL αποτελεί μια κορυφαία επιλογή φιλοξενίας, διαθέτοντας πολυτελή δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόρια, προηγμένες συνεδριακές εγκαταστάσεις και ένα πρότυπο κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης. Όλες οι παροχές του ξενοδοχείου υποστηρίζονται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με άψογη εξυπηρέτηση, προσωπική φροντίδα και απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, το ιδιωτικό λεωφορείο του ξενοδοχείου για την μεταφορά σας από και προς την πλατεία Αριστοτέλους.
Τα δωμάτια σχεδιασμένα  με κομψές γραμμές προσφέρουν εξαιρετική θέα στην πόλη ή σε όμορφες γωνιές του ξενοδοχείου. Διαθέτουν οικολογικό στρώμα, cocomat μαξιλάρια, πουπουλένιο ανώστρωμα και εκλεκτά λινά, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Internet, τηλεόραση 32’’ με επίπεδη οθόνη υψηλής ευκρίνειας και δωρεάν δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί υψηλής τεχνολογίας, χρηματοκιβώτιο για φορητό υπολογιστή, αυτόνομο κλιματισμό, γραφείο εργασίας και απευθείας τηλεφωνική γραμμή με φωνητικό ταχυδρομείο. Το κομψό μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα ή καμπίνα ντους, μεγεθυντικό καθρέπτη, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, στεγνωτήρα μαλλιών, πολυτελή βαμβακερά μπουρνούζια και παντόφλες, καθώς και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης.
 
Τιµή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση µε δικό σας µέσο Ι.Χ (χωρίς εκδροµές) µε ημιδιατροφή .
The MET Hotel 5* ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων 3 4 3 4
Δίκλινο Superior 150 138 209 198
3ο άτομο* 36 34 41 41
3o άτομο ως 12 ετών Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν
Μονόκλινο Superior 138 126 198 186
*Μεταφέρει τη διαμονή σε Deluxe ή Executive δωμάτιο.
 
ü Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ ημερησίως καθώς και ένα δείπνο ανά άτομο ημερησίως (χωρίς τα ποτά).
ü Επίσης ισχύει επιπλέον χρέωση φόρου διαμονής 4 € τη βραδιά/ το δωμάτιο, που θα πληρώνεται απ΄ ευθείας στην Reception κατά την άφιξη του πελάτη.
ü Οι διαμένοντες δικαιούνται δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας με τα υδροτζέτ στο M’SPA (κατόπιν ραντεβού). Την καλοκαιρινή περίοδο οι διαμένοντες δικαιούνται επιπλέον δωρεάν χρήση της εξωτερικής πισίνας. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία από τον Covid19 δεν επιτρέπεται προς το παρόν η χρήση του χαμάμ και του Jacuzzi.
ü Το The Met Hotel παρέχει τη δυνατότητα σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου.