Blog

25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

PELION RESORT HOTEL 4*

0 comments 0 share
PELION RESORT HOTEL 4*
Βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μέτρων. Χτισμένο το 2008 σύμφωνα με την παραδοσιακή τοπική αρχιτεκτονική του Πηλίου, σαν ένα "χωριό" μέσα στο χωριό και σχεδιασμένο με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, το συγκρότημα έξι κτιρίων Pelion Resort αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία στην Πορταριά.
Η υποδοχή, το μπαρ και το εστιατόριο, καθώς και το άνετο καθιστικό με τζάκι, στεγάζονται στα 2 κύρια κτίρια. Στο ισόγειο του κτιρίου υποδοχής υπάρχει επίσης το σπα μας. Ένας χώρος ηρεμίας και απόλαυσης όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν τη σάουνα, χειροποίητα φτιαγμένη με τον παραδοσιακό φινλανδικό τρόπο και το τζακούζι. Επίσης μια σειρά από θεραπείες και μασάζ που ενισχύουν την υγεία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου.
Το καλοκαίρι, το καφέ, το μπαρ και το εστιατόριο λειτουργούν στην αυλή και στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου, δίπλα στην πισίνα. Οι μικροί μας επισκέπτες μας μπορούν να διασκεδάσουν στην υπαίθρια παιδική χαρά, κάτω από την δροσερή σκιά της βελανιδιάς και στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου.
Τα δωμάτια προσφέρουν άνετη διαμονή, όλα εξοπλισμένα μπάνιο με ντους υδρομασάζ ή μπανιέρα, Wi-Fi Internet (δωρεάν), ατομικά ελεγχόμενος κλιματισμός, κεντρική θέρμανση, στεγνωτήρα μαλλιών, προϊόντα περιποίησης, παντόφλες, ηλεκτρονικές κλειδαριές, τηλεόραση LED με θύρα USB αυτόματης αναπαραγωγής (για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής), θύρα HDMI και έξοδο για ακουστικά., μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, anatomic mattresses “Dunlopillo”, επώνυμα Λινά NIMA.
 
Τιμή ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς μεταφορές / εκδρομές) με πρωινό.
PELION RESORT HOTEL 4*
 
ΧΡΙΣTΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ
Ελάχιστος αριθμός διανυκτερεύσεων 3
Δίκλινο Standard 98
Δίκλινο Superior 129
3ο άτομο ως 12 ετών 12
Τρίκλινο* 161
*Συνολική τιμή δωματίου για 3 ενήλικες.
Επιβάρυνση για Ημιδιατροφή : € 15 ανά ενήλικα ανά ημέρα, παιδί έως 12 ετών € 8 ανά ημέρα.
Επιβάρυνση για συμμετοχή στο ρεβεγιόν : € 40 ανά ενήλικα ανά ημέρα, παιδί έως 12 ετών € 20 .