BENELUX

Αεροπορικώς, 5 ημέρες

-Χάγη-Ντέλφ-Ρότερνταμ-Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπρύζ-Άμστερνταμ

ΑΠΟ 645 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ/ΔΏΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Άμστερνταμ. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τα Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Στη συνέχεια θα απολαύσετε μία κρουαζιέρα στα κανάλια της “Βενετίας του Βορρά”.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY 4* και το βράδυ βόλτα με τον αρχηγό μας στο ιστορικό κέντρο της πόλης. 
2η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ: ZAANSE SCHANS, ΒΟΛΕΝΤΑΜ)
Ελεύθερη μέρα για βόλτες, επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης και μουσεία (Rijks, Van Gogh, έξοδα ατομικά, χωρίς ξενάγηση). Για όποιον επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει σε μια προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στο φημισμένο Zaanse Schans με τα μικρά κανάλια και τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και στο γραφικό λιμανάκι Volendam, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο. 
3η ημέρα ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ - ΡΟΤΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ)
Πρωινή αναχώρηση για την πόλη της Ειρήνης, τη Χάγη, την διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης, μία από τις τέσσερεις έδρες παγκοσμίως του Ο.Η.Ε. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η ιστορική πόλη Ντελφτ, η πανέμορφη “Πόλη των Πριγκίπων”, παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της. Συνεχίζουμε για το Ρόττερνταμ, που βρίσκεται στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Πάνω σε τεχνητά νησάκια έχουν “φυτρώσει” φουτουριστικού τύπου ουρανοξύστες, προβλήτες, κρεμαστές γέφυρες σαν αυτές των Erasmus και Willem. Τέλος, θα αναχωρήσουμε για τις Βρυξέλλες. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ξενάγησής μας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Επίσης, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH SABLON 4*. Το βράδυ προαιρετικός περίπατος με αρχηγό μας στην Grand Plaz/Μεγάλη Πλατεία και την γύρω περιοχή. 
4η ημέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)
Ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε περαιτέρω την πόλη ή Πρωινή αναχώρηση (έξοδα ατομικά) για Λουξεμβούργο, περνώντας από τον ιστορικό χώρο της περίφημης μάχης του Βατερλό, από την πανέμορφη Ναμύρ με το φημισμένο απόρθητο κάστρο της, καθώς και από την γραφική Ντινάντ. Στο “Γιβραλτάρ του Βορρά”, την πόλη του Λουξεμβούργου, θα περιδιαβούμε τους κεντρικούς δρόμους και θα δούμε τον επιβλητικό ναό της Παναγίας, το κυβερνητικό κτίριο, το κάστρο, τις κατακόμβες και το φημισμένο για τη θέα του μπαλκόνι της Ευρώπης. Επιστροφή στις Βρυξέλλες. 
5η ημέρα ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΥΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Σήμερα θα αναχωρήσουμε για την επιβλητική Γάνδη, όπου στον ναό του St Bavon θα δούμε ένα αριστούργημα τέχνης του 15ου αιώνα - το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck “Ο Μυστικός Αμνός” - και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Συνεχίζουμε για την παραμυθένια Μπρυζ. Φθάνοντας, θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων γεφυριών της, θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του Δημαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό NotreDame de Bruges. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο των Βρυξελλών και πτήση επιστροφής
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
-Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με βάση τις αναγραφόμενες πτήσει.  
Aegean
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
10.00 - 11.00
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ 
21.00 - 23.55

- Αποσκευή 20kg & χειραποσκευή 8kg ανά άτομο. 
-Τις μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.
-Τις εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
-Έμπειρο αρχηγό
- Συνοδό του γραφείου μας.
-Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
-Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:
-Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
-Εισόδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και όπου απαιτείται είσοδος.
-Φόρος Διαμονής στα ξενοδοχεία.