Αυστριακό Τιρόλο - Μόναχο - Λιουμπλιάνα & Δώρο το αεροπορικό εισιτήριο

Οδικό Αεροπορικώς, 4 ημέρες

Μόναχο-Σάλτσμπουργκ-Ίνσμπρουκ-Λιουμπλιάνα-Ζάγκρεμπ

ΑΠΟ 199 €

Τιμή ανα άτομο


2310 555 556

210 933 9333

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1η ημέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΟΝΑΧΟ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ) - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Μόναχο. Άφιξη και η ξενάγησή μας ξεκινάει με την κεντρική πλατεία Μαρίενπλατς και το επιβλητικό νέο δημαρχείο. Θα συνεχίσουμε με την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, την παλαιότερη εκκλησία του Μονάχου. Θα διασχίσουμε την Βικτουάλιενμαρκτ, μία ανοιχτή αγορά εδώδιμων ειδών με προϊόντα από όλο τον κόσμο. Θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Νέπομουκ και αμέσως μετά τον καθεδρικό ναό της Παρθένου Μαρίας με τους χαρακτηριστικούς τρούλους ύψους 99 μέτρων! Προχωράμε στην Προμενάντ Πλατς και στον ιστορικό Ναό του Σωτήρος. Ακολουθεί η Τεατινέρ Στράσσε και η Όντεονσπλατς, για να συνεχίσουμε στη Ρεσιντέντς Στράσσε και την πλατεία Μαξιμιλιανού Ιωσήφ. Εδώ βρίσκεται η κεντρική είσοδος του χειμερινού παλατιού και το νεοκλασικού ρυθμού κτίριο της Όπερας του Μονάχου. Θα συνεχίσουμε με το Χόφμπροιχαους, μίας από τις γνωστότερες μπυραρίες του Μονάχου και προχωρώντας θα βρεθούμε στο σπίτι, όπου ο Μότσαρτ το 1780 έγραψε την όπερα της Ιδομενέας. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην πλατεία Μαρίενπλατς απ’ όπου ξεκινήσαμε. Αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
2η ημέρα ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΙΤΣΜΠΥΕΛ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε με προορισμό το πιο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Τυρόλου, το Κίτσμπυελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά, με σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας φτάνουμε στο Ίνσμπρουκ Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζίν Στράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Σάλτσμπουργκ και ελεύθερος χρόνος.
3η ημέρα ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΙΛΛΑΧ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Φίλλαχ, πόλη της Αυστρίας και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του κρατιδίου της Καρινθίας. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ντράου και είναι ένα σημαντικό σταυροδρόμι στις Άλπεις. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για να φτάσουμε στην όμορφη Λιουμπλιάνα. Θα περιηγηθούμε στη πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, με έντονα στοιχεία από την Αυστριακού τύπου αρχιτεκτονική σε αρκετά κτίρια. Θα δούμε το παλαιό Δημαρχείο και τον Καθεδρικό Ναό που δεσπόζουν την πόλη. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το Ζάγκρεμπ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
4η ημέρα ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε μια περιήγηση στην όμορφη πόλη. Θα δούμε τα ιστορικά μνημεία, τα στενά δρομάκια, τους ποδηλατόδρομους, τα μικρά καφέ. Επίσης, την εκκλησία του Αγίου Μάρκου, το κοινοβούλιο και το προεδρικό Μέγαρο. Στην συνέχεια αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Περιλαμβάνονται
  • Αεροπορικά εισιτήρια μιας διαδρομής (o.w.) με απευθείας πτήσεις για Μόναχο
  • Όλες τις μεταφορές με πολυτελή λεωφορεία όπως αναφέρονται στα αναλυτικά μας προγράμματα.
  • Πρωινό καθημερινά στο χώρο του ξενοδοχείου
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* και 4*
  • Ξεναγήσεις/ περιηγήσεις που αναλύονται στα προγράμματα των εκδρομών μας
  • 6kg χειραποσκευή ανά άτομο και βαλίτσα 20kg ανά άτομο.
  • Έμπειρο αρχηγό συνοδό του γραφείου μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.


Δεν Περιλαμβάνονται
  • Φόροι αεροδρομίων 85€
  • Δημοτικοί φόροι 3* ξενοδοχείων 1,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα και 4* ξενοδοχείων 2,50€ κατ' άτομο / ανά νύχτα.
  • Check points 10€
  • Προαιρετικές εκδρομές και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προτεινόμενο
  • Φιλοδωρήματα & αχθοφορικά
  • Είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο έντυπο ή στον τιμοκατάλογο
Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα χωρίς καμία παράλειψη.